2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnálom Agóca!
Én se aludtam vmi jól, de ez napok óta tart. Valahogy olyan feszült vagyok. Mindenért pattanok azonnal. Nem tudom mi van velem. :( Még magamnak is elviselhetetlen vagyok. :( Nem tudok mit tenni ellene. Mi van velem??? :(
Jó reggelt!!!
Én ilyen rosszul még sosem aludtam. Nem elég, hogy nagy a pocak és kényelmetlen mindenhogy, Csabim mocorog (mondjuk ez jó), állandóan pisilnem kell, állandóan kihúzza a görcs a csípőmnél valamim, erre mostmár ez a viszketés is... Kétszer keltem arra, hogy véresre tudnám vakarni magam. A másodikra már apa is felkelt, szegény próbált segíteni, de már csak sírni tudtam... Kettőtől négyig ölelgetett, puszilgatott, aztán mikor kezdtem visszaaludni kiosont, kiment a kertbe, lenyírja a füvet, meg a kerítést megcsinálja, majd ebédre jön csak haza. Tuti tök álmos ő is...
Na panaszáradatnak vége!!! Bocsánat!!!
Ma megyek 5re dokibácsihoz, remélem lesz uh, megnézzük befordult e Csabi, meg gondolom a veséjére is ránézünk. És remélem kapok valami kencét erre a viszketésre, mert belepusztulok...
Mézyke, Vizike jelentkezzetek, mert addig izgulok :)))
Mi tegnap voltunk a haptenomnal utoljára. Megmutatta, hogy milyen szüllési poziciot javasol nekem.
Elvileg Arjan ül majd fel a szülőágyra elöször és aztán én elé a két lába közé akkor ő és anya megemelnek egy kicsit, így majd végülis Arjan ülepében fogok ülni. Szerinte nekem és a babának ií így lesz a lefjobb, mert jól kitudom nyítni a lábam és Arjannak is megmutatta, hogy hogyan segítse a kicsit a kezével kifelé.
Na majd kideült, de már egyre közelebb vagyunk. Málnalevél teát is beszereztem, de csak a 37 héten kezdem el úgy döntöttem
Ma délelőtt vendégeink lesznek, délután meg együttszülés-tanfolyamra megyünk. Este jövök.
Addig is szorítok mindenkinek. :)
Jó reggelt!
Kisbibe, örülök, hogy Kata végre jól érzi magát. :) Elolvastam a Naplódat. Ez nagyon durva volt! Hogy lehet így bánni egy kisgyerekkel és egy kismamával??!!! Felháborító! De Hála Istennek már túl vagytok rajta. Reméljük ezután a betegségek elmaradnak. Sok gyógyító puszit küldök a kis Hősnek. :)
Jó hallani felőled.
Te is levágattad a hajad :)
Borzalmas napotok volt. Sajnálom, hogy így alakult. Kata egy kis hős, hogy így bírta és már jó kedve is van. Örülök, hogy túl vagytok rajta.
Most Tomin a sor :D
Jó reggelt!
Jó lett az nst-m,vasárnap megyek megint.Kezdem megszokni a szülőszobai hangokat,a vihar miatt sok baba született ismét.
Mától itthon vannak a gyerekek úgyhogy unatkozni nem fogok.
Sziasztok!
Jól eltűntem, de nincs semmi baj. Sajna már nem tudom visszaolvasni, annyit írtatok. De azt látom, hogy még nincs senkinél baba.
Mi jól vagyunk. Enikő még mindig farfekvéses, és semmi jelét nem mutatja, hogy meg akarna fordulni. 10 nap múlva megyünk ultrahangra, remélem addig megfordul.
Jó reggelt!
Szabina drukkolunk, minden rendben lesz!
Nekem most is szétmennek a kezeim, és jön anyós-após "segíteni" de akkor én sem ülhetek a fenekemen:(
Jó reggelt mindenkinek! Kisasszony még alszik, én most reggelizek gyorsan. Tegnap nagyon korán elaludtam, nem voltam képes visszaolvasni mindent, de szerintem ki is marad, remélem semmi fontosról nem maradtam le.
Szabina, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!! Ezek a kórházas dolgok nagyon gázosak, de minden rendben lesz!!! A végé mindig minden jóra fordul! :)))
Akit érdekel, hogyan szívattak le minket ezzel a műtéttel, leírtam a naplómba. :(
Sokáig már nem lesz érdekes, de találtam egy magzat súly és hossz kalkulátort :)
Olaszul van, de egyértelmű melyik melyik :)
Jó reggelt!
5óta talpon picifiam jóvoltából, de amúgyis rosszul aludtam, ez már a vég lenne? :p :D
Minden ok lessz szorítunk!!!!
Pux mindenkinek az én Rékám is hiperaktív akkor lehet kinn nyugis lessz:-)))
Agoca, ugyes voltál.
Vizike, szorítok holnap.
Lego, ezek szerint nemsokára itt is baba lessz? Jaj de jó!!!
Barbika, majd kérjük a képet a szuper csajos szobáról, biztosan nagyon szép lessz.
Lányok, holnap megyünk az Ákossal az onkológiára, letelt a 2 hónap, nagyon szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Ilyenkor olyan ideges vagyok, tiszta hülyeségekre gondolok.
Szép álmokat.
Agoca, ügyes voltál:)
Vizike, akkor holnapig még nem szabad szülni, ugye? Csak ne tököljenek soká!
lehet benne valami.
ma voltam babát látogatni,ő is nagyon aktív volt a pociba most egy nagyon nyugis baba.
Agoca ügyi vagy!És hős!!!!
Legó de eggyáltalán mihez képest túl aktiv?
Nállam mindig óriási mozgásban van Enikő.
ügyi vagy.
az is baj ha keveset az is ha sokat,Tamara túl aktív.
Miért baj az, hogy túl sokat mozog? Meg az is időszakos nem?
Amúgy köszönöm a szorítást, túléltem a fogorvost, egyet tömött, szuri nélkül... Most büszke vagyok magamra :)
Most telfonált a könyvelője az ismerősömnek,hogy holnap megkérdezi mik a a feltételek,és estére kiderül, hogy bejelentenek, vagy sem.
Nehéz eset.