-5 kg a cél, szépen lassan, jojo nélkül - csatlakozol? (beszélgetés)
Köszi! :)
Valószínűleg a keksztől, ami egy hónapja állt a szekrényben kibontva és én meg szépen megeszegettem múlt hétfőn. Olyan kréker tudod, amiben van perec, mákos keksz, meg ilyenek. Sztem az volt a bűnös, vagy az előző napi hekk, de abból evett a párom is, és nem lett baja (én sütöttem).
Sajnos úgy vettem észre, hogy a diéta fogyás szempontjából nem fog beválni...Vagy visszatartja a szervezetem a vizet, de többet mutat a mérleg. Mindegy, igazából hétfőn kell mérnem magam. Barnarízst csináltam almáscsirkével. Belecsempésztem konzervbarackot is, mert a natút almáscsirkét már nagyon unom, 2x már ettem a héten. Tegnap párolt zöldségeket ettem (krumpli, cukkini, padlizsán) fokhagymás-gyömbéres-búzacsíra olajos kencét raktam rá, hát annyira fájt a hasam...
És ad egy kis lendületet a sporthoz, hogy kaptam anno egy polar órát, és mindig mérem, hogy mennyi az átlagpulzus, zsírégető zónában töltött idő stb. - és baromi lelkes tudok lenni, ha javul valamit.Naplózom is az edzéseket (Run Forest! Run) Most aztán úgy, de úgy elhatároztam, hogy bomba nő leszek!!! :))))) Második babámmal már úgy szeretnék teherbe esni, hogy voltam zsírmentes is - legalábbis majdnem :)
Viszont kicsit nehéz úgy diétázni, hogy anyukám főzött egy csomó mindent és jól bepakolta... paprikás krumpli, rakott kel, a csírasalátám meg áll a hűtőben...
Jobbulást! Mitől jött ki a csalánod?
A farmeres szekrénytúrás ismerős... sőt, nekem van egy olyan shortom, ami egyszer egy 90 napos diéta végefelé már majdnem jó volt rám (öcsémtől kaptam, csak benézte a méretet :) - és az a cél, hogy én azt még egyszer felvegyem... mondjuk ahhoz nem öt kilót kéne fogynom :)))
Szia,
Én sem jöttem ide mostanában, mert nem mocorog a súlyom. Most talán fogyok egy kicsit, mert csalánkiütésem van, és diétáznom kell miatta. Nagyon nem bírom magam rávenni... Iszonyúan kívánom a szénhidrátot. Ha csak zöldséget eszem, akkor egyből apad a tej.
Tök jó, hogy te ilyen elszánt vagy, remélem húzóerő leszel nekünk. Csak a mozgásra bírnám rávenni magam...
Még mindig 58 kg vagyok, és szintén narancsbőrrel kűzdök, ami szülés előtt egy deka sem volt rajtam. Mondjuk erre most rájön a kiütés miatti ödéma is, borzalmasan néz ki a lábam esténként. A hasam szép lassan mászik már vissza, leginkább a combom zavar, néha kinyitom a szekrényt, és megnézegetem a régi farmerokat...hüpp...
Sziasztok, még a fórum indulásakor írtam utoljára, hogy majd nemsoká elkezdem én is a fogyizást. Addig nem mertem jönni, mert csak stagnálásról tudtam volna beszámolni, de!
Az utóbbi pár hétben elkezdtem helyesebben kajálni (meló miatt rendelünk), inkább vega és könnyű kajákat ettem, súly stagnált, a sport hiányzott igazán.
Tegnap óta viszont van már edzésbérletem, voltam egy spinningen, ma bringával jöttem dolgozni, és nagyon lelkes vagyok :)))
Dolores, nekem is plötyi még a hasam, pedig már tavaly februárban szültem, nem 9 hónapja. Adottság is, de szerintem azért mozgással, hasizomerősítéssel biztos tudunk rajta kicsit javítani :)
Pöttyke, még régebben kérdezted, hogy mi az álomsúly, hány centihez stb.
