2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok. Manókám megint 6-kor kelt először, pedig beteg és 9 fele már elalukál. Már megjártam a körmöst, most apa levitte Arwent az állatorvoshoz, kicsi Málna az ajtóban toporog, nem szoktuk elválasztani őket egymástól, utána ő meg oltásra. 3-kor meg Milkát visszük vissza a dokihoz.
Én most fejek tejet és napi 2szer etetek üvegből mert csöpögtetni kell C-vitamin cseppeket, mivel a vizet meg a teát nem issza meg, így tejbe kapja, 200-at simán bevág, lehet enne még többet is. Amúgy van sok fagyasztva, de így h beteg vagyok, most nem fagyaszgatok, amit lefejek azt meg is issza
Vannak képek, időnként töltök fel. Én meg nézegetem a naplódat néha :D
Persze, hogy van kedvem talizni! Egyeztessünk e-mailen.
Mi még a 62-es méretnél tartunk, nekem csak 68-ig vannak cuccok. De sztem a 62-es méretet gyorsan átugorjuk majd :)
Nekem reggelre(mivel nem eszik már éjjel)tele van,ezért 1 ciciből jóllakik a másikat(a kisebbet)lefejem és lefagyasztom.
Viszont utána kieszi minden alkalommal mindkettőt és nem jön belőle semmi fejéssel.Nekem aventos kézi mellszívóm van,lehet,hogy nem elég hatásos,mert ha kézzel próbáom akkor jön még belőle kicsi,de a mellszívóval 1 csepp sem.
Ki milyet használ?
Ja és vettem nemrég egy pesztonka elektromosat is,de azt csak egyszer mertem kipróbálni...hát elég fura érzés volt.:S
Valakinek van összehasonlítási alapja?Kézi vagy elektromos???
Sziasztok!
Itt is gyönyörűen süt a nap és nincs olyan hideg sem!Már voltam boltba reggel és nem volt vészes!
Ildi ha jön a jó idő össze hozhatunk egy találkát,ha van kedved!:)
Az nagyon jó. :)
Úgy unatkozok. Mindenki alszik, csak én vagyok fent.
Itt ugyan nem süt a nap, de elég jó idő van.
Fannika reggel 7-kor kelt. Már vagy 6 napja ( ha nem több), hogy nem kel éjjel enni, csak reggel.
Jó reggelt csajok!
muki: mi is most költöztünk vidékre és bizony nagyon szenvedek miatta.....aztán majd látjuk mi lesz.
Marco ma éjjel közel 10órát aludt,hogy mennyit eszik nem tudom régóta nem mérem,az a fő,hogy tudom tejcivl etetni:)
Kinézve az ablakon szikrázó napsütés van:)
Hogy vagytok???
Jó reggelt mindenkinek!
Most jöttünk meg a dokitól. Fanni jobban van, elkezdett neki felszakadozni ami le volt rakódva.
Ki mit csinál ma?
Sziasztok!
Mi újság felétek? Olyan ritkán vagyok mostanában már megint... mi nagyon jól aludtunk végre...1x keltünk. Nektek mennyit eszik mostanában egy szopi alatt a baba? Nekem éjjel 200at evett...130 körül szokott...
ja és vettem mérleget tegnap, elszörnyülködtem, hogy 76.5 kg vagyok. 85 körül mentem szülni... :( valakinek valami tipp, hogyan tudnák úgy fogyni, hogy egyek is, ne is zavarjon be a tejtermelésbe, stb...?