2009 novemberi babák (beszélgetés)
Okosak ők nagyon,és így van feszgetik a határaikat:)
Tuti közrejátszik az idő is,mert bogyóka is kiszámíthatatlan,és nyűgi...
Sziasztok!
ditti28: örülök, hogy a szája jobb, a cunus miatt meg vidd le a dokinak, bízom benne hogy csak komoly. Én is kenem a száját Törpinek, neki nem nagyon akar múlni.
Voltunk tanácsadáson. A hossza jó irányba egyenesen nő, a súlya meg jó nagy ívben halad felfelé :( de ez van most. Ajánlott a doki valami V betűs kúpot éjszakára, így hátha alszik Törpi este mert ez katasztrófa amit művel egész nap. Apa nem nagyon hajlik a talira, de nem adom fel ám :D
A doki meg akarta forgatni Fefét hogy hogyan pakolgatja a lábait, de nem nagyon bírta el így én forgattam meg :D
Jó reggelt!
Mi is jól aludtunk,Alíz majdnem kilencig bírta akkor is a telefonom csörgésére ébredt.
Örülök hogy Bazsa meggyógyult.
Na míg én itt írok a lánykám meg felmászott a kanapéra, igaz ki van húzva így nem olyan magas.
Sajnálom,hogy ti nem jöttök,jó lenne mindenkivel találkozni.
Andi mindent bele számítunk rátok.
Sziasztok.
Holnap találkozunk Miáékkal.
Ma jönnek Tihanyba és holnap átjönnek Siófokra,mert Vangiék is itt lesznek még.Igaz ez a kis csapat töredéke még a novemberieknek,de nagyon várom már a találkát.
Villogtasd meg a bokádat neki hátha bejön :-)))
Mi tuti nem megyünk , a mi apánk nem megy bele ilyesmibe, bármit villanthatok
Kakilással evéssel nincsen gond szerencsére,tegnap elkezdtem neki a cumira rakni rózsamézet, és reggel már alig látok fehér részt a szájában. Ezzel nem lesz gond , de a feneke nem javul....Igazából nem is a feneke hanem a cunus meg megy ki oldalra acombjai felé a pirosság, lehet meglátogatjuk a doki bácsit, mert gyanús hogy ez már nem e valami gombás dolog lesz, talán a strandon szedett össze valamit, de magamtól nem merem canestennel kenni.
Ja és tegnap este felhívtam az ügyeletet hogy bevinném a szája miatt de azt mondták felesleges ha van itthon ez a boraxos nyavaja (rózsaméz) akkor azt adjam a cumira, ott is csak ezt javasolnák...
Ha közelebb lennék,besegítenék a ügyeletbe:)
Sajna nekem nem foglalkoztak a nyitotthátgerincemmel,amikor kismama voltam......igaz mi az a közel 40kg terhelés.....no mindegy.
_Nem vok jól megyek egy kicsit bubukálni......majd jövök.
Úgy látszik a békási gyerekek nem aludtak jól, mintha itt más lenne a klíma:) Ha máshol esik, itt nem, ha máshol lehülés van itt nincs... Télen meg szerintem itt volt a legesleghidegebb:)
Andi szervezzünk ügyeletet, egyik nap én viszem Rozit, másik nap te hozod át Fefét:) Még elférnek egy ágyban is:)
Én derekam, hátam is nagyon fáj, a kánikulában kitakaróztam mindíg és megfázott:(
Jó reggelt!
A mi éjszakánk is katasztrofális volt. Valószínű hogy Türpi ezt az időváltozást nem bírja, de tegnap du 5óta szinte semmit nem aludt, így persze én sem. Azt hiszem ha ma este sem alszik akkor kirakom a folyosóra :D
Szia Ildi.
Sajnálom,hogy ti nem tudtok jönni.
Nekünk jó éjszakánk volt igaz Levi 4-től köztünk aludt,de mi már ezt megszoktuk mert minden hajnalban ott köt ki.
Jó reggelt csajok!
Manó ma 8-ig aludt,igaz fél 6-tól köztünk,de ilyen még nem volt.....vajon most m ikor alszik majd,és mennyit???
Mi sajnos nem tudunk menni,mert megyünk vidékre a szüleimhez......
Kinek milyen éjszakája volt???
Jó reggelt még sehol senki?
Vasárnap tervezi Beán és Bombocoson kívül valaki a Balatoni babatalit meglátogatni?