Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 17 éves lány ott aludhat a barátjánál? Mit tegyek? fórum

17 éves lány ott aludhat a barátjánál? Mit tegyek? (beszélgetés)

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
2013. dec. 15. 10:37
17 evesen tanulni, sportolni, picit dolgozni lenne ajanlatos, nem pedig felszinesen henteregni egy szinte ismeretlennel masfel heti ismeretseg utan csak azert, mert viszket neki. Meg arrol sincs szo, hogy szerelmes... El sem tudom kepzelni, hogy ilyen rovid ismeretseg utan ott aludjak valakinel.
100. a0c1361e44 (válaszként erre: 96. - Ee1dc9ba06)
2013. dec. 15. 10:33

Én nem tartom ribinek azokat, akik már korán szexelnek és azokat sem akiknek gyereke is születik. Nekem volt olyan osztálytársam kettő, akik 15 évesen szülték meg az első gyereküket és nem ribik.

Abban az időben, amikor én 22 évesen szültem, az volt az általános, hogy kb. ebben a korban szülnek a nők. Szerintem érett voltam rá. Én 87. év végén azt mondtam, hogy gyereket akarok kb. 1 éven belül, na meg volt még néhány elképzelésem, és úgy is alakítottam az életemet, hogy ez történjen.

Nem, nem cukkoltam a fiúkat:) akkor szerintem inkább ez volt a szokványos, azaz az, hogy járunk egymással hónapokig, ismerkedünk, szórakozunk és ha úgy gondoljuk, akkor szex vagy szakítás. Én általában a szakítás mellett döntöttem, aminek több oka is volt. Nem szerettem a srácot, max. tetszett, de lehet nem tetszett már annyira, ha jobban megismertem, nem akartam lefeküdni olyannal, akit nem szeretek, nem akartam abortuszt, nem akartam gyógyszert szedni, nem bíztam a gumiban, nem akartam olyan férjet, aki nem az én elképzelésem szerinti értékrenddel, külsővel, stb. rendelkezik.

Minek kellett volna testi kapcsolat egy olyannal, akit csak jó fejnek tartok, de egyébként nem tetszik nekem?

Igen, a fiam szexelt már 17 évesen:), amiben semmi rosszat nem látok, abban sem, ha lány szexel ennyi idősen, de azt gondolom, hogy sok lány nem az élvezet miatt szexel, hanem megfelelési kényszer miatt. És írtam, hogy vannak persze akik tényleg kívánják és élvezik, azok tegyék:)

99. Kistanítónéni (válaszként erre: 96. - Ee1dc9ba06)
2013. dec. 15. 10:25
Én 22 évesen boldog voltam, hogy teherbe estem! :) De néhány évvel később volt olyan szakasz az életemben, amikor nagyon szomorú lettem volna. Szerintem minden nő, aki szexel felvállalja azt, hogy bármilyen védekezés mellett is terhes lehet. És nem csak a tizenévesek vannak abban a helyzetben, hogy ez problémát okoz az életükben. Emiatt elítélni bárkit szerintem álszentség.
2013. dec. 15. 10:21
Arra lennék kíváncsi, hogy a kérdező hány éves korában kezdte a kígyóbűvölést, és azt az anyukája hozzájárulásával tette e, meghitt, kényelmes, idilli körülmények között?
97. Mazsinka (válaszként erre: 96. - Ee1dc9ba06)
2013. dec. 15. 10:20

Első bekezdés: :D

Második: egyetértek.

2013. dec. 15. 10:18

ímint fiús anyuka azt mondom, inkább szexeljen a gyerekem 17 évesen, ha úgy érzi, mint hogy egy örökké számítógép előtt ülő, telefont nyomkodó, csipszet zabáló zsíros kocka legyen belőle.

