20 éves a Hoxa.hu :) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 20 éves a Hoxa.hu :)
A leges legelső regim 2007-ben volt.......
Sok sikert a Team-nek és még több évet Hoxa üzemben :)
Boldog születés napot Hoxa!
Jó itt lenni...
Cuki lett az ünnepi fejléc :-)
Még csak 8 éve vagyok itt, de szeretem ezt az oldalt, mindig van valami érdekes 😁
Én inkább az "aki csak néha dugja be a fejét"-be tartozom, azt hiszem. Bár az utóbbi két évben naponta gyűjtöm a dominókat és kártyákat. Néha olvasgatok és hozzászólok, szeretem a játékokat.
2008-ban regisztráltam, amikor érettségiztem, hát eltelt már pár év azóta. Jó hangulata van az oldalnak, és ez nem változott az évek során.
Boldog születésnapot! :)
Fantom névvel regisztráltam valamikor 2006 körül, aztán töröltem magam és vissza jöttem saját nevemmel
Nagyon szeretek az oldalon barangolni,
Boldog születésnapot Hoxa!
Nagyon örülök, hogy kb. 16 éve itt lehetek!
Én kismamaként talaltam az oldalra és nagyon szuper embereket ismerhettem meg itt, köszönet érte, Hoxa!
Nekem valamivel kevesebb, mint húsz év, hogy ismerlek, kedves Hoxa.
...Azonban, mióta megismertelek, más lett az életem: mozgalmasabb, változatosabb - színesebb!
Köszönöm!
Még sok-sok ilyen kerek születésnapot kívánok!
2006. szept. 6-án regisztráltam. De jó volt még akkor! Visszanézve minden jobb volt. Nem gondoltam akkor, hogy ide jutunk.
Mindenkinek egészséget, boldogságot kívánok a következő évekre.
🙃
😍😍😍
Boldog születésnapot!
Közel 17 éve, egy betegség miatt regisztráltam ide először.
Channa volt az első, akivel megismerkedtem és a szárnyai alá vett. ❤️ Mondhatni mellette pár hét után az orvosi egyetemet is el tudtam volna végezni.😀 Vagyok olyan szerencsés, hogy láttam már őt és a sokat emlegetett családját is. Igazolom, hogy léteznek.😋
Gyerekem pici ovis volt, most már felnőtt nő.
Sok emberrel megismerkedtem, volt aki a nyaralóját adta kölcsön, más az esküvőjére is meghívott.
Az életem része a portál, sok emlékem van, bár már én sem vagyok olyan aktív, mint régen, változnak az idők, vele együtt mi is.
Jó, hogy sok olyan tag van itt, akik már 15-20 éve is itt voltak. Mint egy kis család. A Bakancslistának külön üdvözlet! ☺️
Kedves Hoxa!
Régi családtagként kívánok nagyon boldog születésnapot sok szeretettel.
És még sokat mellé. Boszi 🧙♀️
Hoxa, 2005. okt. 20. 11:56
Hoxa adatlapja
Boldog szülinapot Hoxa!
Nahát, 20 éves a Hoxa?!
Szeretném a következő 20 évet is itt ünnepelni!
További jó fórumozást, naplózást, kellemes kikapcsolódást kívánok mindenkinek!