"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Ez tök jó!
És biztos nem lesz parkolóhely...
Barátnőzni megyek.
Meg a barátnőm férjével együtt mentőztem.És a férje alapitott egy programot,a www.léghajó.hu ahol kisebb csoportokban szülői képzés folyik arra a z esetre mi a teendő amig a mentő megérkezik. És szeretnék ha vállalnám a képzést bizonyos napokon. Ezt fogjuk most megszülni hogy ,s mint jó ez .
Igazán nekem való feladat lenne:-)
Szia Te Lány!
Hogy aludtál?
Sziasztok!:-)
Ciccke,akkor a fiad miatt már nyugodt vagy,mert befutott:-)Mindegyik suli tök erős, feladata lesz bőven:-)
Jó napot!
Nálam két hónapig volt stagnálás, aztán egyik napról a másikra lement 3 kiló. Ekkor voltam 68. Nagyon elégedett voltam magammal és egyszer csak nem tudom mi ütött belém, elkezdtem zabálni mindent. A szervezetem azt jelezte, hogy kell neki édesség, süti, krumpli stb. Ez az állapot 3 hétig tartott, de szerencsére csak egy kiló jött vissza és most kezdek észheztérni.
Kitartás lányok! Menni fog az!
Sziasztok!
Szerintem sokuknál az a helyzet, hogy a diéta és a mozgás egy idő után felvesz egy monoton ritmust. Ugyanazokat esszük ugyanakkor (én abszolút hajlamos vagyok erre), mindig egyforma rendszerességgel, ugyanabban az időpontban ugyanazt a mozgást végezzük, ami bevált. Lehet, hogy a szervezet ehhez is hozzászokik, és stagnálással lázad.
Lehet, hogy az étkezés megváltoztatása (pl. a bevált rendszeren belül ételfajta-csere, vagy az étkezések felcserélése, olyan ételek felvétele, amit eddig nem ettünk, és kihagyni, amit túl rendszeresen eszünk) vagy a mozgás minőségbeli (más kardio, vagy ki mit csinál), időbeli megváltoztatása (rapszodikusabbá tétele)érdeklődésre, aktivitásra serkenti a szervezetünket, és szó szerint serkenti.
Ez most nem tuti recept, csak egy gondolatfonal, ami Ciccke javaslata (stratégia átgondolása)után jutott az eszembe.
Keveset fogyók, egy cipőben járunk. Én cca. 2 hónap alatt 3 kg-ot fogytam (természetesen az ilyen-olyan ingadozások kizárásával, szóval ez már stabil 3) Nem vagyok boldog, de ez van. Kétségbe még nem estem azért. Akkor majd szólok,és lehet engem is pátyolgatni. :-)
Itt vagyok, elgyötörten. Nem jöttem, mert időhiányos voltam, és ráadásul szótlan is...
Viszont dicsekszem egy kicsit. Zs-t úgy tűnik felvennék a Szent István Gimibe, a Veres Pálné-ba is, és Apáczai már mondtam, oda is. A Szent István a befutó!!! Nagyon büszke vagyok rá! Hiába, tőlem örökölte az eszét!!!! :-))))
Sziasztok!
Ne add fel, én sem! Szerintem megint nem fogyok, és akkor már két hónapja stagnálok. Nekem is át kell gondolnom a koncepciót.
Jó reggelt lánykák!
Szép napot nektek!
Megyek én is, úgyis mindjárt sikít a törpe!:-)
Pá-pá!
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.