2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
én is azért álltam neki mert a kisfiamnál is azt írták be a kiskönyvenbe először meglestem, de akkor még szedtem külön folsavat is magamtól
rosszul írtma, hülye vagyok napi 1, nem 21:DDD
igen napi 21 elevit, 3X2 magne b6 éas rutascorbin, volt egy kis vérzésem az elejáén, azért is mentem el dokihoz, de megnézték és jól volt a pici, cska a hormonjaim voltak lent éllítólag, ez volt a mensi első napom....azt mondta azért, aztán volt barn ais, de most 1 hete már midnen rednebn, hat a vitmain is.)))))
ma már bevettem az első szem Elevitet és magne b6-ot is. Szed valaki valamilyen vitamint?
Hát én 4 hetesne voltam.) a petezsák gyönyörűen látszott.)))) és a HCG is nagyon magas votl a szervezetemben.....) kimutatta a labor vizsgáalt, amire küdltek stb.
a 6 hetes ultrahangnál tényleg nem sokmindent látni, de a "kis valami" a jele a biztos terhességnek:)
nekem fontosak az első "teendők" is amit a dokinő mond,... bár igyekszem sokhelyről tájékozódni
babafalva.hu-n van egy szülési kalkulátor, ahová az utolsó menses első napját kell beírni és kiszámolja
én is attól a naptól számoltam ki 40 hetet, a 40. hét utolsó napját
a nap megegyezett
nem tudom mert amikor én a Kristóffal a 8. héten voltam először uh én akkor már lehetett látni szívhangot de Ő inkább egy lóbabra hasonlított és nem volt sokkal nagyobb mint a szikhólyag
Nekem már gyönyörűen látta a petezsákot, és benne a babukánkat! nagyon szépen ki lehetett venni belőle a picit, de szívhangja még nem volt.
a 6 hetes uh nem túl korai még?
akkor még nem igazán látszódik semmi
a márc. 18 az én számításaim szerint, mivel fatertól lenyúltam egy olyan korongot, tudod amivel kiszámítják a terhesség idejét
akkor szerinted is igazam volt amikor megmontam neki, amikor a Kristóffal mentem az első Uh-ra hogy szeretnék mindenről tudni és mindent mondjon el ha valamit nem úgy lát mint ahogy annak lennie kell -vagyis jól leszúrtam
Az első babámnál akkor kezdtem vérezni, amikor megjött volna a mensim vagyis a 8. héten
a babát csak párom és két kismama barátnőm tudja - ők mindent értenek, a várakozásunkat részben
ti kinek mondtátok már el?
imo
rossz lehetett hogy nem tudtad meg, csak mikor már ...
szia imo
számításaim szerint én is március 18-án szülők majd
de nekem ez lesz az első babám, úgyhogy mindenképpen elmegyek dokinőhöz 6 hetes ultrahangra
UHHH:(((( sajnálom. el kellett volna mondania.....az a tiszta. mekkora volt mikor elment??
tudod nekem azért is volt rossz, mert édesapám volt az ultrahangos és nem mondta el, hogy nem fejlődik rendesen a baba csak akkor vallotta be, amikor elkezdtem vérezni
nekem az első terhességem ment el sajnos:(
de pár hónap múlva megfogant Kristóf és feledtette az egészet
jól tetted:) én a családnak.....reméljük mindnekivel itt mindne rendben elsz.)))))) Jajj ma olyan álmos és nyomott vagyok.....nem akarok az lenni,,,,ma még cska két falat csokit ettem.(
A babát még a páromon kívül nem mondtam el senkinek babonából.
Köszike, neked is gratu
Én még nem voltam orvosnál, csak a múlt hónapban amikor levetettem a citológiát
nekem is majd 8 hetesen kell visszamennem a doki bácsihoz.))))
Nagyon gratu:))) miért ne menne rednbe???? én is 6 hetes vagyok:)
Sziasztok csajok!
Én kedden tudtam meg, hogy baba lesz:) Nekem Ő lesz a második gyermekem, persze ha minden rendben megy, de miért ne menne.
Számításaim szerint március 18-ra leszek kiírva, így most fogom betölteni a 6. hetet.
Én először majd nyaralás után augusztus 19-én megyek UH-ra.
Megvárom amíg betöltöm a nyolcadik hetet.
nekem ugyna ez, csak én br 85.000 vagyok abból ne. 67.000 utalnak a kp borítékba... én 130.000 kapok.
Igen amúgy én is szívni fogok! 115.000.- al vagyok bejelentve, és papíron 85.000.- kapok, borítékba 20.000.-at. Nem túl sok, én is szívni fogok!!!
Lányok ti mennyire vagytok bejelentve????? én br 83.000 kapok, az pont min bér fölött van...így sztem szívni fogok:(
Szia! Üdv köztünk, gratula a + teszthez. Persze én is nagyon félek hogy elmegy de próbálok pozítívan hozzáállni a dolgokhoz, már mér menne el, nem fog!!
Oks??? A doki után mindenképpen írj, hogy mi volt!
nem kívánokk mást, eből is ettme 2 falit, d elegalább ettme.)))
hát igen az édesség az jöhetne bármikor :)
További ajánlott fórumok: