1200 kcal, 120 g ch, 5 g zsír (beszélgetés)
Azért lenne jó, ha a kalóriabázisra jönnél, mert a rendszerében be lehet állítani a napi kalóriát, és a többi tápanyagot is grammban és százalékban. Azonnallátod, mennyit ehetsz még aznap. És sokat segítünk egymásnak.
1200 Kcal naponta egy élettani minimum, nem kevés, ha jól étkezel. Okosan kell enni, átttérni a hosszú felszívódású szénhidrátokra, kevés zsírra.
Ém 36 gramm zsírt próbálok enni naponta,azaz 20-nál többet, de 36-nál lehetőleg inkább kevesebbet, és nagyon szépen lefogytam, már gyakorlatilag csak formálódom. Már beállítottam magamnak fixre az 1300 Kcal-t.
Igen remélem csak nem annyira egyszerü főleg, hogy a zsírra is kell figyelni illetve hogy a ch-sem mindegy. És ez most így egyszerre sok, bár szerintem az ennyire minimalizált bevitel hosszú távon nem tartható.
Szerintem ezzel lehet fogyni és egy kicsit emelni ha az ember elérte amit akar, nem?
Most jönnek a nagyobb fogyásokról a siker-beszámolók. (Eddig tartott a fogyás, a nagy súlyt időbe tellett leadni.)
Csak így lehet, mert ez nem diéta, hanem a tudatos táplálkozás és az egészséges életmód...ennek kellene a természetesnek lennie.
Huhh, megnyugodtam!
Tényleg gyere a Bázisra.
Szia!
Bocsi most láttam csak, hogy elírtam és nem tudom, hogy hol lehet módosítani 50 g akart lenni
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt, de gondoltam kérek egy kis segítséget, mert erre a diétára vagyok itélve 1200 kcal, 120 g szénhidrát és 5 g zsír, mert nagy a súlyfeleslegem.
Ha valaki tudsegíteni, mert csinált már hasonló diétát akkor légyszíves írjatok, hogy ti miket ettetek és mennyit fogytatok.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Napi 1200 kcal, nektek milyen egy napi menütök?
- 3 hónapos terv: 1200 kcal + heti 6* spinning... cél -10 kg, szerintetek működni fog?
- 1000-1200 kcal hideg étrendhez segítség
- 1200 kcal-val fogyni!!Ki tart velem?
- Hány kcal-t tartalmazhat egy 10 dkg-s fasírt? Mennyi fehérje, szénhidrát és zsír van benne?