1 óra szex után sem volt orgazmusa a barátnőmnek. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Szia, véleményem szerint egy jó vacsora, és egy-két pohár( nem több!!) bor után kellene nekikezdeni...ami a nőnek elengedhetetlenül fontos, az az előjáték hossza, milyensége és intenzitása.
Ami azt jelenti hogy babusgatás, cirógatás, csókolgatás, és a többi, fokozatosan közelítve a cél felé, lassan, türelmesen, nem kapkodva.
Az aktus megkezdése előtt még nem árt egy kis extra izgatás a nemi szervén, nem akarnék vulgáris lenni, szóval izgassad fel rendesen azt a kislányt csiklótájon is, ez a lényeg.
Ja és az utójátékról se feledkezz el, utána legalább ugyanolyan fontos a babusgatás és cirógatás és ölelgetés mint előtte, mert így teljes egy szeretkezés, azaz van eleje, közepe és vége.
Nem tudom mennyire tudtam segíteni, remélem valamennyit azért igen.
Sziasztok! Nem találtam ennél megfelelőbb fórumot de segítségre szorulok!
16 éves vagyok és szeretnék a párommal komolyabb szintre lépni! Mindketten elég érettek vagyunk ugy érzem már ehez és szeretjük egymást.
Fiu léttemre nagyon akarom de mégis félek!
Nyilvánvaló lett kérdezgetések után számomra hogy a fiu hamarabb elmegy jóval mint egy nő!
De kérdem én az első lenne nekem és neki is de ha olyan hamar elmennék akkor hogy okozzak neki örömöt? Mit kell tennem hogy ő is élvezze? Hogyan csináljam? Tudom hogy a nőknek az első többnyire fáj de ennek fejébe még egy kicsi jót se fogok tudni neki okozni? Kérlek segítsetek! Főleg a nőket szeretném kérdezni hogy mit tehetnék annak érdekében hogy az első még jobb legyen?
Nagyon szeretem és nem akarok neki csalódást okozni!
Kérlek segítsetek ki!
Köszönöm!
Nem biztos, hogy azért van, mert valamit rosszul csinál... :P
Én nagyon élvezem a párommal a szex minden percét, mégis nagyon ritkán van orgazmusom...
És nálunk egész sokáig szokott tartani, mégis élvezem, akár elmegyek, akár nem :)
Egyébként erőltetni tényleg nem szabad a témát, ha túlságosan az orgazmusra gyúrtok, akkor görcsös lesz és tuti nem jön össze...
Hagyni kell, hogy összeszokjatok, aztán jön az első magától.
Legalábbis nálunk így volt. És már több hónapja együtt voltunk, mire sikerült először...
De pl. a ritmuson is sok múlik.
Akár felül, akár alul van, azért tud neked segíteni, hogy milyen ritmusban csináljátok, mennyire hatolj mélyre, stb.
Mióta vagytok együtt egyébként???
Tényleg nagyon rendes vagy. :) És a remegés jó jel :)Hát igen a női test "nehéz eset" Még én is kezdő vagyok és nekem és a barátomnak is nagyon nehéz megtalálnunk az összhangot, de még hosszú út áll előttünk.
Egyébként mióta tart a kapcsolatotok, és te hány éves vagy?
Megkérdezted már,hogy neki,hogy jó???
Lehet,hogy az is gond,hogy nem olyan pózban csináljátok ami neki a legjobb.
Beszéljétek meg és próbáljatok arra koncentrálni,hogy neki jöjjön össze előbb,neked meg nincs gondod,ugye?
Nem tudom mennyire vagytok nyitottak a segédeszközök felé?:)
Az is sokat segit,utána lehet nézni akár itt is a Libido shop-ba.
Egy óra szex???És nem volt orgazmus?
Akkor valami nagy baj lehet.
Elég időt fordítasz az előjátékra???Az nagyban befolyásol mindent,igazából az a legfontosabb,hogy kellően felizgasd és akkor biztos a siker.
Ha meg úgy sem jön be akkor lehet,hogy orvoshoz kellene fordulni.Ma ez már nem szégyen,és megéri szakértőtől tanácsot kérni.
Megkérdezhetem,hogy hány éves a barátnőd?
Megmondtak a regi bolcsek, a jo szexhez harom dolog kell a nonek: Elojatek, elojatek, es elojatek.
Ehez en egyszeru hetkoznapi noszemely megjegyeznem, hogy az mar joval a haloszoba elott elkezdodhet, egy oszinte bok, cinkos mosoly, kedvesseg, mind/mind jo kezdet.
Tudod, sok no agyilag nem tud ellazulni. Ha segitesz neki, hogy 100% ig biztonsagban erezze magat veled, hogy tudja, te tokeletesen elfogadod es melysegesen szereted, akkor sokat segitesz neki.
Napi szinten, szériában kéne nyomni,
és előbb-utóbb meglesz majd a kondi
:-))
Hello apafejecske!
Szerencsés a barátnőd, hogy kifogott a fajtánkból egy ilyen ritka, nemes példányt! ;)
Ne csüggedj, az első csatát már megnyerted azzal, hogy komolyan érdekel, mit él át, mit érez a partnered. Az hogy beszélgettek róla, már fél siker. De vigyázz, a beszélgetést lehet előtte, utána, de soha NE az „akció” közben. figyelni kell a jezéseket, de ezek a jelek soha ne tudatos, verbális jelek legyenek, mivel a beszéd és a gondolkodás kizökkenti az érzéki, érzelmi állapotból, és az addigi eredmény jó részét törli, és kezdheted elölről. Éshát, igen, a kondíció is véges.
Azt írtad, a barátnódnek még egyáltalán nem volt orgazmusa. Sajnos, nagyon is gyakori, hogy egy nő leéli az egész életét anélkül, hogy megtapasztalta volna az igazi orgazmust.
Először is azt vizsgáljátok meg közösen, hogy a körülmények tényleg adottak-e a szertkezéshez (teljes nyugalom, van idő bőven, nem kell tartani attól, hogy valaki bekopog, esetleg rátok nyit) Ha egy nő nem tud teljesen ellazulni, ha egyébként magas az orgazmuskészsége, sem biztos hogy összejön neki.
A női orgazmuskészség egyébként fejleszthető, de rendkívüli odaadást, türelmet és (elnézést, de) sok esetben kőkemény, következetes munkát igényel a pasi (ill. másik partner) részéről. De hidd el, megéri!!! :)
A hüvelyi orgazmus sok nőnél nem érhető el alapból. Ne riadj vissza, de elképzelhető, hogy hónapokig v. évekig pl. csak a csikló izgatásával fog sikerülni, mielőtt hüvelyben is összejön. De azt sose feledd, nemigen van olyan hüvelyi orgazmus, amit ne lehetne tovább fokozni a csikló egyidejű izgatásával! Természetesen mindíg ügyeljetek a megfelelő sikosításra! Ez lehet nyál is, és akkor nem kell kizökkenni a hangulatból.
Ahogy már többen említették, próbáljatok különböző technikákat, és ha valahogy sikerült azt kombináld. Vagy ne, ha csak úgy megy..:)
A legeslegfontosabb!
Soha ne add fel!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenki képes orgazmusra, ha megfelelő segítséget kap! Miért ne lennél pont te ez a segítség a barátnőd számára?!
Ha sikerül, kérlek majd írj mert izgulunk értetek! :)
még nem jött össze ha erre célzol!
és én voltam neki az első egy másik kérdésre
17 éves! és most már beszélgetünk róla,mert itt sokan tanácsolták! mindig kérdezem mi a jó neki...
egyebként nem pánikolunk,mert nagyon szeretjük egymást és így is élvezi...persze nem 100%-os az öröm!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- A barátnőmnek állandóan a szexen jár az esze
- Mitől lehet az hogy egy 20 éves nőnek soha nincs orgazmusa?
- Kinek szokott egy együttlét alkalmával több hüvelyi orgazmusa is lenni? Lehetséges-e ez egyáltalán?
- Az MSD Orvosi kézikönyvet keresem egy kedves barátnőmnek. Van ötletetek hol lehet beszerezni?
- Kölcsönadtam egyik magassarkúmat barátnőmnek, és a kutyája szétrágta a betétet benne. Meg lehet csináltatni?