17 éves lány ott aludhat a barátjánál? Mit tegyek? (beszélgetés)
A gyerekemről villámgyorsan szállj le. Két éve együtt vannak, szerelmesek, szeretkeznek. Csak egymással. Védekeznek, ahogy kell.
Mi bajod van neked???? Csak fújod a hülyeségedet. A lányodat lakat alá zárod majd???
Egyértelmű. Óvszerrel védekeznek, ahogy mi is 18 éve.
Én is egyfolytában terhes vagyok, a lyányra is ez vár...
Ja tényleg, nekünk is tiltani kellett volna. Akkor velünk sem lennének őszinték. Mert biztos nem szeretkezhének ha mindkét szülőpár tiltaná, ugye?? Ha meg véletlenül kiszakadna a gumi akkor az internetet bújhatnák segítségért ahelyett hogy hozzánk fordulnának. Egyébként a lány anyja szerinted tényleg azt hiszi hogy nincs szex?? Fenéket. Csak homokba dugja a fejét. Így neki semmi felelőssége.
Egyébként 16 évesen kezdtem diszkóba járni. Bárkit hazavihettem, bíztak bennem. Sok fiú aludt nálam. Kettővel feküdtem le. Egyikük a férjem 20 éve.
Csak gratulálni tudok... cinkosnak lenni a lánnyal "anyóspajtival" vagyis az édesanyjával szemben...
A fiad szempontjából bizonyára nagyon jól csináljátok. A lány meg nem nagyon érdekes gondolom. Nem azonosak a szempontok, így nem összehasonlítható, hogy ki mit csinál "jobban".
???
Fiam 18 volt szeptemberben. A barátnője januárban lesz 18. Nem alhatnak egymással a lány anyja miatt. Szerinted nem szexelnek? Lassan két éve együtt vannak. Az elsők egymásnak. A fiunkat jól neveltük, tisztában van mindennel. Szexelnek. Napközben, ha nálunk találkoznak. Velünk őszinte a fiunk is és a lány is. Mi csináljuk jobban, vagy "anyóspajti" aki tiltja az együttalvást, hazugságra kényszeríti a lányát? Két éve azt mondta hogy 18 éves koráig nem szexelhet. Már várjuk januárban mit fog kitalálni... :-)
Nem azt mondtam, hogy ennyi idősen nem lehet teherbe esni.
Mindegy, inkább hagyjuk.
Ezt megtanulják maguktól is. Amikor elmúlnak 30 évesek és kezd ketyegnia biológiai óra, de olyanná váltak már, mint az Ardennek egy tankcsata után.
Játsszák a "nagy nőt", de a férfi szájíze rossz, mert ez exhibicionista öntetszelgés és nyoma sincs benne valódiságnak.
Szóval egyetértek, nem kéne a szűzk*rvát játszani...
"Egy nő attól NŐ, hogy képes eladni magát: megközelíthetettlennek lenni és mégis ígérni,
kifűrkészhetettlennek lenni és izgalmasnak, de mégis lojálisnak.... stb."
Nem gondolnám, hogy ettől nő egy nő... mert megközelíthetetlen, és kifürkészhetetlen. Magyarul: szopatja a pasikat, és játsza a szűzk.vát?
Ha most kezdesz beszélgetni a nem kívánt teherbeesés veszlyeiről, már régen lemaradtál!
De arról, hogy mennyire tartsa/értékelje magát, arról mindenképpen érdemes!!!
Meg arról, hogy bármely fiúnak jól jön egy könnyen, gyorsan kapható numera, de csak azt fogja értékelni is, amiért küzdenie is kellett egy kicsit (nagyon)! Soha senki nem értékeli azt, ami csak úgy, az ölébe hullott, és csak "használta"!
Egy nő attól NŐ, hogy képes eladni magát: megközelíthetettlennek lenni és mégis ígérni,
kifűrkészhetettlennek lenni és izgalmasnak, de mégis lojálisnak.... stb.
Sajnos a mai lányokat nem tanítják meg nőnek lenni!! Sajnos..... :(((
Egy fiús anyuka
Tekintettel a rövid ismeretségre én azt mondom, ülj le vele és beszélgessetek. Hívd fel a figyelmét arra, hogy mi lesz egy nem kívánt terhesség esetén és hogy tudod már nemy kicsim felelősséget kell vállalnia a tetteiért. De amíg nem lesz nagykorú ez a felelősség elsősorban téged rehel.
Olvastam az előző fórumod is, elég nehéz lehet neki is, nektek is. De ez a fajta menekülés nem megoldás.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Szembe leült velem egy lány a vonaton, mit tegyek?
- Nem tudom hogy mit tegyek...segítsetek lányok
- Mit tegyek, ha a lányom 15 évesen bejelenti, hogy terhes?
- Tud nekem valaki segiteni? A lányom sírva bújik el, ha jön idegen, mit tegyek?
- Ti már hallotatok olyanról egy kapcsolatban, hogy a lánynak megtetszett egy másik fiú, és megmondta a barátjának, hogy helyesebb az a másik?