"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
A férjem megkivánta a tatárt,most pácolom a marhát.4-5 nap múlva kész is lesz:-D
Ha még akkor is kívánja:-D
Nálan többet szerintem senki sem fotózik:-) Nálam mindig ott a táskában,kocsiban a gép:-)Tudjátok milyen szép helyen sétáltunk? Szigetszentmiklóson van egy tanösvény a duna mentén.Mindjárt berakom a képeket,a holtág csupa tavirózsa és növény.Olyan dzsungeles a hatás,és az illat is baromi jó.Ott romantikáztunk:-)
Mondom én hogy öregszünk,a férjem mostanság ilyen bújos,sétálos lett.:-D
Csaba nem is tudja, hogy fent van (volt). Ő már azt is utálja, ha fényépezik. :-)
Tényleg, majd visszateszem, csak kellett a hely a szarvasi képeknek :-)))
A férjem szintén szól érte ha róla rakok fel képeket.És megígértem neki hogy nem fogok:-)
Csak egy picit:-)De ezt nem mondtam neki:-)
Büszkék hát...de tudod engem kár a munkámról kérdezni mert ha belelndülők akkor nektek annyi :-)
Nem tudom olykor abbahagyni.
Ja,képzeld el tegnap is mikor bementem olyan jó érzés volt hogy vártak,és visszavárnak,meg az egész milliö ami ott volt. Tényleg nem tudom ezt máshogy mondani,csak úgy hogy az a második otthonom a lelkemben. De a jóban a rossz az volt hogy szeptemberben kezdek újra,és ez kicsit elnyomott lelkileg,hisz mikor én oda bemegyek rögtön átveszem az ottani "rezgést". Úgyhogy kicsit ambivalens érzés volt bennem mikor jöttünk hazafelé..
De a rosszban a jó pedig hogy itt van a 3 hónap nyár,amit együtt töltök Bercivel,és ha tamás szabadnapos akkor tudunk jönni menni egész nyáron.Ha ketten dolgoznánk ez nehezen kivitelezhető lenne.
Végül is mit panaszkodom? Mindenki vágya hogy nyáron ne dolgozon,és mellette a munkahelye is megmaradjon.
Mondtam a múltkor hogy szerencsésnek érzem magam.Tényleg minden csak hozáállás kérdése.
Ha legközelebb panaszkodni fogok csapjatok a számra:-)
Egy dolog fog hiányozni szeptembertől.....-a szép hosszú körmeim:-D
Ultramodern, és nagyon mutatós is. Gondolom, szívből büszkék vagytok rá. Azt nem mondom, hogy szívesen lennék az utasa... :-( Legfeljebb úgy, mint Berci. :-)
Nálunk is volt már néhány életpálya-változat. De ez a kettő mindig vissza-visszatér.
Most, hogy felújítják nálunk a nagykörutat, sokszor rendőr irányítja a forgalmat. Az is tetszett neki, bár mondtam, hogy esőben-hóban azért nem olyan buli, inkább végezze el a főiskolát és akkor mehet nyomozónak.
Várd meg még mennyi variáció lesz a "mi akarsz lenni kisfiam" kérdésre:-)
Berci is tegnap mindent kérdezett,és láttam rajta hogy érti is amiről szó van,és minden mozdulata az apjáé volt abban az egy órában mig a mentőn volt.
Nem az érdekelte hogy milyen a sziréna,hanem az hogy melyik a laryngoszkop és hogy használjuk. Minden amit itthon mi beszélgetünk az úgy megmarad benne.Jobb lesz eztán néha a hírzárlat a jelenlétében.
Neked tetszik a kocsi igy kivűlállóként?
:-))) Édes.
A fiam most éppen - a kiscicákon felbuzdulva - állatorvos akar lenni. Mondtam: kiváló, akkor igen sok embert is meggyógyíthatsz. :-)))
Talán jobban megélne belőle, mintha paleontológusnak tanulna. (az volt a korábbi favorit)
Sziasztok csajok:-)
A fiamnak muszáj volt bevinnie a fotókat amit tegnap ide is felraktam. Most azzal dicsekszik bent hogy ben t járt a dolgozonkban:-) Még ma hajnalban lemezre irtam neki hogy bevigye...
Nem semmi egy gyerek,de közölte hogy ő gyerekorvos lesz.
Úgy legyen. Bár akart már kukásautós is lenni....
A kettőből csak lesz valami középút:-)
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.