2009 júliusi babák! (beszélgetés)
Upsz!
Bocsi!Elneztem a forumot 1 evvel.:D
Amugy Mindenkinek minden jot.Vigyazzatok Magatokra es a Babakra!
Sziasztok Csajok!
Hogy vagytok?Remelem Mindenki rendben van!
Tenyleg bumbu!Mi ujsag?Jon a masodik Baba?
Szurkolok nektek! :)
Szedtek valami terhes-vitamint?
Ma csináltam még egy tesztet a biztonság kedvéért,és szerencsére hamarabb lett két csík rajt,mint az előzőn!!!
Márcsak a doki hiányzik,aztán kész!
Szorítok nagyon lányok!!
Én ma 4 hetes 4 napos vagyok, és csak 7 hetesen megyek dokihoz újra, akkor már látni fogom a szívverését. Nagyon várom :)
nekem már nem fája hasam, túl vagyok a mindjárt megjön érzésen is :) A melleim hál istennek nem annyira érzékenyek, viszont a császárom kicsit érzékenyebb :(
Előző alkalommal nem voltak rosszulléteim, remélem most sem lesz...
Dokihoz én valószínűleg kedden megyek, már apa is be van sózva :), és remélem mindent rendben talál, a császárhege miatt kicsit aggódom...
Sziasztok!
Hát én még dokinál nem voltam,hétfőn megyek!Remélem!Nálam sincs semmi komoly tünet,fájnak a cicik,de azok egyre jobban,még rémisztget néha a mindjárt megjön érzés,és szurkál a hasam nagyonsokat!Na meg délutáni alukálás nálam is megvolt!:)
Jaj,csajok remélem ott kapaszkodik a baba erősen!Azért ma még ellövök mégegy tesztet,a biztonság kedvéért!
De jó. Bár nem lesz semmi két picúrral gondolom.
Nekem annyira fáj, érzékeny a hasfalam. Minden gatyát a nyakamig fel kell húznom. Rosszullétek még nincsenek, de délután jó álomkóros vagyok. Nálatok?
Sziasztok!!! Jajj de örülök nektek :)))
Én az uccsó menzim alapján júli 8-ra leszek kiírva, de a dokibácsi még nem mondott semmit... A tesztem a szülinapomon lett zebrás, a babó meg anycim szülinapján születik. Olyan érdekes :))
Mivel márciusban 12 hetesen elvesztettem a babót, ezért én nagyon hamar mentem dokihoz, és már tudom tutira ott van, és nagyon jó helyen van :))
De jó, hogy vagytok ti is. És GRATULA!!! :))
Szia!Én ma csináltam tesztet,és poz lett!Hétfőn hivom fel a dokimat!Majd meglátjuk mi lesz!!!
Remélem csatlakozhatok!!!:)