10 napja figyelek a kajára, sokkal többet mozgok, mégis híztam, miért? (tudásbázis)
A másik fórumod szerint két hónap alatt híztál öt kilót. Most megint hízol. Vagyis még mindig.
Valami nem kerek. Írd fel egy napi kajádat, megnézzük.
na, azért a szar kajákkal sem tartottad a súlyod, egy hónapja indítottál egy olyan fórumot, hogy "felszaladt 5 kg, hogyan adhatnám le villámgyorsan" :))
szerintem gondold át, hogy akkor most mi is a helyzet, írjál kajanaplót, számold ki a kalóriákat és a tápanyageloszlást.
hidd el, hogy nálad sem fog kiderülni, hogy egy biokémiai csoda vagy, akinél pont fordítva működik minden, mint a többi embernél... :))
írd fel néhány hétig hogy miket eszel.
naponta nézd meg, hogyan alakult a bevitt kalóriamennyiség, és az hogyan oszlott meg a fehérje-ch-zsír között.
írd fel azt is, hogy mit és mennyi ideig sportoltál.
macerás, de így konkrétan fog látszani, ha esetleg kis "hiba" csúszik a gépezetbe.
ja, és hosszabb távon nézd a változást, ez a plusz -mínusz egy kg bármitől lehet, hogy épp voltál-e wc-n, vagy menstruálsz-e, akármi.
Lehet hogy vizesedsz. Ebben a hőségben simán előfordulhat.
Vagy a kajával van gond.
Minden falatot jegyezz fel, lehet hogy kiderül a bibi:-)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ha mekiben fogok dolgozni, az fizikai munkának számít? Ha odafigyelek a kajára, lehet ettől a fajta munkától fogyásra számítani?
- Miért eszünk többet, sokkal többet mint amenyire szükségünk lenne?
- Észrevettem, hogy minél többet alszom, sokkal fáradtabb...
- Szeretnék egy lánytól többet, mint sima ismerettség, ismer elég sok embert, és ismer nálam sokkal menőbbeket is. Így talán esélytelen?
- Hogy érhetem el, hogy lányom többet (sokkal többet) igyon?
- Amióta dolgozok sokkal többet káromkodok, de leakarok szokni róla.