Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » "-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata fórum

"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)


2008. febr. 12. 19:36
Visszajöttem!Bár tegnap azt mondtam,hogy nincs tovább, befejezem!De tiszta blogfüggő lettem!
6769. zselatin
2008. febr. 12. 19:34
köszike
6768. 778a651802 (válaszként erre: 6767. - Zselatin)
2008. febr. 12. 19:28
Válaszoltam a kérdésedre!
6767. zselatin
2008. febr. 12. 19:24

Most van időm fórumozni egy kicsit, erre mindenki kussol. Miért?

Amikor meg nincs időm, akkor meg nem győzök visszaolvasni.

6766. 778a651802 (válaszként erre: 6764. - Zselatin)
2008. febr. 12. 19:16
Keresd meg mikor írt utoljára,ott a neve és irhatsz privit!
6765. zselatin
2008. febr. 12. 19:16
Ciccke, hová mész?
6764. zselatin
2008. febr. 12. 19:15
Ha nincs bejelentkezve, akkor hogyan kérdezitek meg? Lehet, hogy butuska vagyok, hogy ilyet kérdezek.
6763. Ciccke
2008. febr. 12. 19:14
Még jövök később vissza, bár ma Nagy fogyás döntő!!!
6762. Ciccke (válaszként erre: 6761. - 778a651802)
2008. febr. 12. 19:13

Nem írta meg. :-(

Vagy csak nekem nem???

6761. 778a651802 (válaszként erre: 6760. - Zselatin)
2008. febr. 12. 19:12
Kérdezd meg tőle!Megírja.
6760. zselatin
2008. febr. 12. 19:06
Mi lehet Ágicával?
6759. zselatin (válaszként erre: 6756. - Ciccke)
2008. febr. 12. 19:01
Na azért az már nem. Annál türelmetlenebb vagyok. Ha most nyárra nem, akkor feladom
6758. od (válaszként erre: 6753. - Zselatin)
2008. febr. 12. 18:58
így van!!!Ez a jó hozzáállás!:-))
6757. od (válaszként erre: 6748. - 4a8ff9a6f8)
2008. febr. 12. 18:57

Én savanyúból csináltam(meg nem mondom, milyen fajta..)

A nagyim szerint almás sütit sütni csak savanyú almából a jó!:-)

És én megfogadtam a tapasztaltabb tanácsát. ;-)

6756. Ciccke (válaszként erre: 6753. - Zselatin)
2008. febr. 12. 18:56

Egyetértek!

És persze, jövőre is lesz nyár! ;-)

6755. Ciccke (válaszként erre: 6752. - Zselatin)
2008. febr. 12. 18:55
Azt ritkán kapok. Mi is szeretjük!
6754. zselatin
2008. febr. 12. 18:54
Így visszaolvasva magamat: EZ A BESZÉD ZSELATIN
6753. zselatin
2008. febr. 12. 18:53

Jelentem, helyretettem az agyamat. Rájöttem, hogy még sok időm van a jóidőig és addig még érhetek el szép eredményeket.Eddig is volt a célom, hogyha majd lekerül a téli kabát, akkor megjegyezzék, hogy milyen jól nézek ki és hogyan csináltam. Szeretnék úgy kézenfogva sétálni az oviba Tamarával, hogy csininek érzem magam! Hajrá mindenki!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek vannak mélypontok, gondolom!

6752. zselatin
2008. febr. 12. 18:50
Mi a braeburn fajta almát imádjuk:))
6751. 4a8ff9a6f8 (válaszként erre: 6749. - Ciccke)
2008. febr. 12. 18:21
Akkor jó,mert én az almából a starkingot sosem szerettem, de ami pikáns azt igen. Jonatan, idared,jonagold.Ezek finik.érdekes nyersen savat xsinál,de kompotnak,vagy párolva nem.
6750. anett59
2008. febr. 12. 18:10

Szasztok!!


Szerintem a piros alma a legfinomabb megsütve!


A fekete retek porról még nem hallottam soha,de kipróbálom,remélem hatni fog!

6749. Ciccke (válaszként erre: 6748. - 4a8ff9a6f8)
2008. febr. 12. 18:08

Sziasztok!


Eddig nekem bármelyikkel bejött, de főleg golden és gála van nálunk itthon! :-)

6748. 4a8ff9a6f8 (válaszként erre: 6742. - Andreamano)
2008. febr. 12. 18:05
akkor megcsinálom.Melyik alma fini megsütve. Arra értem,melyiknek van pikáns fini ize?
6747. 4a8ff9a6f8 (válaszként erre: 6744. - Zselatin)
2008. febr. 12. 18:03
Basszus, ha nem mondod jól elfelejtem:-(
6746. od (válaszként erre: 6744. - Zselatin)
2008. febr. 12. 17:49

ÚÚúúú, télleg, majdnem elfelejtettem.1000felé van az agyam, köszi, hogy szóltál!

Akkor máris hozzáfogok tanulni, hogy 9kor már ágyból nézhessem a döntőt.

És HAJRÁ PETI!!!

6745. od (válaszként erre: 6739. - 4a8ff9a6f8)
2008. febr. 12. 17:47

Igen, a Ciccke-félét sütöm.(De Andimanóé a recept.)

Szóval, frissen egy kicsit nehéz szelni, hakihűlt, akkor szilárd. De szerintem melegen finomabb :-)

Már bent van a sütőben...

6744. zselatin
2008. febr. 12. 17:46
Csajok! Ma Nagy Fogyás döntő! Hajrá Peti!
6743. zselatin (válaszként erre: 6741. - 4a8ff9a6f8)
2008. febr. 12. 17:41
Frissel nehezebb szeletelni, de ha kihűlt már jó.
2008. febr. 12. 17:38
Stabilan áll!
6741. 4a8ff9a6f8 (válaszként erre: 6740. - Andreamano)
2008. febr. 12. 17:31
megnéztem:-) és a tied stabilan áll ha elkészül? vagy olyan reszketős?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook