2009 júliusi babák! (beszélgetés)
persze mindenféleképpen!!!!De csak a hétvége körül!!!:_))
De jó akkor te 2 hét múlva babázol:-)
igen,de nem is bánnám,mert szerintük túl sokat mozog és az sem olyan jó pedig már le is van nyugodva 1-2 hete.
Most néztem jó nagy pocid van neked is.
nem raktál képet a szobáról.mit találtál ki a falra?
megint finomát:-))Gyümileves meg gombás husi burg püre káp sali!!
Megyek kiszedetem a csavarókat a fejemből :-))Tele van azon a 3 szál hajamon:-9
A keresztelő ruhát nem fogjuk,a többit igen.
tegnap is a 3. lett jó,de azért bizakodom.
a doki azt mondta az első dátum szerint szülünk ami 2 hét múlva van,erre ma jöttem rá mert azt hittem van még 3 hetem.jajaj...
Úgy esik az esső, pedig apácska ma akart nekem cserit szedni.:(
Már a barackom is elfogyott, meg a dinnyém is.:(
Szomorúúúúúúúúúúúúúú vagyok.És éhes.Fel kell deritenem a hűtőt.:)
Majd segitenek az üzletben.
De rátok legalább van méret!:))
ma mértem a pocakomat reggel 138 cm.Erre kéne 2 öv is! :DD
Aha, a bababoltokban voltak chiccossak, három fajta méretben, S,M,L, és fogalmam sem volt, hogy melyik legyen, mivel vékonyka voltam terhesség elott, most meg fogalmam sincs, hogy a hasam milyen lessz, de az M-est meg nagynak tartottam. Kb akkor akkorát vegyek, ami ránézésre is jó, ha visszagondolok, milyen voltam???
Na, most aztán leírtam, de tiszta hüle vagyok hozzá:-)
pocakosan persze :)
Én anno felpróbáltam, megvettem, majd nem használtam, mert mire kiderült hogy használhatom addigra már mindegy volt, most remélem még bele fogok férni, mert nem akarok újat venni... :p
Nálunk is teljesen elborult, mindjárt lámpát kell kapcsolni...
Szabina nekem a brendonban anno azt mondta az eladó, hogy próbáljam fel, és ha még pont kényelmes a legnagyobb csatolásban akkor jó a méret.
Mézyke, bírd még ki drága, orsi baba már nemsokára a karjaidban lessz. Hidd el, megéri a sok fájdalmat.
Vizike, irigyellek, hogy hintázhattál. Én is azt tenném. Nálunk is leszakadt az ég, pedig úgy útálom az esőt, meleget akarok inkább.
Én veszek hasleszorítot, csak nem vagyok tisztában a méretekkel, mekkorát vegyek???
Szilvita, jó mozizást. Biztos gyönyörű képeket fogtok kapni.
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.Ma voltam babalátogatóba.
Kaptunk amerikából egy nagy doboz babaruhát a férjem kereszanyjától.Van benne egy gyönyörű keresztelőruha,amit sajna mi nem fogunk használni,pedig valami gyönyörűséges.Megpróbálom eladni majd.
Reggel 7-re megyek nst-re,remélem most jó lesz.
Már nem sok van hátra Mézyke.:)
Fáj fáj,de ő értük van!!!
Ti visztek a kórházba szüléskor hasleszoritó bugyit, vagy valamit?