"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
A Kés alatt-ban szittyónak hívták. Fúj. :-(
Én félig-meddig vagyok.
Na szurkoljatok értem, lefoglaltam júni közepére szállást a kolpingban, le kell dobni addig legalább 15 kg-t. Már csak az upd-ton múlik :)
A térdez fájása már javult, de még mindig olyan könnyen kimegy, de talán lassan a hasra gyúrással megerőszakolom magam.
Esetleg tud vki vmit arról a top shopos dologról, ami a felülést segíti és vmi hármasszírozó is egyben? Biztos az is gagyi?
Épp ma a barátnőmmel a sulit veséztük ki.Az ő fia most kapta az értesitőt hogy felvették az alternativ gimibe ami 6 osztályos. Ők is Roogersba járnak,és ez a gimi ami hasonló rendszer mint a Roogers.
Nekünk még van 1 évad az oviban,aztán kezdődik a móka.
na csak megtaláltam és az akt kódlista szeint a vkörte csak:1
hippjipphurrráááá
hali
nem tudjátok, hogy a vilmoskörte ? kódú???(na nem a pia verzó...)
Alsóban biztosan írni, olvasni, számolni kell megtanulni, és a rendszerességet.
A csapda az, hogy az ilyen korú gyerekek nagyon rugalmasak, terhelhetőek. Látszólag. Ezt sok szülő és tanár szereti is kihasználni, de később megvan a böjtje.
Való igaz, hogy tanító nénit kell választani. Csak vigyázz, hogy ne amolyan elfolyós-kedves legyen. A miénk sem volt ugyuli-bugyuli típus, de hihetetlenül következetes volt, számon kért, ugyanakkor imádták a gyerekek.
Sziasztok csajok:-)
Kutyául megvisel ez a front.
Köszi a hozzászólást.
Ebben az intézményben lehet maradni alsó tagozatban. Felső már nincs, tehát ez után a nyolc osztályos gimi jöhet szóba.
Sok anyuka azért nem szereti ezt az alsó tagozatot, mert az elsősökkel úgy bánnak, mint az óvodásokkal és nem nagyon haladnak a tanulásban.
Hát lehet, hogy mégis csak ez a jobb. Biztosan haladnak, csak lehet, hogy egy kicsit játékosabban.
Nagyon nehéz lesz a döntés. Majd meglátjuk.
Azt is mondták, hogy tanító nénit válasszak.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.