2010 júniusi babák (beszélgetés)
Akkor én is megfőzöm együtt,könnyeb mint így.Olajat is szoktál bele rakni neki,még azt mondták azt próbáljam ki.
A két kanalas étkezésen kívül 5X szopik és kiegészítésnek tápszert is kap egy hete (délután és este). Ezzel együtt 6680g és 64cm. (születéskor 3250g, 49cm)
Köszi! Én is csak a poháron lévő osztást néztem eddig, de múlt hét óta mérem. Szerencsére már kezdenek nőni a mennyiségek. Ma bement 160g gyümi és 120g főzelék.
Nemtudok neked segíteni én nem mérem.Mindig kicsit többet adok.De legközelebb megmérem.
Sziasztok! Én is többször olvasgatlak benneteket, írásra azért nem vállalkoztam eddig, mert két gyerek mellett nem biztos, hogy tudom követni az eseményeket. Azt szeretném kérdezni, hogy egyszerre milyen adagokat esznek meg a ti babáitok a kanalas kajákból? Nóri lányom holnap lesz 7 hónapos és már elég régóta eszegetünk. Múlt héten kiderült, hogy, három és fél hét alatt nem hízott semmit, sőt kevesebb lett 20g-al.Igaz közben beteg is volt.
Most megyek etetni.Késöbb jövök!
Én nagyon megvagyok elégedve a Gerber termékekkel.Nagyon jók.
Megyek altatni.pux
én már a krumplit-répát-csirkemellet összefőzöm és pici petrezselymet is teszek hozzá...Noel imádja és 2napig megvan az ebédje)))
bár ő még csak ebédel meg "vacsuzsizik" akkor meg vmi gyümit vagy zöldség pürét kap,esetleg tejpépet de nem igazán akarja elfogadni...a többi kajcsi még szopizás éjjel nappal
én még most sem mertem a lányomnak a fülét kilyukasztatni...pedig már 10 éves lesz...és ő már mondogatja hmmmm azt hiszem rá kell magam szánni...bár az és fülem sincs lyukasztva de az orrom pl volt de a töki miatt kivettem
azt nem tudom hogy most van e de 10 éve tuti volt mert a nagylányom csak a gerber cumit fogadta el:)))
a fiamnak meg skóciából küldtek 1 cumisüveget születése után,én av@ntosat vettem neki,de nem kellett,gondoltam tán a skót megfelel neki,és meg, bár csak s.o.s volt használva,és csak 3-4x,nemrég kaptunk még 1-et de már csőröspoharazunk)))
Nekem egy barátnöm ápolonő és Ő jött át és szurta át Regi fülét.De az elsönél bepánikolt úgy sírt.A másodikat én csináltam.
Aztán 2 perc mulva már semmi baja nemvolt.
Hát az tuti:D Én meg itt túráztatom magam sok kis edénnyel:DD De még csak tegnap adtam először husit,majd akkor veszek frisset megfőzöm és elrakom így.
nekem azt mondta a védőnő, hogy főzzek meg egy nagyobb adagot s husiból, turmix, majd jégkockatartóba tegyem bele, megfagy és mehet sima zacsiba, egy kocka legyen az adagja egyszerre, zöldséggel, gyümölccsel
szerintem így egyszerűbb, mint mindig falatka mennyiséget kotyverálni
Én ma nézek utána hol lehetne lövetni.Regi sírt?Panni tuti ordítani fog,kis érzékeny rák gyerek,hiába:DD
Jó reggelt!
Na jövöhéten mi is kezdjük a husit.Köszi a tippeket.Most főzelékes hét lesz!
Az én babym meg 5.én volt6 hós!:)
Köszi,hogy leírtátok.
Regi ugy másfél hósan kapta meg a fülbevalóját.
Ancsi,neked van már a picinek fülbevalója?
Amit tegnap főztem ma simán odaadtam neki semmi baja nem volt,mondjuk több napig én se tárolnám.Hát mondjuk érdekes így főzni,egy lábasba egy szem krumpli,a másikba 10 deka hús:DD De ráérek akkor miért ne főzzek neki.Vettem tegnap pár üveges kaját is majd néha azt is kap,meg ha megyünk valahová az egyszerűbb.
az okosok azt mondják 2 napig tarthatjuk hűtőben a kaját.
sziasztok! Én főztem neki, igaz jó sokáig tartott, külön a krumplit, a végén meg összeturmixoltam.
Akkor külön főzted a husit, ugye? Gondolom ilyenkor még külön kell, nem együtt a zöldségekkel. Sok kis lábos... :)
Én combot főztem mert az volt itthon,egy darabot.Egy picit leturmixoltam abból maradt mára is a hűtőben majd megnézem miylen és ha semmi baja azt adom neki.Úgyhogy a mélyhűtőben nyersen van.Panni 7-8 között kel reggel,ritkán 7 előtt,akkor szopizik,magam mellé fektetem és alszunk tovább változó,ma tíz előtt keltünk.
Panni mikor kel reggel? :) Csongor még nem ébredt fel, majd reggeli után elzarándokolunk husit venni, és ha összejön, akkor ebédre kap is. Csak azt nem tudom még, hogy keveset főzzek, és nyersen tegyem el a többit, vagy a megfőzött húspépet tegyem el a hűtőbe?
Érdekes, pedig NUK-ot kapni itt is!
Az én nagyfiam pedig holnap lesz 7 hónapos! :) Röpül az idő! :(
Pannim 7-én volt fél éves.Csibehusit adtam neki,vízben megfőztem,szétturmixoltam krumplival meg sütőtökkel,ízlett neki,csak egy keveset raktam bele,ma több husival próbálom.
Na akkor Gerber nincs is otthon.:(
Aham az én babym mindenből gerbereset kap.
A NUK cumisüveg is Gerberes!
www.gerber.com
Milyan husit adtál neki?Hogy készítetted el?
:) Hát igen jó meszire elsodort az élet!
Küldök nektek meleget!
További ajánlott fórumok: