2009 novemberi babák (beszélgetés)
Nos, nekem augusztus 7-ei hétvége és az utána következő nem jó, de utána nincs bejegyzés a naptárba. :-)
Hol is lesz?
Most Füred, vagy Siófok? Vagy mindkettő?
Most olyan jó kedvem lett, hogy örömmel jelentem be: szervezem tovább a Balatoni talit!
Van már egy listám,kik jelezték hogy jönnének, az újak közül van aki szeretne jönni?
augusztust írtam, sokan azt írták minegy,csak 7vége legyen lehetőleg!
(már ha nem baj,hogy én szervezem)
Pandera csmorzsa receptet elküldtem priviben:)
Ditti neked is küldöm:)
A császármorzsa receptre én is kíváncsi vagyok!!!!
Képzeljétek az előbb szedtem ki a ruhákat a mosógépből és Alíz hangosan kacagott azon hogy ráztam ki a ruhákat. Biztos azt hitte őt szórakoztatom:))))
Tényleg a függöny mögül skubizok :-)))) itt van a gép az ablak előtt így pont rájuk látok!
Közben a kislányom körbekuszta az ágyat csúcs hogy már nem marad egy helyben egy percet sem.
gyümölcslevest főztem az már régen kész , pörköltem még fő, tarhonya lesz hozzá. Sütihez nincs kedvem. na megyek kiszaladok az udvarra kiteregetem apa ruháit, vagy csak kirakom valaki majd hátha megcsinálja azt is.
AMikor Lunca tápszeres lett csak annyit evett, amivel elvette az éhségét. (gondolta, majd csak jön az anyatej). Most már megszokta, s u.annyit eszik belőle, mint a tejből.
(Még van pár fagyasztott anyatejem, azt szépen beoszta adom neki.)
nem mindig esznek ugyanannyit. Van hogy Fefe beveri a 210-et de van hogy csak 100-120 megy le.
Meg lehet hogy furcsa ami a nyelvében van, lehet zavarja is.
Mi ma itthon pihenünk, mert Fefe beteg :(
Ti mit csináltok ma?
Fefének Izabellának Marcikának jobbulást kívánok!
Ruben nagyon kis ügyes hogy ilyen jól viseli ezt az egészet.Egyébként anyatejből mennyit evett meg egyszerre ? Nem mérted mostanában?
Én jelen pillanatban Luncinak melegítek ki sárgarépa-alma pürét, meg két jégkocka pipihusit.
Délután meg kimegyünk a kertbe játszani.
:-) (csak elképzeltem, ahogy a függöny mögül skubizol kifelé.)
Szerintem,most menj ki, s vedd ki u.úgy a kezéből a szerszámot, ahogy ő tette.
Tudom, hogy tanultál. (egyszer volt már róla szó. ;-) )
Én felvételiztem is pszichológiára, de most már örülök, hogy végül nem vettek fel, s lettem helyette pedagógus. ( Annyi hasznom legalább volt a nagy felvételire készülésből, hogy a főiskolán nem kellett készülnöm a pszicho szigorlatra. :-) )
Sziasztok
Jó reggelt mindenkinek! Nagyon szépen süt a nap, és örülök,hogy aztán végül csak elértem a célom :))))
Én kis önző :D
Anyucikáim gyakorolnunk kell egymás felé a tiszteletet úgy érzem, nem bájolgásról van szó,de miért egymást szedjük szét? szerintem sokkal jobb,ha úgy próbáljuk leírni a véleményünket,hogy azzal ne menjünk bele más magánéletébe ennyire.
Félreértések elkerülése végett nekem is csiszolnom kell magamon :D:D:D
Azért a megszólításért Little -től elnézést kértem és kérek itt is.
Meg lehet beszélni mindent, van egy előnye is ám a fórumnak: Írni kell ide! Így amikor írok,elolvasom utána (mostmár) hogy jól fogalmaztam e és nincs e nagyon gáz stílusom....szerintem ez nem nehéz :)
Amúgy érdekes fiam nyelve...6varrat van benne, felszívódos, de nem zavarja, nem is fáj neki, fogtam is,mikor evés után kiöblítem a száját -varrat miatt kell.
Viszont amit nem értek,hogy a tápszerből kincsem max 100-120milit eszik meg, elvileg 180lenne az adagja...és van hogy ezt a 120at is több részletbe. Ennyire nehezebb lenne az anyatejnél? na mindegy, elvagyunk így, sajna tejem egyre kevesebb-már nem is írom,lassan beletörődök :(
Ki mit csinál a 7végén???
kitekert pózokban nagyon tudnak aludni :)
remélem csak elaludta a nyakát és hamar rendbe jön.