"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Ez az időpont még nem jött el... :-)))
Nem 2003-ra gondoltá?
Köszi szépen, és viszont kívánjuk Leónak is!
Tamara: 2008.május 28. 5.55 perc
54cm és 4350g.
Leó: 1997. május 28. szerda 2:35 54 cm, 3500 gr.
Na ez most biztos sokakat érdekel... :-)))
De sebaj!
Eléggé úgy tűnik... :-)))
Akkor hosszú, és szép életet kívánok a kis szülinaposnak!
Nálunk szülinapi buli lesz, szerintem pizzát rendelek a srácoknak, no meg ott lesz a torta...
Leó holnap lesz 11 éves :-)))
Vagyis hajnali 2:35-kor. :-)
Én is égettem a zsiromat a kertben,borsószedés közben.
A medence jól jött volna,de mi is holnap fürcsizünk apával.
Én már elfelejtettem mártír lenni. :-) Mi magyarok szeretjük gyűjtögetni magunkban a hülyeséget, nem szólunk semmiért még apróságokért sem. Aztán ha kihagynak valamiből, vagy épp már nem ránk sem bagóznak, nem kérik ki a véleményünket, úgy gondolják, nincs szükségünk valamire, akkor meg csodálkozunk. A másik tipikus, amikor nyuszika csessze meg a porszívóját.
Azért hű, de tudok ám gondolkodni, ha egyszer beindul a fogaskerék! :-DD
Hát ez már csak így van.:-) Véletlenül kizökken a menetből, vagy megfájdul a háta a nyújtózkodás közben.:-)
Ha neked meg kell valami, légy vagány, és kérj segítséget. A lököttje nem is tudja, hogy neki jól fog esni, ha segít. ....már pedig nagyon büszke tud lenni "Ádámunk", ha épp segített valakin....:-D
HŰHA!
Akkor megint lesz tv-torna?Nahát!
Látom kicsit másról beszélek.
Vagy csak megártott a meleg.
Hát igen,más világot élünk ma!!!
Én is álltam a metrón 8,5 hónapos terhesen...ki adta át a helyet vajon?az ötven év körüli férfi,nem a 17 körüli tacskó.
Az én lányom 20 éves,és nem tökéletes,de átadja a helyét.
JAJJ,most majdnem elárultam milyen öreg vagyok!!!!
Öregecskeee....
Tudom sajna. Nem engedik előre a nőket,nem nyitnak nekik ajtót előre,stb. A férjemen mindig csodálkoznak,mert ő még régimódi ebben,sőt sokszor "kezitcsókolomozik"is.
Na,ezt jól megasszondtam.
Én a koromra szoktam gyanakodni... :-DDDDD
Érdekes, amikor 18-20 éves voltam, minden pasi segített, ha kellett. :-)))
Viccet félretéve, sajnos megváltozott a világ, szóval nem a korommal van a baj, hanem a korszakkal, amit most élünk... Már nem divat "úriembernek" lenni. :-(
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.