2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Most megy a thomas a minimaxon!:DD
Apa talán ha 2 dekát hizott,elenben velem.....
Majd igyexem kifundálni a fotómasina működését, mert tegnap már este jutott eszünkbe, hogy nem készült 38 hetes pocakfotó.:))
Hát ha rábeszélem magam, akkor még eperzselés sütikét is összedobok neki, legyen miből falatoznia, ha a napokban bemegyünk szülni.:)
Apa mennyit hízott a te terhességed alatt?! Káposztádnak annyi édességet sütsz, hogy hihetetlen!
Kata is Thomas rajongó, tegnap elnevezett engem Gordonnak, most így hív, tök gáz... :( Ez is csak 20 perc lesz oda, haza már kocsival jövünk. Már kezdi megint, hogy Kata James, anya Gordon. :))) Eddig bírta... :D
Jó reggelt :_))Mi tavaly voltunk 1 szer vonatozni nagyon élvezte a gyerek csak én nem 10 perc volt oda vissza a falu ahova mentünk de épp valami helyalja fesztiválról jöttek haza a punkok:-PP olyan büdös volt a gyerekem meg kérdezgetett annak miért ilyen meg olyan a haja:-???????? na mondom már csak 2 perc:-))
De am Thomas rajongó volt tavaly neki bejött!!!
Mulassatok jól a vonatozás alatt! :)
Én megyek reggelizni!És megyek konyhaszolgálatra! :)
Apának csokis kexes fagyit igértem.Kivánós az édesem! :DD
Jó reggelt lányok!
Lego, nagyon ügyes csemetéid vannak, büszke lehetsz rájuk! :))
Képzeljétek, ma fogunk először vonatozni Katával, már nagyon várja. :) Csak 20 perc lesz, amíg elmegyünk vidékre, de elsőnek szerintem éppen elég. Kíváncsi vagyok, hogy fog neki tetszeni... Úgyhogy ma sem leszek gépközelben.
Jó reggelt Lányok!
Legó gratula a jó bizihez!
Agoca jó csónakázást!
Kész van a derekam.Már sehogy sem jó.A pocakom is műsorozik.De már nincs 2 hét sem (papir szerint).:)
Amúgy jó reggelt :)
Csak elmegyek a körösre csónakázni. Nagy baj nem lehet, lesz ott jó pár erős ember majd beraknak meg kivesznek :)
Gratulálok nektek a szuper biziért:-))
jó hétvégét!!Egyél helyettem is a tortákból!!
Gratulálok minden kismaminak,akkor már nincs faros babánk?
Megvolt az évzáró a suliba,mindkét lúrkóm kitűnő lett.
Hétvégén szülinapozunk mindkét nap,nem nagyon tudok jönni.
Kisbibe,szabina örülök,hogy jól vannak a gyerekek.
Szép hétvégét mindenkinek.puszi
Ezek után nem adtam egy büdös nagy semmit. Az dühített az egészben, hogy maszekban beszéltem le a dokival az egészet és egyszerűen szart a fejünkre. :(
Kata meg olyan, mintha mi sem történt volna szerencsére. :))
Jó éjt mindenkinek!
Még ilyet igazi hősök vagytok kisbibe!!
Lóvét nyomattátok am????
Halika szülésznőt megkörnyékezheted az nst-k alkalmával:-)))Hidd el bevállalják!!
Hála nekem unokatesóm a szülésznő!!
Agóca Csaabi nagyon ügyes:-))óvatosan a csónakázással nehogy tengeribeteg legyél:-PP
Na ma éreztem olyat hogy rendszeresen 4 szer mintha görcsölnék!Ez lenne a jósló??Olyan mintha csikarna a hasad csak az volt a furi hogy egymás után időközönként jött:_)))
Vizike majd holnap átugrunk a tópartra hozzád misicicázni:_)))
De örülök ennek a sok jó hírnek lányok! Már megérte olvasni benneteket!!! :))
Dóry, ha ez vigasztal, én nem szülhetek a választott orvosnál, mindenképpen az ügyeletesnél kell szülnöm, be se jöhet a dokim. És szülésznőt sem fogadhatok, van egy ilyen kórházi rendelet nálunk. A gond az, hogy a régi szülészek sorban mondanak fel, alig maradt régi "motoros", tele van kis fiatalokkal az osztály, a főigazgató mindenkit már szinte elüldözött. Így most én is kezdek izgulni, hogy nehogymár egy kis kezdő keze közé kerüljek, ne pont rajtam tanuljon már meg szülést levezetni. :(
Ja és még valami: a viszketés a szülés után azonnal elmúlik! :)
Úgyhogy aki csak a konyakra hajt, gondolkozzon új indokokon szülés utánra. :DDDD
Jó éjt mindenkinek! Nyugodt és pihentető éjszakát kívánok!
Remélem Agoca Te is tudsz egy nagyot aludni végre. :)
Szilvita: A probléma az az, hogy nincs választott szülésznőm!:( Ugyhogy passz!
Egyébként gratula a szép eredményekhez és a képet meg várjuk!:)
Agoca, miből állapította meg a doki, hogy epepangásod van, csak a tünetekből? És milyen krémet kaptál rá?
Dóri, ha az én orvosom visszamondana, mert nem ér rá, én csak választott szülésznővel szülnék, az tuti...mert akkor már kikerülhetem a dokit, de mégis szülhetek abban a kórházban.