2010 Májusi babák (beszélgetés)
juuuj én iwiwen frissitek képeket, ott nem vagy ugye?
Akkor teszek fel ide is egyet gyorsan....
Még nekünk is kék a szeme, de szeretném, ha az is maradna....
Ma nagyon kis nyügi, mármint annyira nem sír (de azért igen) csak keveset eszik és nem alszik...
Ez a reflux biztos már Boginál? mert ugye sokszor összetévesztik a sok bukás miatt a sima bukással...
Szia!
Igen,legalább is egyelőre kék.Nem tudom,változik-e.
A Te babácskádról nincs új kép?
Era, ezt most miért mondod?
Szeretem olvasni, amit írsz... és mostanában úgyis ritka ha egyszerre van két ember itt...
Babácska? Látom tündéri kék szeme van!
SZiasztok!
Látom,mindenki jól van.
Nálunk is 18 ezer a rota injekció.
na,megyek,mert úgysem érdekel senkit,hogy itt vagyok. :-( De azért olvaslak titeket,a naplókat...A babácskák szebbnél szebbek,gratula mindenkinek!
nálunk is ennyi az oltás szerintem mert a doki 40et mondott összesen.
a könnycsatornánk zárt egy kicsit, mert könny nem jön, csak csippás ezerrel....
a kukijával nincs gond szerencsére, szép vastag sugárban tud pisilni :-D főleg engem :-DD
Mi is voltunk ma 1 hós státuszon, bár van még majdnem egy hetünk, hogy el is érje Máté ezt a kort! :p
Hízott 730g-ot (íratni akartam tápit, hogy pótoljak a szopikhoz, mert megint nem bír normális időközönként étkezni, de nem volt pofám ilyen hízás mellé megkérni a dokit, hogy írja fel. :p), nőtt 3cm-t. Van egy pici köldöksérve, de az magától elmúlik majd, csak fáj neki. :(((
Mamika, a kukiját megnézte a dokinő, azt mondta, 3 hós koráig hozzá sem szabad nyúlnunk, majd utána megbeszéljük, mi a gond. A lényeg, hogy tud pisilni! :)
A szeme kicsit még csipásodik, de már alakul. :)
És nagyon ügyi volt, csak a védőnőtől pityergett kicsit (néha én is tudnék.. :P).
Máshol mennyit kérnek a rotáért? Nálunk 18000Ft /oltás (kettő kell belőle, ha jól tudom) + 1000Ft/oltás, hogy "beadja" neki a dokinéni, pedig csak meg kell innia. :s Jó húzós..
Sziasztok!
Mamika, nagyon édesek a fiúk! :)
NAiv, a lányod olyan, mintha Te lennél kicsiben. Jól látom?
Candy, hű, még jó, hogy idejében kiderült! De nem mondta a doki az elején, hogy csak egy csepp kell?
olyan jó nézni a tündéreket, az iwiwen rákattintok hogy ismerősök friss képei, és 90%-a babakép!!! már mindenki babázik, van aki már aludni is tud, olyan jó érzés anyának lenni!!!!
más: akkora hülye vagyok, sokkal több D vitamint kapott a kicsi, mint kellett volna, most három hétig nem adom neki (doki kérésére), nincs tünete, meg két-három hét alatt maradandó károsodást sem okoztam neki, de hogy lehetek ilyen hibbant??? Az egy csepp nekem a szipkába egy kisebb szippantás volt, amit megnéztem 5-10 csepp volt. Jó nem kapta minden nap, még az a szerencse. Grrr nagyon haragszom magamra, a védőnő most volt itt, azt mondta nyugodjak meg, egy ilyen nagy adag akkor lenne káros, ha hónapoig kapta volna.... Szóval vigyázzatok a D vitamin cseppekkel...
Tündéri a három Mézengúúúz!:))))
Nagyon szépségesek a fiaid!
Sziasztok!
Frissítettem a képeket a napokban teszek még fel többet a Bálintról!:))
Sziasztok!Látom mindenki szépen gyarapodik!:)
Mindenki babája kész nagyfiú-nagylány:))
Naiv,és most már minden rendben?
Naív! Végre, hogy itt vagy, várom/várjuk majd a beszámolót. Lara nagyon édes kislány! :)
Mamika! Képet kérünk!!!
Sziasztok!
Erik 3300-zal született, 3200-vel hoztuk haza és 1 hónaposan 4000 grammos volt. Mostanában kevesebbet eszik, kevesebb a tejem is, de azért, ha lassan is, de gyarapszik.
Néha úgy rá tudok csodálkozni, hogy milyen kis szép és formás. Annyira szeretem! :)
Sziasztok!
Remélem mindenkivel minden rendben.
mi jól vagyunk, Milus eszik-alszik-trottyol- néha kínlódik a büfivel. Nem sírós baba, csak akkor sír, ha éhes.
Mi is voltunk hétfőn az 1 hós státuszon, fel is húztam magam (naplómban a részletek). Szerintem Milusomat rosszul mérték, mert ugye 3800-zal jöttünk ki a kórházból és a doktornő most hétfőn 3900-at mért, szal 4 hét alatt csak 10 dekát hízott. Én ezt nagyon keveslem, mivel Milánom elég jól eszik, de a doktornő szerint nincs gond ezzel. Annám annak idején az első hónapban 1 kg-ot hízott, ehhez képest keveslem a 10 dekát. Amúgy jó kis husmus már a drágám:)
Pénteken jön a védőnőnk, hoz egy mérleget és megmérjük itthon is.
Sziasztok!
Nekünk tegnap volt az egy hónapos státusz.
3730-al jöttünk haza a kórházból, és tegnap 4340 gr volt. Ahhoz képest, hogy még mindig csak 60 ml-t eszik meg egy alkalomra nagyon szép.
Naiv gondoltam rád, hogy milyen sokáig nem írsz, nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy gond volt!
Mamika, Zsu és mindenki, akinek három fia van, szerintem ez kiváltság, egy örök szerelem és testőrség!! Mamika, képet mikor láthatunk???
Sziasztok!
Nekem Lotti az egy hónapos vizsgálaton 70 dekával volt több, mint mikor hazajöttünk.
3300 gr-al született, 3240-el jöttünk haza, és 3940-volt 4 hetesen.
Most is kis gombóc.
Naiv: hú szegénykék jó sokáig kelett bent maradnotok, de az a lényeg, hogy most már otthon vagytok, és minden rendben lesz!
Sziasztok!
Az én fiam egy angyal, nagyon jó fiú volt ma egész nap, szó szerint csak evett meg aludt és annyira gyönyörű....!!!
Szerencsés vagyok, hogy 3 ennyire szép gyerekkel áldott meg a sors!:)))))
Ja és ráadásul Bálint rám hasonlít, annyira büszke vagyok rá!:)))
Vasárnap délután óta anyum itt van nálunk, hogy segítsen, de már kezd elfogyni a türelme úgy veszem észre, legalább most már tudja, hogy mennyire nem könnyű két ennyire eleven fiúval, eddig mindent kaptam csak megértést nem!
Strapás az egyszer biztos, nem irigylem magam, hogy egyszer majd "egyedül" maradok a fiúkkal!:))
Zsu!
Te, hogy boldogulsz???
Mi pénteken megyünk méretni, fogalmam sincs, hogy mennyi a súlya a drágaságomnak, de mondjuk Bálint nem született kis súllyal!
Azért érdekel, hogy mennyit hízott!:))
Sziasztok
Van itt valaki, akinek kicsi súllyal született a babája és még mindig kicsi, nincs 4 kg??