Azt nem értem továbbra sem, hogy ha 17 évesen még nem érett a szexre, akkor 18 évesen mitől válik hirtelen azzá? Szerintem 17 évesen éppen olyan szomorú teherbe esni, mint akár 22 évesen, mert én még őket is gyereknek tartom... vagy nem azok? Nyilván ezzel meg az olyan anyukák fognak vitatkozni, akik nagyon korán szültek, és mégis megállták a helyüket az életben. És teljesen jogosan vitatkoznak, mint ahogy azok is, akik 17 évesen szexeltek, és mégsem lett belőlük erkölcstelen luvnya. Ahányan vagyunk, annyi félék. Sokkal jobban tudom utálni azokat a csajokat, akik - mindegy, hány évesen - csak cukkolják a fiút, de nem akarnak tőle semmilyen testi kapcsolatot.

Egy kicsit off volt, bocsánat.

95. ee1dc9ba06 (válaszként erre: 85. - A0c1361e44)
2013. dec. 15. 10:13
Akkor te nem kívántad még a szexet, és ennyi:) Én igen :)
94. Mazsinka (válaszként erre: 70. - Trapiti)
2013. dec. 15. 10:08

Nem kell a lányod anyjának a példájából kiindulnod állandó jelleggel. Megtörténik az ilyesmi, ez tény. Azt tapasztalom, hogy sokkal nagyobb ribik vannak a világon annál az embernél, aki 17 évesen véletlenül teherbe esett. A többi lány is csinálja, csak épp ők vagy nagyon tudnak védekezni, vagy szerencséjük volt, ha nem, akkor elmennek abortuszra, van, aki többször is. Nem hiszem, hogy az a legnagyobb K, aki megszüli, és esetlegesen fel is neveli, csak neki marad meg a bélyeg egész életében. No, a te esetedben nem erről van szó. De most Luca sem lenne Neked, ha épp ez a lányka nem szüli meg.

Az meg, hogy mit akarnak a tizenévesek? Azért szexelnek, mert menő? Szerintem élvezik, és bizony vannak nagy szerelmek ebben a korban. Lehet, hogy csak illúzió, de ők valóságnak élik meg, majd évek múltán rájönnek, és jót mosolyognak magukon, de ez az élet része. A bajban pedig lehet, hogy lelépne pár pasi, de olyan is akad, aki nem tenné.

93. spinneli (válaszként erre: 90. - A0c1361e44)
2013. dec. 15. 10:02
Nem akarok off-olni, de ez tényleg élettani jelenség, (nem a szülő véleménye kérdés,de gondolom ezt lerágtátok a másik topikban)-én ezért nem látok ellentmondás trapiti két véleménye között.
2013. dec. 15. 10:02

Szomoru, hogy az emberek ennyire nem becsulik, tisztelik a masik nem testet. Megkapni, birtokolni, elvezni es johet a kovetkezo. Csak azert, mert tombolnak a hormonok, meg nem jelenti azt, hogy erzelmileg, de biologiailag erettek es kepesek az egeszseges szexualitasra. d*gni a hulye is tud. Az ember ne mar baknyul modjara viselkedjen. A lanyok eloszor oregitik magukat, hogy tobbnek latszanak; 25 utan meg mindent megtesznek azert egesz eletukben, hogy fiatalabbnak latszanak - tobb-kevesebb sikerrel.

A fiatalembernek bizony a kezebe adnam a mogyoroit, hogy igy banna egy fiatal lannyal... nemi problemat velnek felfedezni a nevelteteseben; a masik ember nem hasznalati targy, neki meg csak 1-2 kobor numera, akin lehet gyakorolni meg kielni az osztoneit.

