Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
5230. schybie
2010. okt. 23. 18:27

Kösz Újlány, nagyon okos dolgokat írsz (lassan olyan bölcs leszek mint a mi Magdianyusunk:))

Úgy vagyok a dolgokkal ha valami nem megy, azt kár erőltetni mert abból jó nem fog kisülni. Ez nem lustaság vagy félelem, de vannak dolgok az ember életében amiknek megvan hogy mikor jön el az idejük, hát ezek szerint ez most nem a házvásárlásé volt:(

5229. ujlany
2010. okt. 23. 17:48

hat ez nem jo hir, Schybie. Mar olyan regota akartok egy kis feszket magatoknak. De ne keseredj el, tudod, van az a mondas, hogy az embernek 30 eves koraig kell megteremtenie az alapokat, ugyhogy meg boven van idod.

Kulonben is azt mondtad, hogy ez egy vagy-vagy dolog. Vagy haz, vagy eskuvo.(mondjuk nekem gondjaim vannak ennek az ertelmezesevel) Lehet, hogy az elet nem veletlenul rendezi igy, es azt nyujtja ami igazabol fontosabb neked.

Fel a fejjel, ahhoz is batorsag kell, hogy az ember kiszalljon dolgokbol.

Fogd fel, hogy ez olyan dolog volt, mint beleszeretni a nem megfelelo emberbe.

5228. schybie
2010. okt. 23. 17:30

Boldog évfordulót:) Úr Isten már 4 éve:)

Magam alatt vagyok mert visszaléptünk a házvásárlástól. Kettőnk döntése volt, mert sajnos sok probléma felmerült ami kapcsán arra jutottunk jobb ha nem vesszük meg. Beleéltük pedig már magunkat, de nem lett volna jó vége, ez a dolog vígasztal. Jelenleg üresnek érzem magam, Maszat támogatása rángat csak ki a gödörből.

Hétfőn megyek tornára, kell a lelkemnek az is.

5227. Zsuzska..
2010. okt. 23. 12:04
Boldog 4. évfordulót nekünk:))
5226. ujlany
2010. okt. 22. 12:50

Sziasztok! remelem azert az evfordulora osszejovunk.:-)

bocsi, hogy csak egy mosolyra telt multkor. Halalosn faradt voltam, mara egy nagyn picit javult a helyzet.Sajnos mult heten eszrevettem, hogy a jo kezdes utan nagyon lelassult a lakasfelujitas, ugyhogy lejottem ide, kezbevettem a dogokat, most mar azert haladunk, de meg igy is tobb mint egy het, mig minden nagyjabol minden keszen lesz. De a lenyeg, hogy megint haladunk. Mivel az agyam mar szerdan megerkezett, igy mar itt tudok/tudtam aludni. Igaz, vilagitas nemigen volt, futes sem, mert a regi radiatorokat leszedtuk, az ujak meg ma jottek meg, de vegulis tuleltem ezt a kempingezo eletmodot. Ma vegre helyukre kerultek a kapcsolok, igy vilagitas mar lesz este, van egy kis eleltromos futo akarmim, az jo lesz a haloszobaba. A nappaliban meg ott a kandallo, szerencsere az gazzal megy, ugyhogy megy egesz nap.

Ma hoznak meg egy csomo butort, meg elvemet feladva, ugy dontottem, hogy veszek egy moso-szarito gepet. Soha nem tetszett a szaritogep otlete, de annyi jot olvastam rola a neten, es tenyleg jo lenne, ha nem az lenne, hogy mindig szaritoval van tele a lakas. Bar most ugy gondolom, hogy csak a nehezebben szarado dolgoknal fogom hasznalni a szaritogepet, mint torolkozo, agynemu, meg ilyesmik, de aztan lehet, hogy rakapok a kenyelemre. Meg ma ki is akarom probalni egy mosas-szaritaas erejeig, nagyon kivancsi vagyok ra.

Szoval lassan osszeall minden, es vegeter ez az orulet. Hihetetlen, hogy julius 20an dontottem el, megveszem a lakast, es jovo heten mar koltozhetek.

