2009 novemberi babák (beszélgetés)
Nekem sajnos mindegyik gyerekem volt kórházba pár hónaposan és sajnos nem ez a kislány az egyedüli aki egyedül van sajnos.
A Kristóffal mikor bent voltam nem tudtak mellette ágyad adni,így egy kis kerek széken töltöttem az éjszakát és a nappalt a kiságyra támaszkodva próbáltam aludni mikor ő is aludt.Nagyon rossz volt,de nem hagytam volna magára semmi képen sem.
Jó éjt anyukák.
kissé beképzelt, de nem rossz a show-ja.
na altatok
pus
jóéjt
ajjajj... köszi a képet:) csini vagy teee:))))
Adrikaa:S Nagyon izgulunk értetek...:(
Mielőbbi gyógyulást...
Szia csajok!
Most beszéltem Adrival, bent vannak a kórházba.Szerencsére úgy tűnik,hogy a nagy baj elkerülhető.3-4napon belül minden kiderül....szorítsatok nekik,hogy minden rendben maradjon.viszont mondott valamit ami kib@....ta a biztosítékot...a naplómban majd megtaláljátok.
sziasztok
nekem meg sem jött..pedig szedem a tabikat...
szia Jucka! jól van amint úgy érzed irjál és talizunk. kicsit pletykálunk meg lehet
útbaejthetnénk egy cukit:)hm:)
sziasztok
hulla vagyok,most is fekszek le...azért gondoltam írok,élek még...
szép estét mindenkinek :D
pusz
Sziasztok!
Zajlik ám az élet a fórumon:)
Én a tejcsivel küszködök, mivel kezd fogyni:(
Még legalább két hónapot jó lett volna csak szoptatással megoldani, de be kell látnom, nem fog bejönni...
A cumisüveg meg nagyon idegen Pollinak. Eddig anyatejen kívül semmit sem kapott, azt is ciciből, feladta a csajszi a leckét!
Tegnap volt egy éve, hogy utolsónak megjött a mensim, nem bánnám, ha még nem jelentkezne.... :))
Sziasztok!
Edina 0077 aranyosak a gyerekeid,gondolom igazán boldog vagy.
Ja meg most néztem a naplódban a forum babáinak a képeit, nagyon tetszett!!!
Köszönöm!Megyek én is szavazni!
Töltöttem videot a gyerekekröl a naplómba!!!
Ha van kedvetek nézzétek meg!!!
Anyucik!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki közűletek tudna-e nekem GYERMEKKARDIOLÓGUST ajánlani Pesten? Vagy van-e valamelyikőtöknek esetleg ismeretsége Heim Pálban vagy Bethesda-ban? (remélem jól írtam???)
Sziasztok!
Suncika!!!
Írok neked privit!!! FONTOSAT!!! :))
Nekem most van meg másodszor, de egész más lett, mint annó... (értem ezalatt, hogy észre sem vettem, egyáltalán nem fájt a hasam, még az a bizonyos fura "meg fog jönni" érzésem sem volt, cickóm sem volt érzékeny, stb...)
Szavaztam picibaba.hu-n Milánra, Manuelra, Natalira.
Esetleg még kell valakire? Szívesen szavazok:)
Sziasztok!
Szerencsére még én sem vagyok nagylány:)De azt hiszem hogy a fogamzásgátlótól most nem is leszek.
Én is aventot használok, az is jól be tudja szívni a cicimet, de nem repedezett ki. Ha meg kicsit fáj bekenem bimbóvédőkrémmel.
Én aszittem ma szexeltél először:))))
Nekem most mult el és szülés óta 3 x volt már meg...