Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 júliusi babák! fórum

2009 júliusi babák! (beszélgetés)

19911. Szilvita
2009. jún. 14. 09:32
És ma megyünk a szülőpozicionáló tornára a barátnőmmel, meg jönnek a kispapák is, hát szerintem szét fogjuk magunkat röhögni:) Majd beszámolok, de csak este vagy holnap, mert utána fagyizunk, meg társasozunk!
19910. Szilvita
2009. jún. 14. 09:30

Szép napot csajok, hű de korán keltetek!:( Én úgy aludtam mint akit levertek...

Tescoba egyébként utálok menni, de ha már kell, akkor inkább este, mert rühellem a tömeget..de ezt a csiga pénztárost, nem hiszitek el!

Képzeljétek Apa ma reggel beszerzett Dominak egy lázmérőt a Lidliben, 4000 forint és tök szupi csak oda kell rakni a homlokához és egy másodperc és jön is az eredmény! Ezek általában tízezrekbe kerülnek! Ja és este vettünk egy mesekönyvet, hogy olvasson neki minden este mesét, olyan aranyos:)

19909. vizike
2009. jún. 14. 09:04

Én már megreggeliztem, és az állatfarm is eszik!Most készülök mosogatni, és utánna vasalok.:)

Csodaszép idő van, remélem nem romlik el du-ánra.

19908. 3a92f8d690
2009. jún. 14. 08:58
Úgy látom mindenki reggelizik:-))Legyetek jók mi töltött káposztára megyünk anyósék !!!Na húzok kv-t inni:_)Meg megyek megnézem a pipikéket!!Ja még fel is kellene öltöznöm!!:-))
19907. 3a92f8d690
2009. jún. 14. 08:39

Jó reggelt!!!!!!!Énis kérek kakaóscsiguszt:-))))

na csajok én is elkezdtem vvizesedni akkora volt tegnap estére a lábam mint 1 elefántnak:-PPPPPPPP 1 órát voltam este pedig a gép előtt most is törökülök és érzam hogy nem fogom érezni a lábfejem inkább a jobb lábamdagad!!!!!!Remélem minden ok lesz és a vizesedésből nem lessz baj!!!

19906. agoca
2009. jún. 14. 08:36
Misz! Nem nagyon mondott semmit, azt mondta nem olyan vészes a helyzet, amint megszülök elmúlik... Miért, mire kéne figyelnem?
19905. agoca
2009. jún. 14. 08:35

Jó reggelt!!!

Hű micsoda korán kelők...

Vizike köszi az aggódást. Meglepően jót aludtam, ez már a 2. este hogy alig viszketek. A leégés... Hát az orrom egy az egyben sebesre fog lehámlani, a vállam és a karom meg olyan lesz mint egy leprásnak, jön majd le szépen a bőr. De nem éreztem, hogy ennyire sütne a nap, és be is volt kenve. Mindegy, ez van.

Dokimtól tartok egy kicsit, ha meglát elájul, hogy miután kijelentette, hogy bármikor jöhet a baba, de max. 2 hetet jósol én még gyors elmegyek a Körösre kajaktúrára, bár csak kísérőhajósként... Na mindegy...

Misz én pizzatáskát ennék. Hú de nagyon...

19904. vizike
2009. jún. 14. 07:54

Nyitva az ajtó, de hol a reggeli??Biztos megették a kismadarak! :((

NA megyek megetetetm a háziállatkertet.

Úgy látom teljes a káosz a párodéknál is munkafronton.:(

De amig apa nem ér rá, gondolom úgyis kényeztet a kicsi lányotok.Csinálhatnátok pocakhozbújósÁgikás képet ám!Olyan kiváncsi vagyok rá ahogy öleli a pocakodat nagy- nagy szeretettel. :)

(nem ér sirni!!!)

19903. misz (válaszként erre: 19901. - Vizike)
2009. jún. 14. 07:11
Nyisd az ablakod, dobom a boltból hamarosan. :)
19902. misz (válaszként erre: 19899. - Vizike)
2009. jún. 14. 07:10

Nálunk most Apa kímélet alatt van. Itt a tanév vége, ami egyébként is bolondokháza, tele idegeskedéssel, határidővel, adminisztrációhegyekkel, a bizonyítványokról nem is beszélve, ami ugye alsóban nem számok beírását jelenti, hanem oldalas szövegek számítógéprevitelét. Ráadásul az igazgatóhelyettes és a rendszergazda, akiknek mindent tudni kéne csak hebegnek, ha kérdezik őket, aztán meg lecsesznek, ha magadtól nem jössz rá a jó megoldásra, amit előzőleg persze nem tudtak megmondani. Szóval tiszta idegbetegség.

De a jövő héten véget ér és remélem addigra Apa is kiveri az asztalosból a szekrényt. Sőt arra pályázom, hogy aztán kényeztetve leszek ezerrel. :)

19901. vizike (válaszként erre: 19898. - Misz)
2009. jún. 14. 07:04

Édes kedvesem nem ér a hajnali önleütés!Veszed el a kezed a népnevelőmtől????nem a kedves kismsmik terrrorizálásárA VAN AZ ODAKÉSZITVE!

Én 1 kakaóscsigát szeretnék, ha boltba mész, vagy 1 kalácsot.Köszönöm :))

19900. misz (válaszként erre: 19897. - Vizike)
2009. jún. 14. 07:03
Okos és szófogadó lány Encike, marad, amíg az Anyukája kéri. :)
19899. vizike (válaszként erre: 19892. - Misz)
2009. jún. 14. 07:02

Kedves Missz az ajánlatom neked is áll basebolütő a helyén, csak nyulj be érte az ajtónál van.

Én sem birom ha hülyének néznek.Az első időkben még igen kedves vagyok, másodjára már nem annyira,és igy tovább.Minek igérget, ha úgyis tudja, hogy lusta,vagy túl elfoglat megcsinálni?Mondja meg akkor kerek perec, hogy ne haragudj,lóvésabb maszekom van, vagy nem fér be az időmbe,vagy mire kész leszek Te megszülsz.mert igy ez nem fer.Az a baj fogalmuk sincs ,még mennyi munkád van utánna azzal a szekrénnyel,mire helyrekerül, belepakolsz mindent, majd ujra átrendezed,hogy kéznél legyenek a dolgok.

Én terhesen nem tartozom a legbékésebb emberek közé.

Apát is piszkálom sokszor, mert ő kőműves, de mindig van valami ami miatt elhúzódnak az itthoni házifeladatok! :)

19898. misz (válaszként erre: 19895. - Vizike)
2009. jún. 14. 07:02

Akkor csodás éjszakád és hajnalod volt neked is. :(

Lehet elkérem az ütődet és magam vágom fejbe, hátha attól aludnék. :D

Lehet felöltözöm és lemegyek reggeliért a boltba. Mire felébrednek a Drágáim összeütök valami finomat. :) Annyira szeretem Őket...

Nemsoká jövök vissza.

19897. vizike (válaszként erre: 19888. - Szilvita)
2009. jún. 14. 06:57
ja és mikor jönnek a fájásaim mindig mondom Encinek,életem, csak keddig bird ki odabennt.Remélem akkorra már megoldódik a kálváriám.Mert igy tényleg félek mi lessz velünk.
19896. vizike (válaszként erre: 19884. - Ducky)
2009. jún. 14. 06:55

Édes csillagom van ám nekem csikom, csak még a régi időkből, mikor babakoromban elkezdtem kerekedni.:))

A basebolütő itt van a bejárati ajtóban,vegyétek el nyugodtan, ha kell! :DD

Én szeretem a vendégeket! :DDDD

Pláne látni a megrökönyödésüket, mikor észreveszik a fegyverem! :))

Szilvita én jobban szertek este menni,vagy éjjel, mert kevesebb a futóbolond, viszon, iylenkor tény hogy kómásabbak a pénztárosok.Sikerült mindent beszereznetek??

Agoca remélem nem fájtál nagyon éjjszaka,nem elég neked a viszketés, még le is égtél??? :((

19895. vizike
2009. jún. 14. 06:51

Jó reggelt cicák!

Missz akkor eggyütt aludtunk?Már 1 jó ideje én is fent vagyok, csak pakolásztam, és kakaóztam.nekem is fennt volt estétől a savam,és hogy minden frankó legyen az első pisilési őrjáratomnál becsipődött az ideg az egyébbként is fájdalmas derekamba.Azt hittem nem érek ki bepisilni,sohasem.De mire 4. alakommal jöttem vissza már megdöntöttem a magam csigabiga rekordját.:))

A csuklóm még mindig fáj.Én ezt nem értem minden reggelre elalszom. :(

19894. misz
2009. jún. 14. 06:24
Ágica teljesen odakucorodott apához, összebújva alszanak. Olyan édesek! :)
19893. misz
2009. jún. 14. 06:19
Hahó! Valaki ébredjen már fel!!!
19892. misz
2009. jún. 14. 06:18

Szabina: Hasonló cipőben járok bútorügyileg, mint Te.

Az Apukám faragott egy bölcsőt még annó Giginek, de akkor volt pelenkázóasztalos kiságyunk is. Most viszont nincs helyünk mindkettő számára. Zolika bölcsőben fog aludni, amíg elfér, aztán a bölcső hazaköltözik Anyuékhoz és egy utazóágyat tervezünk helyette, mert az befér a szobánkba.

Viszont így nincs hol pelenkázni és a babaruhákat se tudom hová tenni. A suliban az egyik karbantartó asztalos és megígérte, hogy csinál egy kis szekrényt pelenkázóasztallal. 3 hete azt mondta "2 nap alatt összerakom", aztán azt mondta "ezon a héten tuti nem fér bele", aztán jött a "jövő héten biztosan ráérek", aztán a " nem jött össze, de holnapután megcsinálom", aztán már nem is tudom mit mondott. A lényeg, hogy még nincs kész, és én egyre türelmetlenebb vagyok. Utálom, ha hülyének néznek. Mondja meg, hogy egy hónap múlva ér csak rá, de akkor tényleg csinálja meg. A falra mászom a mesterek hazudozásaitól!!

Remélem a sógorod jófej és pikk-pakk összedobja mostmár. :)

19891. misz
2009. jún. 14. 06:06
Kisbibe: Amikor májusban voltunk tavaszolni a Dunakanyarban én már nem bírtam mindenhová felmászni, és amikor sík terepen gyalogoltunk akkor is igen lassú voltam a Páromhoz képest, aki folyton ezerrel rohan. A lányom meg is állapította, hogy apa egy intercity vagy egy Gordon, az expresszvontat. Én meg Edvard vagyok, aki már lassú és tehervonat. Ő pedig természetesen Thomas, aki a legügyesebb mozdony. :DD
19890. misz
2009. jún. 14. 05:56

Jó reggelt Lányok! Vagy jó hajnalt?

4 óra óta fenn vagyok és éjfélkor még ébren voltam. Egy mosogatórongy biztosan esztétikusabb nálam. :(

Jön fel a gyomorsavam, marja a nyelőcsövemet és nem tudok aludni. :( Bár ha belegondolok nem is csodálkozom, mert a fiam a bordaíveimet rugdossa, így a gyomrom nem is tudom hová bújt.

Vizike, Mézyke: nagyon csini pocakotok van. :) Vajon ki lesz az első?

Lego: Gratula a gyerkőcök bizonyítványához! Büszke lehetsz rájuk. :)

Szilvita: Nagyon édes a Kismanód. :) Nemsoká már a szemébe nézhetsz.

Agoca: Hogy van a leégésed? És a viszketésed javult már? Elmondta a doki, mire figyelj még ebben a pár hétben, illetve a szülés után?

zajügyileg nálunk most van egy kis nyugi. De 2 hétig reggel fél 6-kor nekikezdtek betonfúrózni, meg aszfaltflexelni. És amikor azt hittük vége, rájöttek, hogy valamit elszúrtak és újrakezdték az egészet. Csodás volt!!!!! De már elhúztak szerencsére és csend van. Erre, mikor végre alhatnék, nem tudok!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

19889. 3a92f8d690 (válaszként erre: 19888. - Szilvita)
2009. jún. 13. 23:03
Mi?????????Most........ biztos álmos volt szerencsétlen:-))ÁÁÁ vége a pókernek:-(Ilyen kor értek rá am??Vagy jobban szerttek este menni??
19888. Szilvita
2009. jún. 13. 22:57

Na mindenki elment aludni, én most jöttem a tescoból olyan béna pénztáros volt, hogy fél órát álltunk sorba:S

Vizike, remélem sikerül elintézni időben ezt a bejelentést, botrányos amit veled művelnek!

Debóra, remélem te is megkapod a táppénzt!

19887. 3a92f8d690
2009. jún. 13. 22:56
Sziasztok csajok:-))megyek nézem a pókert a viasaton:-))
19886. Vikkk
2009. jún. 13. 21:56
Jó éjt csajok!
19885. ducky
2009. jún. 13. 21:40
ja és jó éjszakát mindenkinek:)
19884. ducky
2009. jún. 13. 21:39

Vizike szép a pocid, és nincsenek csíkjaid, irigyellek:)

Szilvita gyönyörű a babád:)

Barbika nem tudom mit fúrnak ezek az ökrök itta szomszédban, de remélem a mai nappal befejezték, nem szeretnék holnap is erre ébredni, mert aztán még a végén elkérem Vizikétől a baseboll ütőt:)

19883. Khatif
2009. jún. 13. 21:29
Jó éjt csajok.
19882. debóra (válaszként erre: 19881. - Vizike)
2009. jún. 13. 21:18

Jó éjszakát nektek is.

Pisilésmentes éjszakát? Jó is lenne, de sajnos nem igy van, utánna meg nem tudok visszaaludni és hajnaltól kukorékolok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook