2009 novemberi babák (beszélgetés)
anyósom mondta hogy nem szabad hátranézni csak előre. élvezni ami van és lesz jobb is.
egyelőre nagyon hiányzik az otthoni lét. nagyon jóléreztük magunkat Bián. Most eléggé nehéz két gyerekkel a negyediken, de persze van jó is. Csak soha nem értettem azokat akik nem szerették a kertet. és utálom hogy meg kell tapasztalnom a nélküle létet.
van. csak most két évre nagyon messze. :((
ezért szenvedek ilyen jó időben két gyerekkel.
Nálunk nehezebb a helyzet, nem alszik Rozi babakocsiban semmit:S De voltunk a kertben és délután mikor hordozókendőben meglocsoltuk a veteményt elaludt:)
Különben ma hátára fordulva ébredt, feje a lábrésznál volt, de csendben maradt, pedig el tudom képzelni milyen fura lehetett a pelenkázó rátét alatt kucorogni, mától le is veszem neki éjjelre:)
én is úgy élvezném a kertben. brühühühü.
jó éjt.
Olyan jó idő volt ma majdnem egész nap odakinn voltunk benn nem is haladtam semmivel éppen csak kaját csináltam.Lilu is olyan jókat alszik kinn a babakocsiban, már barnul a kis kezecskéje.
Na jó tényleg eltünök mert a főnökasszony kitudja mikor ébreszt.
Jó éjt!
én még meg se próbálkoztam aludni:)
teregettem, pakoltam idáig és most leültem álmosodni
sziasztok, vagy inkább jó éjt?!
Én még most érek id vagyis már egy jó ideje visszaolvasok.
Kérdeznék én is valamit, itt mindenki már pocakossága óta jelen van a fórumon? mert most olyan kívülállónak érzem magam, vagy inkább betolakodónak közétek, mikor mindenki arról ír hogy milyen jó volt itt pocakosan, milyen jó társaság volt ez.
ha valaki beirását érdekesnek találtam megnéztem a naplóját hogy milyen az élete. ez alapján választottam kedvenc naplónak vagy sem. ha nem tudok beleolvasni nem tudom eldönteni hogy érdekel e. vagy mostantól kezdve ne legyenek kedvenceim. :(((
én örülök hogy leirhatom és a reakcióknak is örülök amik jönnek az irásomra, bár nem vagyok mindig érthető gondolom, de tök jó mikor másnak olvasod az életét teljesen idegenként és felfedezed benne saját magad, írsz neki és távoli közeli barátokká váltok. sajnálom hogy titkosítjátok.
vasalni nekem is kéne...de nehéz így,hogy egy szoba most a lakásom :P nem baj,mindent kárpótol majd a férjem nemsokára :)
na jóéjt mindenkinek
Jó éjt nektek!
Én még házat nézek...meg tanulnom kéne...meg dolgozatot írnom, vasalnom, elpakolnom, meg mit tudom ééén...
Virgonckodom, Lillus nem kel éjjel. Viszont aludni nem tudok :) Pedig lehetne, rám férne :)
Szia én is apafej nélkül vagyok és nehezen alszom el,de muszály mert nem tudom manó mikor ébred.
Ne haragudj.....jó éjt!