1 óra szex után sem volt orgazmusa a barátnőmnek. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Ezt egészen konkrétan a barátnődtől kellene megkérdezni, ill. esetleg folyamatosan "érdeklőni" szex közben, hogy mit szeretne. Hány éves egyébként? Hogy lehet, hogy eddig ennyire nem érdekelte a szex?
Egy biztos, hogy nincs egyszerű dolgod:)
Mindenképpen meg kell beszélnetek, hogy amikor ő sajátmagának csinálja, van-e orgazmusa,Ha nincs,akkor meg kell tanulnia,hogy kell magát eljuttatni, ehezz nem kell nézőközönség.Ha már így sikerül, utána bármit lehet együtt, ami mindkettőtöknek jó.Azt kell mondjam, fontos a "gyors" sikerélmény, nehogy a kudarc rögzüljön.
A nők többségének ezt meg kell tanulni. És, bizony, hogy fontos beszélni róla, nem szabad szégyellősködni...az csak a filmeken igaz, hogy egymásra néznek szinte és máris hatalmas orgazmusokat érnek el! :-)
Reméljük sikerrel jársz!
Mert az mndenképp fontos hogy ez neked ennyire számít!
Ne feledd! ha beszéltek róla, nincs Tabu...hisz szeretitek egymást! amit csinálunk arról beszélünk is!
na hajrá neked:)))))))
köszi szépen az 5leteket!:) Nagyon rendesek vagytok és majd beszélünk róla feltétlen a barátőmmel! Én vok neki télleg az első,de télleg szerelmesek vagyunk egymásba! Lett volna rá sokszor lehetősége,hogy elveszítse,de nem tette azt mondta várt az igazira(rám)!:) Erről is beszéltünk és az orgazmusról is fogunk,mert télleg szeretném,hogy jó legyen neki! Azt meg sajnos még nm tudom,hogy magának sikerült-e már!? Beszéd,beszéd,beszéd a hsz-kból ezt szűröm le,hogy ez a legfontosabb!:D
Köszi még1szer.
Teljesen egyetértek Monika1225-el.
Saját tapasztalatból mondom, hogy akármilyen hosszan "dolgozhat" a férfi azon, hogy megadja a nőnek az örömöt (lehet az 2-3óra is), ahhoz a nőnek is meg kell tanulnia a saját testét, hogy belül, mit és hol, hogyan kell éreznie.
Mire ezt megtanulja, tényleg eltarthat akár hónapokig is. De úgy tűnik, Te egy türelmes srác vagy, és figyelsz rá. Próbáld megtanítani neki, de valószínű ebbe saját magának kell majd beletanulnia! ;o)
nemtudom,sok oka lehet.
Például lehet hogy feszült,hogy rátoknyitnak a szülők vagy ilyesmi.
De ez csak egy a sok lehetőség közül.
Egyébként meg sok nőnek akár évekbe telik,mire lőször átél orgazmust.Nemtudom mióta vagytok együtt,de sokszor az is számít.Minnél régebben vagytok egy pár,annál jobban összeszoktok,megismeredminden rezdülését,az összes erogén zónáját.Ez nem egy olyan dolog amit erőltetni lehet,majd jjön az magától.
De esetleg meglpróbálhatnád jobban felizgatni.Új helyszín,vagy új póz,egy két eszköz beiktatása,nemtudom mire vagytok vevők :)
jó jó tudom,de az is számít azért gondolom én!:)
de akkor mi hiányozhat?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- A barátnőmnek állandóan a szexen jár az esze
- Mitől lehet az hogy egy 20 éves nőnek soha nincs orgazmusa?
- Kinek szokott egy együttlét alkalmával több hüvelyi orgazmusa is lenni? Lehetséges-e ez egyáltalán?
- Az MSD Orvosi kézikönyvet keresem egy kedves barátnőmnek. Van ötletetek hol lehet beszerezni?
- Kölcsönadtam egyik magassarkúmat barátnőmnek, és a kutyája szétrágta a betétet benne. Meg lehet csináltatni?