Megyek mint a gep, de ha ez meglesz, akkor tenyleg honapokig semmit nem fogok csinalni. Total ki vagyk faradva, ugyhogy nalam a boldogsag meg kicsit varat magara, viszont az elegedettseg az megvan.

Soha nem gondoltam volna magamrol, hogy egyedul megoldok egy lakasfelujitast, hollandokkal- lengyelekkel, ugyhogy idonkent csak mutogatni tudunk egymasnak.

Remelem most mar a jovo het siman lezajlik...

5225. ujlany
2010. okt. 20. 20:57
:-)))))))))))))))))
5224. Zsuzska..
2010. okt. 20. 17:30

Képzeljétek!

Tegnap megállt bennem az ütő. . Hanna lenn volt a pléden a földön. . ügyesen mászkál már, de tegnap felkapaszkodott a kanapé oldalára. . térdepelt és kapaszkodott!

Óvatosan megfogtam. . ő meg azt hittem játszok vele és csak nevetgélt. . én meg úgy megijedtem, de nem mertem rászólni, nehogy elengedje magát és elboruljon.

5223. magdi.kresz (válaszként erre: 5219. - Andi-bandi)
2010. okt. 19. 07:21
Andikám sajnálom..amíg csak gondolsz rá veled marad
5222. schybie
2010. okt. 19. 05:06

Részvétem:(

Ép kérdezni akartam már hogy hogy vagy, mi van Angliával.

5221. ujlany
2010. okt. 18. 23:55
Andi, nagyon sajnalom!
5220. Zsuzska.. (válaszként erre: 5219. - Andi-bandi)
2010. okt. 18. 21:58
Részvétem Andi..
2010. okt. 18. 21:40

Sziasztok!

Szombaton mentek vissza Öcsémék Londonba itt voltak 4 napot látogatóba.

Viszont szombaton meghalt a nagypapám, majd jövök amikor tudok.

Jók legyetek! :)

5218. Zsuzska..
2010. okt. 18. 17:18

Tettem fel Hanna hancúrjáról friss képeket:)

Mostanában szinte mindig kacarászik és beszélget:)

5217. Zsuzska.. (válaszként erre: 5216. - Schybie)
2010. okt. 17. 22:47

Örülök, hogy ilyen boldog vagy..ugye milyen jó érzés?:))

Drukkolok, hogy minden jól menjen a hitelügyintézéssel..figyeljetek oda nagyon mindenre!!apró betűs részekre is!!!

5216. schybie
2010. okt. 17. 14:44

Végre kiállt a fogfájás:) ma van Maszat szülinapja, nem vehettem semmit:) remélem a ház lesz az ajándéka / ajándékunk.

A héten voltunk először az ügyvédnél, holnap fél5kor van jelenésünk a hitelügyintézőnél.

Tegnap azt mondta Maszat: hogy nem bír betelni velem:) hát ezzel én is így vagyok;)

Merre jártok?

5215. Zsuzska..
2010. okt. 16. 08:52

Köszi Schybie..nagyon élvezem a babázás minden percét, főleg már most, hogy aktívan kommunikál velünk:)

Most épp a földön hasal és a rágókájával veszekszik amiért nem tudja úgy bekapni ahogy ő szeretné:)))

kellemes hétvégét mindenkinek!!

5214. schybie
2010. okt. 14. 19:13

Esküszöm Neked Csibike, ha megnézem azt az ágyas fényképeteket, kedvet kapok a babázáshoz:) nagyon Tündérei azon.

Magdi ha akarod itt megoszthatod problémáid, de természetesen tiszteletbe tartjuk ha mégsem. Viszont akkor is próbáld meg valahogy kiadni magadból, mert nem jó a dolgokon magunkban sokat őrlődni (ez sajnos tapasztalat)

Nekem megint növésnek indult a bölcsességfogam, nem fér el a számba, nyomja szét a felső fogsorom, úgyhogy marha ideges vagyok miatta. Adok egy hetet, aztán bejelentkezek a fogorvoshoz. Marhára nem hiányzik most nekem se a fájdalom se a pénzkidobás, de ez van, OKOSODOM:))

5213. magdi.kresz (válaszként erre: 5212. - Ujlany)
2010. okt. 14. 13:36

Drága Angyalom! Elnézést, lehet, hogy túláradó vagyok...de nagyon jólesik az agodalmad.

Az az igazság, hogy eléggé magam alatt vagyok. Nem tudok kikeveredni a megfázásból, már a számon is kijött egy hólyag, fáj a fejem is.

Bevállaltam pluszmunkát, igaz szívesen csinálom, elég jól megy is, a pénznek pedig mindig van helye.

Ez a felszín.

Ami igazán bánt, aggódok a gyerekeim miatt. Mindkettőnél más a probléma....

Ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy az a bizonyos Pécsre jövetel mikor lesz aktuális? Jó lenne egyszer beszélgetni igazán.

5212. ujlany
2010. okt. 13. 09:38

Csibike, nagyon szuper :-)

Magdi, nagyonhallgatag vagy, nem jo erzesek keringenek a szivem korul ez miatt.

Mikor lesz regi Magdink?

2010. okt. 13. 06:49
Csibike gratulálok nektek!
5210. Zsuzska..
2010. okt. 12. 09:45
7,25kg és 68cm a csajszi..ügyesen megmutatta mászási tudományát is a dokinéninek:)
5209. Zsuzska..
2010. okt. 12. 07:57

Jó reggelt mindenkinek!

Megyünk a 6 hónapos státusz vizsgálatra. . majd elmondom milyen adatokkal rendelkezik a kis csajszi ha hazaértünk:)

5208. schybie
2010. okt. 9. 09:12

Sziasztok!

Pont a héten intézték el a földhivatali papírokat az eladók (társasház e-miatt), jövő héten szerdán megyünk az ügyvédünkhöz de még hiányzik papír. Nem rohanunk, nekünk addig jó míg nincs a nyakunkon hitel. Meg van pénzkinnlévőségünk, azt is szeretném ha már a kezembe lenne. Az ügyvéd után a hitelügyintézőnkkel randizunk, szóval végre megindulunk, de eddig vártunk.

Csütörtökön anyós megjött 3 hónap után, el is vittük rögtön nézze meg, neki is tetszett:)

Tudjátok, ha van valami jelzek de nem szívesen beszélek róla, majd akkor ha érdemes lesz:)

Robi ma dolgozik, viszont pont ma 6 éve hogy megismerkedtünk:) estére romantika: gyertya, masszázs és zene várja:)

5207. ujlany
2010. okt. 8. 08:20
Schybie, tenyleg ti hogy alltok a haz vasarlassal?
5206. ujlany
2010. okt. 8. 08:19

szia Magdi orulok, hogy jelentkeztel.

Vigyazz magadra, gyogyulj meg!

Nekem sincs egy percem van, hajtok megallas nelkul, egyreszt mar nagyon tele a pupom, masreszrol meg orulok, hogy haladnak a dolgok, ha minden igaz, akkor mar csak par nap es az epitoceg tenyleg keszen lesz.

Tegnap tettem fel par kepet a blogba, egyelore meg csak a rumli latszik, meg hogy milyen volt, ma megyek megint, megnezni, hogy mennyit haladtak a heten, ugyhogy majd teszek fel uj kepeket is.

Ha keszen lesz, kiveszek ket het szabit, az elso heten megszervezem az osszes butor kiszallitast, a masodik heten meg csak elvezem a nyugalmat.

szep hetveget mindenkinek.

2010. okt. 8. 07:46
...szóval küzdök a megfázással...
2010. okt. 8. 07:45

Sziasztok! Hajnaltól estig itt vagyok a munkahelyemen, semmire sincs időm.

Mellette küdök egy makacs megfázással.

Ujlány már tervezzük a Papával a következő évi házfelújítást...ha sikerül szeretnénk az ajtókat, ablakokat kicserélni, valamint a házat kívülről becsomagoltatni (szigetelni) Ennek a várható költsége meg amit idén elköltöttünk már egy kisebb lakás ára.

Szép hétvégét nektek.

2010. okt. 3. 13:32

Sziasztok!

Barátnőmmel beszéltem, és mondta h a döntésem kapcsán ő is meg kellett vizsgálja az életét, de ő marad. Szereti a munkáját, vett egy lakást élvezni akarja. Érthető. amikor itt boldog voltam nem mentem volna. most nem vagyok az, elmennék, el is megyek.

regisztráltam vaterára eladok ezt-azt, meg nyitok egy blogot valahol, még annak utánanézek hol lehet. Gondolok én a jövőre! :)

Szép napot!

5202. schybie
2010. okt. 2. 14:31

Igazad van Újlány, de akkor máshogy fogalmazok, nekem itt a család, a párom, szeretem a munkáimat és elégedett vagyok azzal amink van, ahogy élünk. Nem,nem azt mondom hogy nem lehetne jobb, de én szeretem ezt a pici várost, az itteni embereket, ezt a kis poros közösséget. Persze ha a megéletésünk múlna rajta vagy valami folytán egyedül maradnék, akkor lehet bánatomba nekivágnék a világnak:) de nekem most itt jó:)

Egyébként tényleg vannak olyan emberek,mint Te és vannak olyanok akiket a kényszer visz és alig várják hogy kicsit egyenesbe jöjjenek és hazajöhessenek, nem vagyunk egyformák de még ez a jó, különben nem lenne Magyarországon egy teremtett lélek se:)

Henkkel jól megvagytok? Boldog vagy? Szabadságra nem mentek?

Robi ma bement délután dolgozni, én nemrég értem haza úgyhogy pihi és kinyalom a házat.

Jó hétvégét

5201. ujlany
2010. okt. 2. 09:58

kifogas, kifogas, kifogas, mindenkinek van csaladja. :-)

Szetintem ez nem par meg csalad kerdese, van aki kepes ra van aki meg nem.

Itt kint is vannak parok akik jottek gyerekkel/gyerekekkel es hatrahagytak a nagyikat.

Mint minden mast, ha az embernek a verben van, megcsinalja, ha nem nem.

Nalunk pl. az ocsem hosszas hezitalas utan jonne, a sogornem meg biztosan nem. Neki fontos, hogy naponta lassa a szuleit.

Hetvege van, de nekem mar megint nem az igazi. Kis manikur, aztan megint meg lesz 300 km-em. Megyek le a lakashoz, egy het eltelt, remelem sokat dolgoztak a fiuk. Henk szerint igen, mert latta oket serenykedni. Hat remelem, elvileg meg a jovo het, meg maximum 2 munkanap es teljesen kesz az egesz. Mar elkezdtem remdelni a butorokat, de mindenre heteket kell varni.

Ma delutan meghozzak a konyhaba a jarolapot meg csempet, en meg megterveztem az IKEA-s konyhamat a szoftverukkel. Holnap ki is megyek megrendelem, magyon szep lett szerintem. Mar nagyon regota dupla sutos konyharol almodoztam, hat most meg lesz. Az egyetlen luxus amit beleepitettem az az etel melegentarto. Meglattam, es beleszerettem, hogy mennyit fogom hasznalni nem tudom, de majd neha biztos jol jon.

Nagyon, nagyon varom mar, hogy bekoltozheto allapotban legyen, meg ha tudom is azt, hogy meg honapokig semmi nem lesz tokeletes.

Szerencsere most a meloval is minden rendben. Megint cikk kezul velem a cegujsagba, meghozza egymas utani ket kiadvanyban, kulonbozo temakrol. Nem merem mondani senkinek sem, mert tuti ki fogja verni a biztositekot egy csomo embernel. Mar ketszer voltam benne az evek soran, a legtobb ember egyszer sem kap ra lehetoseget.

szep hetveget lanyok mindenkinek.

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook