2010 Májusi babák (beszélgetés)
52kg.. én kb 15 évvel ezelött voltam annyi :D
A súllyommal most én is kiegyezek, csak feszesitenem kellene kicsit.
Küldeném, mert jól dolgozik a csajszi. 500ft-os órabérért. Porszívózik, felmos+ 2 fürdőszoba, 2 wc takarítás. heti 1x jön. Port törölni én szoktam az még belefér...
Hát hitelünk az nekünk is van, természetesen a 7 személyes autónk után :) is!
Sziasztok! Végre kezd éledni a fórum.
Nálunk változó a napközbeni alvás, de próbálnám arra szokatni, hogy délelőtt, és délután is aludjon. (jó lenne, ha három órát) Bár ebben a nagy melegben semmi sem jó.
Ezt a takarítónőt hozzánk is küldhetnétek. Ha találnék vkit, aki ennyiért kitakarít, egy percig sem gondolkodnék rajta. Nekem is 100-on felül van a tgyás-om, úgyhogy egyelőre nincs okom panaszra, igaz van is hitelünk meg egyéb fizetnivalónk bőven. Majd akkor lesz nehezebb, ha már gyed-et kapok. Igaz hozzátok képest semmi okom panaszkodni.
Nálunk általában a 3-4 óra az teljesen megszokott!:)
Azt hiszem angyalkám van!:)
Most is 11-kor aludt el és 14-kor ébredt!:)
Sziasztok!
Hát én bele sem merek gondolni, hogy mennyi lesz a Gyed-em, majd Bubuval!:(
Ha páromnak lenne egy jó másodállása, akkor minden oké lenne, de így...na igen meg ha királylánynak születtem volna!:)))
Manna!
A súlykontroll diétának fogok utána nézni, hátha be tudom tartani és Pilates-ezni fogok, remélem hamarosan lesz hozzá energiám!:)
Vica!
Tegnap meg ma palacsinta és fagyi, holnap csokitorta vasárnap meg háromféle süti lesz anyuméknál!:)))
Jó kis diéta mi, bár végül is szétválasztom, hisz nem egy nap eszem mindet?!:)))
Anikó, 2 órát alszik Blanka egyfolytába napközben? az nagyon jó, Melody csak max fél órát egyszerre, azt is kézben, mert tovább nem birom :)
én a pilates-el fogom kezdeni, majd késöbb R.R 3as kaziját. de csak lassan és keveseket, hogy ne legyen izomláz
Látom nincs most éppen senki, majd benézek még.
Puszi nektek!
Sziasztok!
Most pénzügyileg én sem panaszkodom. Biztos van aki ennél jóval többet kap, de nekem most 100e ft-on felül van a tgys-em. Most meg még emelték is a fizut. 4-e után utalnak kíváncsi vagyok mennyi lesz.
Zsu igazad van megkérdezek még vkit, mert én nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz. Gyedből is a maximumot kapnám. Ugye megmondta a könyvelő vagy április 30-ig szüljek vagy május 15-e után. Nevetséges, hogy 4 nap miatt nem kapom csak a harmada pénzt. Lehet írok kérvényt és telesírom a papírt, bár szerintem senkit nem hatok meg vele.
Mamika és Zsu tényleg nem tudom hogyan bírtok 3 gyerekkel, én most Bálintot képtelen voltam elaltatni, mert Blanka éppen felébredt. Szegénykémnek odaadtam a cumit és ha már kapta vissza is aludt, de ez elég volt ahhoz, hogy Bálint ne aludjon el. Brrr. Így most a lánykám alszik a fiam mesét néz. Nyugi van igaz, de nem szeretném ha emiatt leszokna az alvásról. Mindenkinek kell az a 2 óra :D
Blanka tünemény hála az égnek. Már alig kell neki pótolnom kezd ügyesen szopizni.
Na.. hagy mosolyogjak! :)
én detto ilyen vagyok. tegnap este kirámoltam a szekrényt egy kis csokiért :D
Nekem hatalmas szerencsém van ugyanis párom perfekcionista, és csak ö tud "jól" takaritani :D
igaz igy mindennek rendbe is kell lennie szinte mindig...
Mamika!
Van valami spéci tornád és diétád???
Nekem is el kellene kezdenem, mert olyan vagyok, mint egy disznó. :((
Sziasztok!
Hát a könyvelő engem sem kecsegtetett sok jóval, amikor azt mondtam neki egymás után két babát szeretnék. Ugyanis szerinte legalább egy-két évre vissza kellene mennem dolgozni, hogy a gyed ne legyen nevetséges... de hát majd meglátjuk mi lesz... lehet nem is lesz több baba...
hát én nem is panaszkodom akkor:SSSS
Bubuval gyedet 56ezret kaptam...most még nem tudom mennyi lesz..de a 40ezer ft nevetséges...és ezt munkaviszonyra kapod, elvégre dolgoztál!
Sziasztok!
Látom megint nagy a pörgés erre!:(
Bubuci már aludt egy nagyot ma, majd evett, táncoltunk kicsit a Halász Juditra és most megint bealudt!:)
Levi tök nyügi már fekszik annyira álmos, lassan tuti ő is bealszik, hát jó hosszú délután elé nézünk!:(
Dodó elment Palival vásárolni!! Vasárnap megyünk anyumékhoz a mamám szülinapját ünnepeljük és összeütök egy kis citromos sütit!:)
Tegnap este 22-kor még palacsintát sütöttem, annyira kívántam az édeset, ezek után 2 darabot ettem!:))
Vica!
Nem nevetni, lassan elkezdem a diétát meg a tornát is!:)))
Ez a takarítónő nem is rossz ötlet bár annyira nem élünk jól, hogy állandóan járjon, de mondjuk kéthetente jó volna!
Megnézném anyámék arcát, mikor mondom, hogy jön a takarítónő, anyukám a spórolás nagymestere, szerintem szívrohamot kapna!:)))
Na, nekem 40.000Ft a GYED-em, szóval szinte mindegy, hogy GYED vagy GYES, azért ez felháborító!:(((
hihi:)
gyöngyikének írtam privit, ma válaszolt
dzsigg:rákerestem, volt egy fórum, ott írta vki,h megszült... sajna nincs több hír...és aki követi a naplóját...ez nem túl jó hír, h vhonnét legalább pár sor erejéig bejelentkezett volna:SSSS
Sziasztok!
A gyerekek gyönyörűek lányok, csak ámulok hogy nő mindenkinek a bébije... Én egy baba mellett is nehezen jutok a lakás végére, sajnos Zsömi elég keveset alszik nappal egybe, örülök ha mosni, mosogatni, pakolni van idő. Felsöpörni, felmosni a mamám minden héten eljön, letörölgetni egyszer tudtam mióta itthon vagyok. De anyum holnapután eljön és segít hogy végre megint rend legyen.
Nem könnyű...
Bukás ellen van antirefluxos tápszer annak, aki tápos, aki szopis annak is biztosan van valami hasonló célra. De szerintem ha alkalomszerű (nálunk max napi egyszer) akkor az tényleg csak mohóság.
Gyöngyike és dzsigg szüléséről honnan szereztél infót Zsu? Te kis nyomozó :-DD