"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Miért én is szoktam megzakkani.:-)
Ma pl,kitettem a rakott krumplit hűlni,és a fiam leette a tejfölös tojásokat,kikotorta a kolbikat mire észrevettem.
Azt hittem rajzol a szobájában:-)
:)))))
Na végre!!!
Én leadtam kb 18 kg-ot 3 hónap alatt, de mivel sportolással+ megfelelő étrenddel, sehol nem volt rajtam lógó bőrdarab.
Persze tudom, hogy 50 kg-nál ez máshogyan néz ki.
Csak azt nem értem, hogy akkor a legelején miért nem ilyen öltözékben mérlegeltek???
Birom az ilyet:-( Jön valaki, aki eddig ide sem dugta a noziját,és rögtön rátelepszik a fórumra a negativ beszólásával.
Nincs itt másik topik ahol lehet a bőréből kifogyott emberkékről beszélni??
Lehet kifogyott a bőréből, de nem hal bele a háj okozta betegségekbe.
Esetleg a dolgot ha megközelitenéd a pozitiv oldaláról lehet te is kedvesebb emberkének fogsz látszani:-(
Akkor én is elköszönök!!
Jó éjszakát mindenkinek!!
Pedig azokra a privikre ami átjött válaszoltam.
Akkor megbeszéltük:-))Nem kell egy véleményen lennünk,hisz akkor elveszne a saját éünk.
Igy van ez jól:-) Mindenki lipi néha,a baj az ha mindenki ugyanakkor:-)
Jó éjt nektek és békességet, türelmet egymáshoz.
Szerintem senki nem akar senkit itt szándékosan bántani. Ezzel köszönjünk el mára...
Jujj, de kis "gonosz"-ok vagytok és kiváncsiak...:))
Persze, hogy megsinylette a bőrük, anélkül ennyi idő alatt nem lehet ilyen sokat fogyni. De maradjon bennünk a szép kép inkább. Legyen a többi az ő titkuk.
Pont a bőrük miatt nem mutatták őket:))
Sztem Istvánnak hatalmas bőrcafat maradt hátra!
Meg biztosan másoknak is.
Azt hiszem az a baj a magyarokkal, hogy nem tudnak örülni a sikernek!
Örüljünk, hogy mindenki milyen szépen fogyott...és ne vesszünk össze azon, hogy mi lenne, ha a nagyanyámnak is villanyszedője lenne...(vagyis ki ? kg-ról indult stb)
Mind a két út sikeres volt és passz...
Egyetértek.
Bár István nagyon vékonynak látszik, még van mit fogynia. Petinek már nincs.
...miért is nem fürdőruhában mérlegeltek???
Én azért kíváncsi lettem volna a bőrükre!
Én olvaslak Titeket, nem mindig reagálok(sőt) de most mindenkinek jó éjszakát kívánok!!! Nem fekszünk le haraggal, igaz Lányok?:))
Jó éjjt:))
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.