91. Mazsinka (válaszként erre: 78. - Anyagi)
2013. dec. 15. 10:00
Attól, hogy szexel egy tizenéves lány, az nem azt jelenti, hogy kapcarongy, vagy nem szeretik, vagy csak azért csinálja, hogy megfeleljen a pasiknak.
90. a0c1361e44 (válaszként erre: 86. - Spinneli)
2013. dec. 15. 09:55
Nem, nem rosszat látok benne, csak nem zárom a gyerekemre az ajtót, ha észreveszem, hogy ezt teszi, hanem elterelem a figyelmét, mert szerintem ilyen kicsi korban, még nem igen kell ezt tennie, de tudom, hogy az itt lévő emberek többsége szerint, ha meglátom, hogy ezt csinálja, akkor hagyjam, zárjam rá az ajtót, stb.
2013. dec. 15. 09:51
16 éves voltam, amikor először volt "komoly" pasim. Este elmehettem hozzájuk, ők is eljöhettek hozzánk. Annyi, hogy haza kellett érnem maximum hajnalban, tehát még világos előtt. Az már olyan ottalvós kategória, de mégsem. A mostani férjemnél aludtam ott először úgy, hogy reggel együtt is ébredtünk. Ennek csak az az oka, hogy nem egy városban laktunk. Anyámék az összes pasimat elfogadták. Nem mind tetszett nekik, de sosem cirkuszoltak. Anyám azt az elvet vallotta, hogy nem tilt semmi ilyesmit. Azt mondta, hogy lehet, de a bizalmát nem játszhatom el soha!!! Én pedig nem is játszottam el, nem voltam terhes, nem mentem abortuszra, nem fényes nappal kullogtam haza az ottalvásból, nem lettem sem drogos, sem alkoholista. Na, szóval mindent lehet, de meg kell szabni előre a határokat, meg kell fogalmazi az elvárásokat, és ha jó az anya-gyermek kapcsolat, akkor a lány is tartani fogja magát ehhez. Kitalálták már a védekezést is a világon. Azt meg azért nehéz lenne elvárni, ha már a nem kívánt terhességnél tartunk, hogy valaki csak akkor szexeljen, ha megtalálta azt, akivel egy esetleges babát fel is tudnak nevelni, mert mi van, ha 30 évesen sem találja meg? Marad a cölibátus? Hülyeség, csak figyelni, vigyázni, és minden ok lesz.
88. a0c1361e44 (válaszként erre: 68. - Ee1dc9ba06)
2013. dec. 15. 09:50

Én mindig magamból indulok ki. Nekem nem igen jutott eszembe, hogy de jó lenne lefeküdni ezzel a fiúval, mert az jobban tetszett, ha tetszek neki és velem akar elmenni moziba vagy táncolni. Persze a fiúk ezt máshogy gondolták, de így jártak:)

És ebből kiindulva el nem tudom képzelni, hogy pl. egy 13-14 éves lánynak a szex kelljen, abba legtöbben csak azért mennek bele szerintem, mert azt hiszik, hogy csak akkor kell a fiúnak, ha megteszi. A megfelelési kényszer nagy a mai fiatalokban sajnos, és azt gondolják, hogy senkik, ha nincs szex már nagyon fiatalon.

A fiammal szoktunk erről beszélgetni, régebben sokszor kérdezte, hogy vajon miért nem akarja a lány, aki mondjuk 16 éves volt a fiam pedig 18-19. Én mindig azt válaszoltam, amit az előbb írtam: még nincs szükségük a szexre, csak azért teszik legtöbben ilyen fiatalon, mert meg akarnak felelni az elvárásoknak. Én ezt így gondolom. Persze biztos vannak érettebbek is ebből a korosztályból, akik már érzik a szex szükségességét, és még élvezik is, de szerintem ez elég kis százaléka ennek a korosztálynak.

87. a0c1361e44 (válaszként erre: 58. - Ee1dc9ba06)
2013. dec. 15. 09:42

Én biztos rosszul vagyok összerakva vagy nem tudom...

Én egyik fiúba sem voltam szerelmes, így nem is akartam a szexet, nem vágyakoztam rá, sőt! én azt hittem, hogy soha nem is fogok. Sosem felejtem el, hogy hárman voltunk akkor barátnők, és én meg a legjobb barátnőm még nem szexeltünk és a harmadik barátnőnk megkérdezte amikor 18 évesek voltunk, hogy meddig akarunk szüzek maradni? Akkor is percekig röhögtünk a legjobb barátnőmmel, de azóta is sokszor eszünkbe jut ez a kérdés és ekkor is percekig tartó vihogás következik:))))

86. spinneli (válaszként erre: 81. - A0c1361e44)
2013. dec. 15. 09:40
Az egy élettani dolog, furcsállom, hogy te ebben rosszat látsz.
85. a0c1361e44 (válaszként erre: 57. - Ee1dc9ba06)
2013. dec. 15. 09:37

Naaaa! Engem ostromoltak, már 12 éves koromban is a fiúk. Az összes osztályunkba járó fiú szerelmes volt belém, majd később is ostromoltak a középsulis, illetve a haveri körbe tartozó fiúk, de nekem nem kellett egyik sem, csak arra, hogy moziba járjak velük vagy később discóba, stb. 19 éves voltam, amikor volt egy srác aki tetszett annyira, hogy, de aztán azt is megbántam, mert végül is nem is tetszett annyira, mint gondoltam, így hamar szélnek eresztettem.

Aztán jött a férjem, akivel 2 hónap után azt mondtam, hogy na jó:)

Nem volt nehéz megőrizni a szüzességemet, mert olyan fiúk vettek körül, akiket érdekelt, hogy én mit akarok. Óóóó, hogy oda voltak értem:) Én meg milyen kis undok voltam. Sok közülük még manapság is üldöz a szerelmével:)))))

84. 130454e42d (válaszként erre: 17. - Anyagi)
2013. dec. 15. 09:36
"Egy nő attól NŐ, hogy képes eladni magát" Amelyik nő árulja magát arra más definíció van.
83. Kistanítónéni (válaszként erre: 82. - A0c1361e44)
2013. dec. 15. 09:34
14 év fölöttivel már törvényesen lehet nemi életet élni, tehát nem baj, ha nem nagykorú. Csak az azonos nemű pároknál van 18 éves korhatár. De ezen is változtatni akarnak, vagy már változtattak, mert diszkriminatív.
2013. dec. 15. 09:29
Én a fiammal szoktam beszélni az ilyen helyzetekben, mert ha egy lány nem nagykorú, akkor ugye a fiút akár meg is gyanúsíthatják, illetve el is ítélhetik, ha a szülőknek eszébe jut feljelenteni, így ezt már elmondtam neki nagyon régen. Az aktuális barátnői nem szoktak nálunk aludni néhány napos kapcsolat után, én nem szeretem ezeket az ott alvós dolgokat, majd a beköltözőst és nem azért, mert prűd vagyok, hanem azért, mert a lány szüleire gondolok. Ezt el is mondom a fiamnak. Az eddigi barátnőit előbb engedték a szülők nálunk aludni, mint én:) és persze nem azért "nem engedem", mert ez a heppem, hanem ahogy már írtam a lány szülei és a lány miatt.
81. a0c1361e44 (válaszként erre: 43. - Trapiti)
2013. dec. 15. 09:24

Nem szeretm azt csinálni, amit most fogok csinálni...

Volt egy fórum, amiben kardoskodtál sokakkal együtt amellett, hogy már az ovis kislányoknak engedni kell, hogy kielégítse magát, és amikor azt mondtam, hogy a gyerek figyelmét el kell erről terelni, és nem vagytok normálisak, amikor ezt megengeditek, stb., akkor kaptam bőven, most meg azt mondod, hogy bár 4-5-6 évesen tök normális a maszturbálás, és hagyni kell, mert a természet, stb., de az, hogy valaki 17 évesen szexeljen nem normális, meg nem jó az értékrendje, hát elég vicceske számomra:))))

Most akkor mi is a normális?

80. Kistanítónéni (válaszként erre: 78. - Anyagi)
2013. dec. 15. 09:20
Attól, hogy egy nő nem kifürkészhetetlen és megközelíthetetlen még érezheti úgy egy férfi, hogy ő az egyetlen és érdemes érte pedálozni.
79. Kistanítónéni (válaszként erre: 70. - Trapiti)
2013. dec. 15. 09:18

Hidd el ebben a korban sem csak a külső számít, igen is fontos a személyiség. Szerintem nem rosszabb ebben a tekintetben a helyzet, mint a felnőtteknél. És nem csak a 17 éves pasik lépnek le, ha váratlanul terhes leszel. A negyvenesek is simán eltűnnek.

Szerinted hány éves kortól lehetne szexelnie egy nőnek? Hány hét ismeretség után feküdhet le valakivel, hogy ne számítson ribinek?

Én 15 évesen vesztettem el, mégis normális felnőtt lett belőlem, szép családdal stb. A szüleim homokba dugták a fejüket, hozzánk nem jöhetett senki, nekem nyolcra haza kellett érnem. Szerinted megakadályozott ez bármiben is?

Ezt a rohadt nagy tartása kell legyen egy nőnek dolgot sem értettem soha. Nem vettem észre, hogy ettől bármelyik pasi jobban megbecsülne bárkit (itt nyilván nem egy -két napos ismeretségről van szó).

Jut eszembe Rómeó és Júlia.

78. Anyagi (válaszként erre: 18. - Ee1dc9ba06)
2013. dec. 15. 09:15

"Nem gondolnám, hogy ettől nő egy nő... mert megközelíthetetlen, és kifürkészhetetlen. Magyarul: szopatja a pasikat, és játsza a szűzk.vát?"

válasz:

NEM ÉRTEK EGYET!!!!!!!!!!!!

Egy nő akkor nő, ha nem mosogatórongynak, vagy kifeküdt heverőnek használják.

Ha a férfi úgy érzi, hogy előtte szebben, kultúráltabban kell beszélni és nem használ nem odaillő szavakaz (pl.).

Ha nem egy a sok száz közül, hanem az egyetlen, akiért érdemes pedálozni is!

Akire nem úgy gondol, hogy már megint...., hanem hogy VÉGRE!

Ha ünnep vele egy program és az esetleges összebújás a korona - nem pedig 3 perc a foci és a haverok között.

És még sok hasonló!!!

És ha ezt nem érted, akkor az szomorú, mert már te is olyan vagy akinek nem udvaroltak, csak ...

2013. dec. 15. 09:10

Az én lányom 16 éves. Lassan egy éve van barátja és lefekszenek egymással. Nem könnyű ezt feldolgozni, de nem lehet ellene tenni. Nem gondolom, hogy a lányom ribi vagy felelőtlen lenne. Egy nagyon értelmes, intelligens fiatal nő, aki úgy gondolta, hogy eljött ennek az ideje. Én pedig tiszteletben tartom a döntését. A fiú nem aludhatott még nálunk, de leginkább azért mert a komfort zónánkat zavarná.

És én is sokszor családtagnak érzem a srácot, sokszor jön velünk, ha valahova kirándulunk, velünk lehet a családi összejöveteleken.

2013. dec. 15. 08:59
Kedves fórumindító! Nekem egyedül a másfél héttel van gondom. Beszélgess a lányoddal kérd meg, hogy várjon még egy kicsit az ott alvással, állapodjatok meg egy időpontban, hogy mikortól lehet. Addig hátha többet megtudnak egymásról. De hiba lenne homokba tenni a fejedet, szexelni bármikor tudnak, ha akarnak.
75. szomorkodó (válaszként erre: 1. - Laraanyuci)
2013. dec. 15. 08:52
Nyakon szúrom magamat megint.
74. c6cc1a938e (válaszként erre: 1. - Laraanyuci)
2013. dec. 15. 08:43
Akkor ne.Hát legyen már tartása!Már bocsánat...Tanító jelleggel tudsz nemet mondani,ha szexelni akar vele,megoldja együtt alvás nélkül is.Legfeljebb a saját bőrén szerez tapasztalatokat a pasikról...:/
73. Cippora (válaszként erre: 57. - Ee1dc9ba06)
2013. dec. 15. 07:36
No ez meg a másik :D
72. Cippora (válaszként erre: 23. - Trapiti)
2013. dec. 15. 07:31
Én is szexeltem már 17 évesen,sőt ott is aludtam rendszeresen a barátomnál,de nem volt nem kívánt terhességem soha.Megtanítottak védekezni a szüleim...
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook