20 éves a Hoxa.hu :) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 20 éves a Hoxa.hu :)
Sok "atkinses" találka is volt még az elején és az volt a menő, aki finom szénhidrátszegény sütiket tudott hozni. :P Istenem, de jó volt. Sok kerti partit csináltunk. Tömtük a fejünket a nulla ch-s grillhúsokkal. :DDDD
Nálunk is volt a kőbányán hoxás tali, tele is lett a lakás. Nagyon szerettem azokat az időket.
18 éve vagyok Hoxa tag. Azóta vezetek naplókat, napi szinten. Ez a második otthonom! Szerves része az életemnek. Sok kedves embert ismertem meg, volt akivel személyesen is sikerült találkoznom. Az évek alatt egy családdá verődtünk össze, követjük egymás mindennapjait, örömét, bánatát, sorsát.
Köszönöm, hogy itt lehetek! ❤️🥂❤️
Gratulálok!
2008 ban regisztráltam először. Nagyon jó beszélgetések voltak itt, egész más volt mint most.
Sok tag van aki hiányzik. Butternut pl, de vannak még nevek, sorolhatnám sokáig.
Meg akik már elmentek, Unom, Guruljka, Féknyom. Sajnos ez a sor is hosszú.
Nem 20 éves, de már nagyon régóta vagyok tagja a Hoxának. A régi nevemen (Godot) regisztráltam először, de egy hirtelen felindulásból kiléptem, amit elég gyorsan megbántam, és újra regisztráltam.
Irogatok a naplómba, olvasgatok is, de olyan jó kis közösségek nem alakulnak már ki, mint régen. Sajnálom, hogy megszűntek a Hoxa találkozók, és azt is, hogy már nem olvashatom Hoxa naplóját.
Gratulálok nektek, hogy ilyen sokáig életben tartottátok ezt az oldalt!
Boldog szülinapot! :)
Egyszer itteni ismeretség alapján meglátogattunk 4-en egy 5. portáltársunkat. Barcson voltunk, és nagyon szuper volt :D
Ami megmaradt, hogy olyan szobát sikerült foglalni a szálláson, ahol az egyik ágy franciaágy volt. Akkor hogy a szálláson volt egy baris felmosórongyszerű, ami miatt megálltunk hazafelé pár Rossmann boltnál, mert az egyikünk rajong a barikért, és neki kellett olyan. Sehol nem találtunk :D
Illetve hogy akit meglátogattunk, valamilyen szuper diós, habos palacsintával kedveskedett nekünk. Csak én pont nem szeretem a palacsintát :))))
Én még tartom a kapcsolatot ötünk közül két emberkével.
Illetve voltunk vadasparki paprikás krumpli főzésen is. Az is klassz kiruccanás volt, ott nagyon sokan voltunk :)
Meg olyanra is emlékszem, hogy amikor az első portáltársunk elment, akit tudtam ki, és ismertem, napokig meg voltam roppanva. :( ilyenek is vannak sajnos.
Sokan vannak, akik már nem járnak fel, de azért tudok róluk ezt-azt, mert néha elengedünk egy-egy levelet. Szeretek itt lenni, ez nagyon nem fog változni a következő 20 évben sem :)
Gratulálok a Hoxa .hu megalkotóinak,minden munkatársának ehhez a kerek évfordulóhoz.
Én 2007. 01.01 óta vagyok a hoxa közösség tagja.
Szeretek itt lenni,mondhatni ,hogy napi szinten többször vagyok itt.Jól érzem magam.Vannak akikkel napi szinten beszélgettem,de ők sajnos már nincsenek közöttünk.
Nagyon sok minden történt velem ,sajnos több rossz ,mint jó,de ezt inkább nem részletezném.
További szép és értékes munkát kívánok Nektek:)
Üdvözlettel:Pipi57
De sebaj, bár az idő pörög, mi még itt vagyunk.
Ugrás a teljes írásra: 20 éves a Hoxa.hu :)