2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekünk jó éjszakánk volt,most meg húznom kéne főzni mert 1re fodrászhoz megyek.csak még azt sem tudom mit főzzek.....
Voltunk tegnap Alízzal dokinál kapott új popsikrémet, meg canesten , a szája már okés.
Csajok azért képeket csináljatok majd a nagy talin , aki nem tud ottlenni az is lásson titeket együtt!
Clau tessék becsatlakozni, én is csak pár hónapja vagyok itt és nem zavarnak el a lányok ;-)
Időközben lett egy ötletem.
Ha vasárnap jó idő lesz és sokan összejövünk akkor grillezhetnénk is.
Várom a hozzászólásokat.
Ennek nagyon örülök akkor tényleg össze vergődik a társaság.
Mia ás Nexike ma lesznek,de Nexike vissza jön vasárnap is.
Sziasztok.
Ildi ti nem tudtok összebeszélni Andiékkal,mert akkor jöhetnétek együtt is.Ez csak egy ötlet.
Adrika nem szeretne jönni?
Jó reggelt, tegnap az uccsó,ma az első vagyok.
Nekünk jó éjszakánk volt,bár én megint alig aludtam.Ma megyünk a védő nénihez kiváncsi vagyok nőtt-e manó???
Ti anyócák,babócák,hogy vagytok???
Jó éjszakát.
Mi fürdettünk, alapozó tornáztunk, most etetés jön, aztán remélem alvás, így el is köszönök.
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Na a nagy főzés helyett vidámpark lett :( nem szeretem és egy hatalmas csalódás az egész. Szar és drága. Na mindegy, amúgy is rettegek magasságtól így azt hittem összecsinálom magam :(
Clau: be kell csatlakozni!!! ja és igen, vibrocol a kúp neve 2010Ft és remélem reggelig kiüti a kis Tököst :)
Ma kapott a kezére egy kinezio tapaszt így az ujjait már nem szorítja be hanem szépen nyitva marad. Akarok majd a lábára és a nyakára is ha lemegy a sok víz.
Idő még nem lett megbeszélve,de szerintem nekünk kb 11-től jó lenne,mert apa szombaton éjszakás és egy pár órát biztos szeretne aludni a buli előtt.
Ja és mindenkit szeretettel várunk.
Bea eddig egy cukrászdát említett a talira,de mi szívesen látunk mindenkit és a gyerekeknek is kényelmesebb lenne.
Sziasztok,Ildi ha lejöttök vonattal akkor mi is és Nexikéék is nagyon szívesen kimegyünk elétek az állomásra.
Ja igen Vangi is vissza jön Lucával vasárnap.
Sziasztok!
Hogy s mint! Itt van újra a nyár!
vagyis újra itt a nyár, zárjon be a gyár!
Éljen a Balcsi.... s itt álljon is meg a zenei bejátszás. ;-I KI JÖN?