"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Szia!
Üdv. a csapatban!
Én se vagyok régi Norbizós,a 90 napossal fogytam 5 kilót,de abbahagytam,mert nem birtam ezt a szétválasztásos étrendet.
Én most U1-eseket eszem+tornázom.
Norbi oldalán azt olvastam,hogy amig le nem fogysz,1-es kód,súlymegtartáshoz 2-es kód,és figyelni kell mit mikor eszel.
Sziasztok! Most készülök átpártolni a 90 naposról, ami nem rossz ugyan, de nekem már nagyon hiányzik a fehérje, ami ott ugye csak minden 4. napon jöhet.
Magamról röviden annyit, hogy 3 gyerek (6-4-16hó)anyukája vagyok, és február óta fogyózom, -14 kiló, ebből 5-öt fogytam a 90 napossal, de nem csináltam végig. Még legalább 5-öt szeretnék fogyni, 61-62 kilóval kiegyezék 164 cm-em mellé.
Mint teljesen kezdő itt, azt kérdezném, hogy a fogyáshoz végig csak U1-eseket lehet enni, vagy van egy bizonyos időszak amíg ajánlott? Gondolom az U3 fogyókúra alatt nem igazán megengedett, vagy mégis? (bocs, ha ezekről már volt szó, sajnos nincs időm végigolvasni az egész fórumot :)))
Na megyek csicsikálni, mert itt már mindenki horkol:)
Jó éjszakát Nektek!
Ma már megjártuk a doktornénit mindkét lánnyal. Eléggé piros a szemük, olyan kötőhártyagyuszi féle. Valamint Pálminak ismét nagyon csúnya váladék folyik az orrából és eléggé köhög. Kapott Curamot és köptetőt, meg antibiotikumos orrcseppet. A közérzete egyébként remek és láza sincs. Remélem a szombati parti is zökkenőmentes lesz.
Bepácoltam a háromféle húst is ma. Holnap a félkész teraszt próbáljuk majd otthonossá tenni és füvet nyírunk. Szombatra csak a díszítés és a sütés marad:) No meg egy kis alkohol bejuttatása a szervezetbe:)
Sziasztok!
A mangó hányas kódú? és a cseresznye? sárgadinnye?
Választ előre is köszönöm.
Én már hét közben kimentettem magam. :-)))
Ma tortakóstolón voltunk Leóval, mert szombaton lesz a bulis-tortás szülinap, és el kellett döntenie, milyen tortát szeretne. Jobb, ha nem is folytatom... Update 300.
Bár mellettem szól, hogy csak 1-1 falatot ettem mindegyikből, a maradék a hűtőben várja a reggelt)
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.