Értem, nem mindenki szereti a különlges neveekt, nincs ebben semmi kivetni való.
Én különlegeset szeretnék, és a párom is, mert első gyerek és ugy is Ő is különleges lesz.))))) És a párom annyit kért A vagy Á betűs legyne és ez a kettő tetszik. Illa kedvenc fiu nevem Ádám, de a Párom Ádám és nem szereték két Ádámot, ezért Áron. Az Amira pedig Hercegnőt jelent, és ha lány lesz akkor tuti kis hercegnő lesz.....de gondolkozunk még az Annán is:)
Szép neveket választottatok. Mi most konzervatívan választottunk: Judit, vagy Gábor. Ugyanis párom nem szereti a különleges neveket ( nem a mostani párom a 2 gyermekem apukája).
Sziasztok! Én is reménykedem, hogy Babám van. 1-2 nap és kiderül. SZóval, ha minden oké, jövő héten csatlakozom Hozzátok. Addig is mindenkinek minden jót!
Na várd ki a végét, a másik fórumon vannak még akik babásak és mostanában tudták meg csak nem látták, hogy van ilyen fórum is!!! Nyugi, leszünk itt elegen! Ha nem átnevezzük, Nomi, Katica... fórumra:)))))))))
Köszöntünk közöttünk:))))) barátosném:)))) mi ketten lennénk az alapítók. de ugy látom drága kevés még az a lány aki már most tudja h jövő márc jön a gólya.)
Bocsi hogy idejöttem,mert még nem tuti a dolog,de remény már van.3-4 napja rosszul vagyok.Az első és második gyerekemmel is így kezdődött.De igazságtalan néha az élet.Mert szeretnénk már a babust és nehezen jön össze.Sosem vágytam ennyire rá.Hát ha minden oké írok.Pusza és gratulálok Noémi 23. Jó egészséget és kellemes állapotot.Van már orvosod?