"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Örélnek már egyhuzamban 7 óra alvásnak, nekem sajna kell ennyi, külömben szétesek. Az a bibi, hogy változó dolgokat produkál a gyerek. Mire elmúlik/megoldjuk az egyik bibit, valami mást produkál. Pl. most már gyönyörűen elalszik, szó szerint bekéreckedik a kiságyba. Megszerette a mesekönyveket is.
Most ébred és nálunk sem alszik, az ágya kellett neki. Tegnap nálunk akart aludni. Rakjam össze, mi?:-))
Vicces, amikor enni próbálnak ilyenkor. Egyszerre rágnak, és próbálnak levegőt venni szájon át...
Persze nekik ez nem olyan vicces.
Olyan kis elesettek tudnak lenni! Még mi is ebben a stádiumban tartunk. Ráadásul gyógyulni sem tudott rendesen, mert a márc. 15-i ünnepség miatt minden nap be kellett vinnem próbára, és nem gyógyulhatott úgy,ahogy kellene. De ofő néni úgy kétségbe volt esve, három nap alatt nem talált volna olyat, aki beugrott volna Lecó helyére. Most már a tavaszi szünetig biztos nem engedem suliba.
Jó reggelt!
Ma megint én aludtam a hapsinál. Most megint játszott nálunk. Aztán szegénynek belehorkolt az apja a fülébe, és felsíkítva ébredt újra. Aztán 1 óra kínlódás, hogy "Maradj már fekve kisfiam!", aztán át az ágyába, én meg a kihúzható gyerekágyra. Fél 10-kor arra keltem, hogy de büdös valaki!:-))
Húúúúúúzós!
Én is néztem itt a Szentendrein az alternatív sulit, de úgy döntöttem, hogy a Szent István is jó lesz! :-)
Oké,de ezt ne nekem vesd a szememre.Mert mi sem abból fizetjük hogy pénzes nagynéni van,hanem abból hogy 18 éve közössen húztuk az igát. Mert sokan ezért utálják a másikat. Nem szoktam kérkedni ezzel,ha kérdeznek akkor válaszolok.De én is éltem szarul,mégha nem is látszik,sőt gyerekkorom maga a pokol és a csóróság volt.,olyan szinten hogy kaja sem volt sokszor.
Csak ezért bánt ha valaki szóváteszi jelenleg hogy élünk.Mert ezt mind csak magunknak köszönjóhetjük.
Nem rád értem,csak a beirásod továbbgörgetett egy számomra fájó gondolatot. Egy előitéletet ami sokszor fáj.
Aztán majd jön az iskola, új bacikörnyezet...
Kezdődik elölről. Tudom, végigcsináltuk.
Nem,ő már 2 éve jár,de az első év még szarabb volt.
Mostmár havonta csak 1 hetet beteg:-)) Alakulunk:-)
Elkapta az enyémtől. Terjed a vírus a neten?
Első éves ovis a fiad, hogy ennyit beteg? :-(
Jobbulást neki! :-)
Azért mit teszel, hogy a 3-ból hat étkezés legyen. Ha ezt háromfelé el tudod osztani, hát oszd el 5-6 felé! Hátha így még be-be tudod csúsztatni "egy fél tojás sárgájának a felét" (ahogy mondani szokták)egy-egy étkezés után. Ezt nem viccből mondom.
Azt, hogy mi a helyes, tudatos folyamat eldönteni. A depi max. azt befolyásolhatja, hogy betartod-e, vagy sem. Írd fel, hogy mi lenne a helyes, és olvasgasd! Nemrég láttam egy riportot, rákosok gyógyultak meg az önszuggessziótól. Vastag füzeteket írtak tele azzal a mondattal, hogy "Egészséges vagyok". Ez sem vicc.
Tényleg nem az.
Mindenkinek jó reggelt!
Fiam megint beteg.Nyügős,torka fáj ,orra bedugult,hangulata olyan mint a farkára lépett oroszlánnak.
Jó kilátások hétvégére:-(
Vagyis most konkrétan az alternativ gimire gondoltál? Mert én a roogersről irtam.
Én ezt tudom,mert minket egyenlőre ez érint,de rákérdezhetek a másikra ha gondolod.
Jó reggelt:-)
Az ovi az 45000/hó
A suli szintén ekörül mozog.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.