"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
A ciccke féle almás túróst sütőd?
Milyen az állaga ha kész? Lehet szeletelni? Én elképzelni sem tudom hogy az alma szilárd alja lehetne egy sütinek,de ettől lehet hogy fini.
Én nem bízom ezekben a porokban + kapszulákban. Sokat kipróbáltam már, lement 1-2 kiló nem kis szenvedéssel, aztán meg több jött vissza.. Akkor megfogadtam, hogy én soha semmit.
Inkább megy az ugrabugra mindennap.
Jaaa..és ma reggelre lecsusszant 1 kiló!!!:D
Megyek almás-túrósat csinálni!
Itt vagyok csajok, csak százcsillió dolgom van, rohanás a napom.
Mindjárt visszaolvasgatok.
Én a szűztea kapszulától is tartok kicsit,mivel ki tudja kicsi kínaiak mit raknak bele!:))
Ja,és dupla adag az ami hat,de nem úgy,mint Nálatok,nem egész nap járok,csak egyszer kínlódva.
Bocs a témáért,de ez nálam örök gond,és a fogyásban is szerintem.
Szia!
Köszönjük az infót.
Mályvateá:én iszom néha napján,nem merem rendszeresen,de aztán az az egy ami segít.
Igazából én már rengeteg dolgot kipróbáltam,eddig nagyon semmi nem vált be,amit rendszeresíteni is lehetne.
De igazán nekem nem is hashajtóra lenne szükségem.
Sziasztok!
Mályvateárol vélemények?
Szia!
Na erről még nem hallottam,tudsz róla egy kicsit bővebben írni esetleg?
Te próbáltad már?
szioka!Andreamano!
nem akarok okoskodni,de nem probáltad még a fekete retek port amit gyogyszertárban tudsz venni ,és ilyen puffadásoknál beveszel egy kávés kanállal ,gyomormüködést csinál.és ez nem gyogyszer,nem káros.
Hát bizony iszom, mert semmi baja a gyereknek tőle, nekem meg jólesik. Egyébként meg az én kislányomnak már nem létfontosságú az anyatej, de gondolom ezt sejtettétek eddig is. Ő már csak hobbiból szopik és a testi kapcsolat miatt.
Arról tudnék írni, hogy szoptatás alatt mit lehet és mit nem. Én az életemből 4 évet szoptatással töltöttem és nálam lelkiismeretesebb anyuka nem sok van. De azért köszi, hogy megírtad a véleményed.
Szia Zelatin!
Én is ittam a Biotech-es fehérje port / turmixot/, sztem szoptatás alatt megvan adva mennyi tejet tejterméket ehetsz ihatsz, tehát ez tejfeherje, v tejsavó az alapja ezt is bekell számítani! Én nem innám míg szopiztatsz.
A * diétát anyukám csinálta, majd megpusztult, hogy hetekig csokiturmixot kellett innia, utána ugyanúgy beindult a jojó!
(Csak idejében megfogta, de több, mint a felét visszahízta)
Én nem próbáltam még ilyen porokat,de nem rossz ötlet,mert én igazán este vagyok gondban,hogy mit is egyek,nézegettem ezt a *s port,de úgy olvastam,hogy majd 1 hétig azt kell inni,mellé max. egy kis leves,a lényegét nem tudom,de akkor nem lesz jojo tőle.Ja meg nem beszélve az áráról,nem utolsósorban.
Most én nagyon felvagyok pufffff,én nem tudom a súlyom sem változik.Voltam a körzetes dokinál,azt hiszitek mondott valamit?Semmit,ajánlott valami két hetes diétát,amikor pontosan,és érthetően elmondtam Neki előtte,hogy ilyeneket már végigcsináltam,de minek,na ennyit erről.
Ilyen mennyiségben nem csoda, hogy megundorotál tőle.
A Metadiet meg egy szr.
Én is BioTech-ezek, mint Zselé, csak én a Corában veszem.
Szia Kata!
Én a herbalife shake-jét ittam anno, azzal értem el a 62 kilómat, persze azóta híztam 20 kilót, de az már az én trehányságom volt úgy érzem. De abból a 20-ból viszont lement már 10, de azt már említettem a minap! Hát én abból az italporból mindenfélét kipróbáltam... hányinger, undor... Így abbahagytam! Azóta próbáltam elkezdeni másik félével, pl metadiet... de az sem csúszott le, hiába, én azon éltem pár hónapig, ebédem volt csak egy kis light-os, a többi étkezésemet ez a shake töltötte ki... brrr, borzongok is ha rá gondolok, az epres és a sztracsis volt a legrosszabb...
Kukk,sziasztok:-)
Milyen porokat isztok ti csajok?
Én anno ittam a markert féle *diétához a vaniliás port.Az fini volt,én jól elvagyok egyféle kaján is.
Hol szerzitek be? mert abból amit irtatok nem értem miaz,és hol kapható,és mire van.
Na,most itt értetlenkedek:-((
Az ősoldalon vki azt írja, hogy nem evett még tejbezabit, mert csak magának nem áll neki csinálgatni ;(
Akkor nem tudom, mit "csinálgat" magának. Ennél egyszerűbbet el sem tudok képzelni.
ez is gyógynövényes dolog,+vitamin+rosttabl
nem ér rá azért, mert akkor elengedném magam,de nagyon, mint az elsőszülöttemnél
de
nem is sürgős, inkább életmódváltás, étkezési szokások reformálása...-norbizás,de nem csak 1-es, inkább az időhatárok betartása
csak felvetődött, mint lehetőség, és véletlenül(sorsszerű)éppen ma írt erről andrea-1985
Szűztea kapszula? Az van ráírva, hogy napi 3x2-nél,ha lehet, ne együnk többet! Én meg első alkalommal betartottam a max. adagot! :DDDD
Képzelheted!
Tényleg fogyaszt! Életemben nem futottam annyit! :DDD
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.