2009 novemberi babák (beszélgetés)
Szia Baby
Marco még erőssen cicizik,bár az ujjacskáit keményen eszegeti:) jó az overál mennyibe kerül?
Apukám használ valami szert erre,mert nálunk is van sajnos:( ha haz jön ebédelni megkérdezem neked.
megnéztem nagyon szép, de már Milán is 68-asakat hord és lassan ezeket is nőjük ki
nem akarok reklámozi, de mintha Cillit reklámban azt mondták h az jó penészre is
Hú csajok Izabella úgy bekakilt, hogy meg kellett fürdetnem, mert ahogy vettem le a kombidresszt még a haja is kakis lett:)
Sziasztok!
Itt gyönyörűen süt a nap és az idő is kellemes!Délután megyünk is sétálni,addigra végzek a házi munkával!
sziasztok!
itt sajnos esik a hó:( De nem baj, mert délután akkor is elmegyünk sétálni.
Vennem kell valami szert fali penészre, ablakokat cseréltettünk az ősszel és a nagylány szobájában az ágya mögött tiszta penész a fal:( Tudja valaki melyik a jó szer rá?
sziasztok
jó reggelt nektek
nem süt a nap, szürkeség van...
vettünk egy overált,de kicsi,ha valakit érdekel féláron odaadom. 56-68asig
Jó reggelt. Itt nem süt a nap, remélem fog délután. Fél 9-ig alukáltunk Milussal, persze azért 5-kor fölkelt enni, de aludt is vissza 15 perc után.
Jó reggelt csajok,hogy vagytok? Itt süt a napocska,remélem egésznap ilyen lesz és jó időben mehetünk sétikálni:)
Sziasztok!
Ovi téma nálunk is úgy van, hogy reggel legkésőbb 9-ig be kell vinni a gyerkőcöt, aztán ha anyuka otthon van, SZIGORÚAN haza kell hozni ebéd után. (ezt személy szerint nem is bánom, mert Danim 2 éves kora óta nem alszik délután, az oviban meg igencsak rá akarták szoktatni, mikor megpróbáltuk az ottalvást, aminek a végeredménye az volt, hogy éjjel fél 12-kor még kukorékolt) Nekem apa a segítség, ő viszi és hozza is Danit minden nap. (férjem csak hétvégente dolgozik, így nekünk ez könnyen megoldható)
Sziasztok!
Mi fiúnk is kiscsoportos, nálunk nem szólnak,hogy mikor viszem haza. Sőt azért sem, ha gondolok egyet és azt mondom, hogy most nem viszem oviba, itthon fogom 1 hetet vagy akár 1 hónapot is.
Nálunk úgy van ovi, hogy reggel 7-től du. 5-ig. 9-ig lehet vinni a gyerekeket, haza pedig ebéd előtt, vagy után, vagy 4-kor vagy 5kor.
Nálunk most még anyukám a nagy segítség ovibahordásban.
oké, kedd :) jó éjt lányok
nálam is ez van..írok a naplómba és alszok..
na jó akkor legyen kedd.
Muki neked is jó?
Én is lépek, fektetem a nagyobbat. Jó éjt!
Jól van csajok...leléptem.
Jó éjszakát mindenkinek.
Apafej vasárnap megy fel,és kedden jön vissza,mennék én is......csak nincs hol aludnom.Scusa mi:(!!!
Remélem, mihamarabb hazajöhetnek, pocsék dolog, mikor egy picúr beteg.
Ha nem vagyok itt pörög a fórum, amikor meg itt vagyok sehol senki:(
Igen, nekem is az az érzésem, hogy ez csak az óvónőn múlik. Valóban nincs arra jogszabály, hogy gyed-es szülő vigye haza a gyerekét, de: arra sincs, hogy kötelesek napközit biztosítani. S a legjobb: 5 éves koráig egyébként sem kötelező az ovi. Ráadásul mi egyházi oviba írattuk Szilárdot, tehát még csak körzetileg sem oda tartozik.
Ennek örülök, lehet már tudni mikor jöhet ki a kórházból? Ildi, Te jövőhéten véletlenül nem jársz Pesten?
Most beszéltem Adrival...Fanni már kicsit jobban van. Köszöni a jókívánságokat,és puszil mindenkit:)!!!
lehet várjuk meg az időjárás előrejelzést, (pl. csüt a héten nagy hó lesz állítólag), hogy jövő7-re ne azt a napot időzítsük, amikor hóemberek lesztek mire ideértek. Ha hétvégén eldöntjük nekem az jó, apu végül is nyugdíjas és mindent megtesz az egyetlen kicsi lányáért, úgyhogy akkor vigyáz a kutyákra, amikor csak akarom :)
legyen kedd szerda v csüt :) tényleg mindegy, csak gyertek :)
Nekem is óvodás a középső gyermekem,de soha egy szóval nem mondták,hogy hozzam haza ebéd után.A csoportba többen is vannak így,hogy anyuka otthon van kisebb gyerekkel,de senkit nem köteleznek arra,hogy vigye haza a nagyobbat.
oksa, nem tudom melyik nap jobb.....kedd-szerda-csüti?
Ja kórházak. A fiamat mikor bevittem az volt a szerencsém, hogy azon az osztályon ahova körzetileg tartozunk nem volt hely, mert ott senkit még engem se engedtek volna, hogy vele legyek, nem hogy a nagyija. Erre is van törvény de sajnos nem találtam még meg. Kórházakon belül is eltérnek a dolgok, sok múlik az orvosokon.
Sziasztok.
NEkem is ovis a kisfiam kiscsoportos, de nálunk engedik, hogy ott aludjon a gyerek az oviban, és mindez az ovónőkön múlik. Mert ha másik csoportba járna, ott lehet, hogy kérnék, hogy vigyem haza ebéd után. De én tudomásom szerint semmi törvény nincs ilyen esetre, hogy neked haza kell hoznod, ha ők azt mondják, hogy van, akkor mutassák meg neked!!!
További ajánlott fórumok: