-5 kg a cél, szépen lassan, jojo nélkül - csatlakozol? (beszélgetés)
Ez jól hangzik...bár nekem még mindig a tánci-táncis dolgokkal van a gondom. :)
Csatlakozom a bűnözősök táborához...sikerült tegnap este jól bemekizni. :(
Vagy 1140?
Gondban vagyok a számokkal...
Sziasztok szeretnék én is csatlakozni nekem is öt kilót kell leadnom és akkor elérem az álomsúlyomat.
Én Norbizok már január óta nekem elég sok feleslegem volt,de Norbi mellett nem éheztem szerintem nagyon jó mellette én is a boxot csináltam nekem az volt a kedvencem.
Sziasztok!
Nálunk egyelőre nem megoldható a sport... pedig de jó lenne!!!
Szeptembertől már bejárok majd dolgozni, és az ebédidőt kiszemeltem futásra (állítólag van egy konditerem a közelben).
Addig pedig próbálom kajálás terén visszafogni magam...
Sziasztok!
Úgy látszik akkor a tegnapi a bűnözések napja volt. Én este ettem egy kis csokis marcipánt. :(
Nekem a reggeli és a tízórai ugyanaz, mint tegnap (natúr joghurt, gyümölcs). Ebédre lecsó kenyér nélkül. Vacsit még nem tudom.
Sziasztok!
Én is bűnöztem tegnap...jajaj...csak ne lenne az az átkozott édesség utáni sóvárgásom... Így ma jobban oda kell figyeljek a kalóriákra. Én a csokis müzlit imádom csak úgy magában...nem is veszek többet otthonra... :)
Reggeli: 2 db teljes kiőrlésű kétszersült borjúmájassal megkenve, uborkával + tejeskávé = 300 kcal
Az ebédet és a vacsit nem tudom még, de megpróbálok ma nem enni édességet egyáltalán.
...Aztán egy kicsit elszálltam, mert még 2 tányér lett belőle (Cápa nélkül, az elfogyott...), meg vacsira 2 májkrémes kenyér paradicsommal, utána egy fél doboz jégkrém...
Gyenge vagyok :( (De imádom a Mozartkugelnes jégkrémet...)
Sziasztok,
Mai kajám eddig 2 tányér párolt rozmaringos, kakukkfüves zöldségek (padlizsán, krumpli, paprika, hagyma, fhagyma, paradicsom) sült cápasteakkel. Nagyon finom lett.
na, most már nem tudom nekem melyik van meg. Majd otthon megnézem.
Megvettem Norbi egyik régi kickbox-át, az is izzasztó, inkább cardio jellegű, míg Rékáé inkább erősítős.
Jelenlegi kedvencem a Beachbody: Brazil Butt Lift. Ebben van minden és elég kemény.
Ha akarjátok kínozni magatokat,akkor a legelső dvd-t szerezzétek meg. Az add Önmagad 1-et.
Na ott a talaj nagyon brutális a belsőcomb az állat,a popsi meg kész tortúra.
Fúú azt így tudom. Fedett medencénél tornázik.
A comb az nekem mindig is gyilkos volt...bár amióta a 9 kilósomat cipelem, azóta nem annyira vészes. :)
Szia!
Ez a 2. DVD-je, az első 20 perc álló, a második 20 perc fekvő és ott van a belső comb...szerintem elég kemény.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- Anyajegy levétele szépen, nagyobb heg nélkül?
- Hogyan kell router nélkül, csak modemmel csatlakozni az internetre?