10 éves kapcsolat, 4éves házasság, szülés 3 hét mulva és az apa iszik, kártyázik heti3szor. (tudásbázis)
nem fog megváltozni.
erre mérget vehetsz.
Ha ez már jópár éve így megy, minek szülsz neki gyereket??
Szomorú ez az egész, de ne haragudj, nem sajnállak. Talán meg is érdemled... bocsi, tudom, hogy nem leszek ezzel népszerű, de ez az igazság.
az az igazság, ha igy visszagonolok, mig nem voltam terehes ugy telt minden hétv égénk, hogy ő berugott ezért énis felöntötttem a garatra, persze nekem nem kellett sok hogy berugjak , utána összevesztünk, szóban elváltunk vagy ezerszer, aztán másnap mintha semmi nem történt volna.
Többször elkártyázta a nyakláncát, a kocsját, amiket utána visszavett mert éppen nyert de ez már kb vagy 5 éve igy megy. Mindig megszegi a szavát, bevallom néha szokott kokainozni is, most is szilveszterkor megigérte hogy nem rugik be aztán berugott de ami nagyon rossz hogy a fürdőszobába bujva kaptam el a fiukkal és éppen azt szivták az orrukba. És ekkor én mondtam, hogy bacsapott meg minden, és hazamentem, ő meg jött velem egy darabig majd felbaszta magát, hogy én mit dumálok és elment egy kocsmába egy másik baráti társasághoz.És kitudja hányszor csinálja, tuti nem is tudok egy csomó ilyenről.
De nem tudom mit tegyek, költözzel el most mikor jön a baba?? Hát ne ezt álmodtammeg a szülés idejére. És a legszarabb hogy a szülőknek eddig nem mondtam semmit és nem tudom most hogyan kezdjek bele
lehet
de az is lehet, hogy megváltozik majd ha a kezében hordja a gyermekét
tényleg milyen nemű a baba?
az én sógorom is ilyen:(
a gyerek egy éves elmúlt és egyre rosszabb...terrorban tartja a családot..
Nem fog megváltozni:(
Ha eddig nem tette akkor ezután sem fog!sajnálom nem akarlak megbántani de miért vagy egy ilyen emberrel???már rég el kellett volna hagynod:(
a sógornőm is ebben a cipőben járt
a faszija a szüléskor megváltozott, de nem tartott csak 3 hónapig
de a bnőm is így járt, teherbe ejtették,egy faszi aki vedelt, megtartották a babát feltétel, nincs több ivás
mikor megszületett a kislány 1 hónap múlva ment az ivás és a gépezés
Lehet, hogy az elején, az újdonság varázsa miatt átmenetileg leáll, de aztán mikor beállnak a szürke hétköznapok és egyre több kényelmetlenség is lesz a babával (nemalvás, sírás, stb.), akkor csak mégjobban el fog tünni.
Én csak abból indulok ki, hogyha valaki meg akar változni, akkor nem keres időpontokat, az egyszercsak felkel reggel és onnantól változtat.
De ne legyen igazam! Remélem, tényleg megváltozik!
Sztem nem fog változni. Bár ha a baba születése után 2-3-4 hét múlva sincs változás, akkor sajnos nem is nagyon várható.
Kitartást, most csak a babára gondolj, a többivel ne foglalkozz! Tudom, hogy nagyon nehéz. Rajta kívül van segítséged? (szülők, tesó?)
nem hiszek benne:(( nem tudnál beszélni vele? Mi a gondja? Biztos valamiért van ez az eljárok, kártyázok, iszok stílus.
Sok sikert!
Jaaj, istenem, de sajnállak!:(
Én egy ilyen kapcsolatba szültem babát, bár soha nem bántam meg, mert imádom a fiam, de már nem vagyunk együtt az apukájával és ez volt életem legjobb döntése!
10 évig voltunk együtt és ha nem is végig, de komolyan az utolsó 3 évben ivott, játékgépezett, haverozott és csak akkor tért észhez, amikor elhagytam a fiammal!
Azóta családja van és elköltözött messzire a mostani párjához az iszákos haverjaitól!
Nem tudok mit mondani, mert én is az utolsó percig bíztam benne, addig, amíg meg nem ismertem a mostani páromat!
Próbálj meg az eszedre hallgatni és ne a szívedre egy idő után nincs miben bízni csak magadnak és a babádnak ártasz!
Sok sikert és boldog életet kívánok neked!
nem...bár adná a jó Isten!...
az a kérdés: mikor babát vállaltál már ilyen volt, vagy a terhesség alatt kezdte el? mert szerintem ez sem mindegy...
Nem biztos. Lehet hogy a baba még jobban elűzi otthonról, de lehet nagy fordulat is belőle és rátok szánja minden idejét.
Apás szülés lesz?
További ajánlott fórumok:
- Boldog házasság - nyitott kapcsolattal
- Házasság és gyerek nélkül miért tekintik céltalannak a kapcsolatot?
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Te melyikre "esküszöl", a házasságra, vagy az élettársi kapcsolatra?
- Élettársi kapcsolat vs. házassag
- Hogyan viszonyultok a párotok előző kapcsolatából/ házasságából született gyermekhez?