2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Hát a görcsöket én sem bírom, de ez hoz közelebb Orsibabámhoz:-))
Na a könnyű szülésről inkább ne is beszéljünk.Amennyire érzékeny vagyok a fájdalomra, tuti nagyon fogok szenvedni, de az jó lenne ha nem lenne szükségem oxitocinra meg ilyesmikre, mert gyorsan tágulnék:-))
Igen a C:3000 az teljesen zárt.De még addig sokat változhat.
Hú addig izgulhatunk érted is:-)) Biztos megfordult már Encid.Kíváncsi vagyok azért a te súlybecslésedre:-)))Szorítok, hogy veletek is minden rendben legyen.
Én 7re megyek nst-re majd flowmetriára, és utánna a doki.12 körül már elméletileg itthon leszek:-))
Na igen.Viszont van akinek szülés előtt kinyilik a méhszája az a C. valamennyi érték.Azt mindenkinek nézik.Nekem először megrövidült a méhnyakam, majd kinyílt a külső méhszáj, majd a középső, és talán már teljesen nyitva vagyok.Ez csak annyit tesz, ha már tényleg szülök, hamarabb kitágulok vagyis elérem azt a bizonyos ujjszámot amnikor nyomhatok:-))
Bizony ma is a legmagasabb 100 volt.
ne szégyelld magad, én sem mentem volna ha nem lett volna muszáj...
de tudod ha már valakinek nagyon fáj a foga akkor úgyis elmegy akármennyire fél...
sztem majd te is így leszel, de ezt nagyon nem kívánom...
kerüljön el a fájdalom messze mindenkit!!!!!
Megvédjünk???
Ti hősök vagytok, én már évek óta nem mertem elmenni.Most kicsit szégyenlem magam.:(
Hős vagy, nekem is kéne mennem:(
Vizike, Enci biztos megfordult ne aggódj! Ha 4 kiló feletti, akkor tuti császár, nem is engedik megpróbálni???
3/4 5re megyek fogászatra:(((
Már előre úgy félek, tuti bántani fognak :((
Igen meg az első NSt 38 hetesen.:)
Úgy izgulok.Mert most lessz sully becslésem is, meg megnézi a doki megfordult-e, mert ha nem és 4 kiló vagy fölötti,akkor császár.:)
nem rég telózott a dekoroscsj du 4 re jön!Baldachint sem veszek annyira pinkek lettünk:-)Marad a Zsokkóé Olyan mint Mézykéjé csak Barna nem kék!Úgyhogy elég unisex:-))
Már alig várom a holnapi uh-ot meg a jövőheti vásárlást:-))
Hihihi!De jó lessz neked!Már biztosan szép formás lessz a cakkosszájú nagyfiad!!Képet kérünk!
Elvileg 1 fotóval még nekem is tartoznak uhon.
Szióka lányok!Kicsit hintáztam helyettetke is a tóparton,fekve,de bezavart a zápor.:(
Ma nekem is őrületes munkában van a lányom.Folyton csak üt ver!:)
Ma nekem is volt 1 jópár fájásom, de most nyugi van.
Nagyon örülök, hogy mindenkinél jók az eredmények,és aktivak a kicsik!
Márti minden elismerésem a két tornász lányhoz.
Kiváncsi vagyok nekem megfordult-e Enikő.tán kiderül.
Szilvita az én kezeim is igen odavannak.De főként a bal.Ma úgy bedagadtak még a lábujjaim is.
Kisbibe próbálj meg pihenni Katával.örülök, hogy jól viselte a procedúrát.
Szabina minden elismerésem, hogy ilyen hősiesen birod az inekciókat.
Majd holnap nst u
Kisbibe, örül9k, hogy túl vagytok a műtéten, és mostmár csak szülni kell menni. :-)
Dóry, az injekciók mennek, habár komolyan mondom, napról napra jobban fáj, de az orvos is mondta, hogy ez ilyen, de hát a csöppségemért mindent.
Szabina: Örülök a jóhíreknek!:)
Hogy bírod az inekciókat?
Kisbibe: Örülök, hogy Katáddal minden rendben!
Hát csajok kiváncsi leszek ki lesz az első!:)
Márti: Gratula a csajoknak, hogy mind a kettő jól fekszik!Jövőhéten akkor már tuti beindul a babázás!
De jó!:))))