"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Tényleg nagyon sokat fogytál! Gratulálok!
Norbi módszerrel?
Sziasztok!
No, hosszú-hosszú idő óta tegnap először merészkedtem vissza barlangba. Nagyon jó volt!!!!!!!!! :) És párom szerint tök ügyes is voltam. Most büszkén viselem magamon a nem kevés kék-zöld foltot :) A térdem és könyököm kész van, a nadrág és pulcsi is nyomja :) Az egész felsőtestemben full izomláz van. Úgyhogy ma mindenféle mozgást mellőzök, próbálok regenerálódni, mert holnap nordic edzés lesz, hétvégén pedig két napos barlangászás :)
Sziasztok! Már többször kértem Tőletek tanácsot, mivel Ti haladók vagytok. Januárban kezdtem intenzíven a Norbi update-t. Szinte csak egyest ettem, most már eszem kicsi 2-est is de 3-ast egyáltalán nem. Lement 4 héten belül 3 és fél kiló. Még 10 kilótól szeretnék megszabadulni. A 3 és fél úgy ment le, hogy épp csak haspréseztem 100-200-at naponta és néha tekertem fél órát a szobabicajon. Aztán megállt a súlyom, gondoltam akkor elkezdek normálisabban edzeni, ami a Norbi Földön-vízen-levegőn dvd-jéből 40-60 perc/nap-ot jelentett, de minden nap. Azóta híztam fél kilót. Szerintetek valamit rosszul csinálok? Soha nem bűnözök. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni még, a zabkorpa és a zabpehely tényleg 1-es? Mert azt szinte minden este eszek!
Na és nemrég valaki azt mondta, csak a délelőtti edzés a zsírégető, az esti meg csak az izmot erősíti. Szerintetek ez mennyire igaz? Mert én szinte mindig este edzek, reggel meg soha. Esetleg délben egy 20 percet.
Na és a stagnálás meddig normális? Ha már egy hónapja állok, az is normális? Vagy szerintetek miért van ez így?
Köszi a választ!
Sziasztok!!
Látom van egy pár új emberke! A régiek pedig tűnnek el?:(((
És meglátod este még jön ciccke is,ő is tök jó fej mint a többiek.
Meg még páran .Remélem ágica is idedugja az ormányát végre:-)
-tudom miről beszél
-nem is tudja
-dehogy nem :DDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDD
tudom,de kívántam és most rossz a helyzet
Még 2 almát:-)))))))))))))))
Az alma savat csinál,ettól meg éhes leszel.
megettem 2 almát és éhen halok :(
Nem tudom, hogy mit egyek
szia kedves névrokon!
Hát tényleg magas a súlyod, de itt a helyed és fogynod kell!!!!!!!!!!
Magasságom nekem is annyi 164cm és 76kg már lement egy kg, kata és ciccke biztatására, hogy ne adjam fel, mert nekem el se akart indulni.
Szerintem neked az első 20 kg gyorsan lemegy. Hajrá!!!!!
Az rohadt sok.Remélen nem haraszol érte. Nem esztétikailag ,hanem egészségileg gond ez.
Pillanatok alatt megvan a baj.Jön egy magasvérnyomi,egy cukorbetegség,és az már onnantól hozza magával a többit.
Fogyj le,mert te ehhez nagyon fiatal vagy még.
Te mit gondolsz erről?
Szió :-)
Én nem tudom.....
Lehet hogy süket vagyok,de én soha sem hallottam + jegyzéseket.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.