2009 novemberi babák (beszélgetés)
Csodálatos jó reggelt mindenkinek. Végre jó idő van:)!!!!!
Legyen kellemes napotok...gondolom ma ismét pang majd a fórum.Remélem jó éjszakátok volt.
Sziasztok.
Andi jó pihenést.
Mi ma egy jó nagyot bicajoztunk a gyerekekkel,20 órakor értünk haza,de Levi valamiért mostanában nem akar elaludni úgy mint eddig,hanem még szórakoztat minket ahogy most is.Nem tudom mért csinálja,de jó lenne ha vissza állna a régi szokásos alvásához.
Beus nem lesz semmi baj,nyugodj meg.Levi is 1x már lezúgott a franciaágyról mikor a Kristóf vigyázott rá,de a nagy fiam jobban megijedt és sírt mint a pici.Sajnos ez előfordul.
Gyereket elvitték.
Jó éjt mindenkinek.
A kis alkesz :D
a hekkért tényleg balhézott :)
Sziasztok!
Az Én fiam ma alkoholizált:) Ivott egy kis sört:)
Olyan hisztit vert le érte, (Andi te láttad a hekkért mekkora volt, na az semmi volt ehhez képest) keze, lába járt és kiabált:)
Na akkor így már jobb :)
Fefe hála fogyott, most már csak 8300kg, mértük tegnap Dévényen de most valahogy csak 60cm-t mértem így ezt nem jegyzem fel mert múltkor 63cm volt :D
Ami tuti, hogy jelenleg nem hosszra nőjük ki a rucikat
Űgy néz ki manó alszik:)
Milyen volt a napotok???
Örülök, hogy Fefének nem kell már szteroid.
Foga meg majd lesz:) Nálunk Vivinek 1 évesen jött ki az első foga:)
Szia!
Nyugodj meg nem lesz semmi baja. sajnos esni fognak még többet is, de minden esésnél nem lehet az orvoshoz rohanni velük.
Izabella is esett már le nem is 1x:( Utána sírt egy kicsit, de szerintem csak az ijedségtől.
Hát ez a meleg plusz a fog teljesen ki készíti Nándit!Tegnap is olyan nyűgi volt!Ma is...most pl csak Bencével van el!Megy utána és ha nem találja sír!
Most együtt nézik Thomast!
Nekünk nincs még mindig fogunk :(
aludni sem akar most meg.
ÁÁÁ sajnos az nem, valami van odabent ami nem túl jó, de így most meg van fogva. Elhagyjuk a szteroidot, elkezdem neki a schüssler sót adni és meglátjuk mi lesz a hatása.
Ti hogy vagytok?
Holnap végre jön egy kis lehűlés. Mondjuk mentünk volna vidékre a nagyiékhoz pancsolni, de majd itthon pancsolunk.
Sziasztok!
Nagyon örülök:)))
Az epilepszia gyógyszer is mehet a búsba?
Sziasztok!
Olyan jót pancsoltam Marcival a medencében, hogy ajajj. :-) Luncika ezalatt aludt a babakocsiban, így ő ma kihagyta a pancsit.
Sziasztok.
Ildi én is várom már a kis lehűlést,mert iszonyat meleg van,ráadásul ma sütőben készült az ebéd is,így jól befűtöttem.
Pandera ez nagyon jó,hogy nincs roham és Fefe elhagyhatja a szteroidot.
Malkata Levi is érdekesen mászik,a bal lábát emeli a jobb behajlítva alatta van és így tolja magát.Jókat nevetünk szegényemen,de nagyon jópofa ahogy halad.Ritkán mászik csak "normálisan",de az nem tetszik neki.
A kaját illetően,én a megfőzött kaját nem fagyasztottam neki soha,vagyis a céklát igen,de az csak natur cékla.Én mindig 2 napra főztem neki,de sosem volt azzal baj,hogy 2 nap ugyan azt eszi,viszont már talán 2 hete nem főzök neki külön azt eszi amit mi.Ja és persze mindig meg kell várni az ebéddel,mert akkor tud jóízűen enni ha mindenki eszik akkor mikor ő.