Én most olyan 66 kiló körül vagyok, 177 centimhez, és 60-62-nél már boldog lennék. Nincs is baj szerintem még a 66-tal sem, csakhogy az aránytalanság a bajom: felül vékony a karom, derekam, még a hasam sem olyan vészes, és akkor jön a vízválasztó: narancsbőrös, kerek nagy popsi, és hozzá szintén narancsbőrös széles combok. Aztán megint jönnek a pipaszár lábaim, nulla vádlival.
Ezen dolgozunk most :)))
Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok?NEkem most pont 5 kiló van vissza, és nem drasztikusan, hanem lassan, életmódváltással szeretném lefogyni.
Én is tornáztam 2szer a héten, próbálok nem vacsizni, de nagyon éhes vagyok. Régen nem volt ezzel gondom...de most nem bírom elviselni az éhséget.
Milka csoki..hmmmm :) Én se vagyok sokkal jobb...tolom a müzli szeleteket.
Csak hétfőn mérem magam.
Jah, ma rávettem magam egy kis tornára. Már ez is vmi...
...aztán ettem utána 2 csík csokit a 300g-os Milkámból ;))))
Ffffff, szégyellem magam...
Szia!
Nekem csak a napok fogynak! :DD
Sziasztok Lányok! :)
Hogy álltok a fogyival? :)
Nekem valamennyire még löttyedt a hasam, de 8 hónapja szültem és nem vagyok egy Rubint Réka. Nekem mindig combra ment, sosem volt nagy hasam, mert sokat jártam bulizni, ahol végigtáncoltam az éjszakát. (Mindig úgy táncoltam, hogy beleadtam apait-anyait, úgyhogy 1-2 kg lement egy este) :)
Most is vissza fog menni a hasam, csak az a fránya comb... :(
Semmi laza izom...sok sok felesleg.:) Mondjuk tény, hogy nagyon nagy hasamon volt. Aggódtam is picit, hogy beráncosodik a köldököm vagy ilyesmi, de szerencsére egyre feszesebb a hasam...szépen húzódik vissza a bőr.
Egyébként mielőtt állapotos lettem, előtte is mindig a hasamra körbe jött fel először a felesleg.
165 cm vagyok...az az igazság, hogy soha nem mértem kg-ra magam, nem foglalkoztam vele meg nem is nagyon volt mérlegünk...ha igen akkor az mindig össze-vissza mért. :) 59 kg vagyok és soknak érzem...sztem az 53 kg a végcél, de majd meglátjuk útközben.:)
Sok irigy van...néha én is pukkanok, de aztán rájövök, h csak rajtam múlik a dolog.:)
Akkor 49 kg körül vagy...az nagyon szép.:) Pont most töltöm Amy-t...már csak 1 rész van. :) Kíváncsi vagyok. Köszönöm még egyszer.:)
Én 160cm vagyok.Az álomsúly olyan 47kg lenne,de nem tudom,állítólag már így is nagyon beesett az arcom,igaz aki mondta 3XL-méretű,és lehet irígy volt:-))
Szóval nekem még 1,5-2 kg-t kéne fogynom.
Te hány centi vagy?
Egybként ez annyira változó,ki mennyuire érzi magát jól a bőrében.
Az egyik hoxás barátnőm 172cm és 55 kg akar lenni,amásik 156cm és 56kg, ő már csak izmosodni,feszesedni akar, nem fogyni.
Még nem is írtam a kajáról,tegnap és ma eddig jó voltam.
Tegnap este megcsináltam egy ultrabrutáll tornát,de azthiszem a pénteki kilengés zsírraktárba ment,mert a mérleg nem állt vissza:S
Nincs már olyan meleg. Mi is elkészültünk mindennel úgyhogy holnap én is tornázok.:) Leparkettáztunk...remélem tudok majd rajta...nem fogok szétcsusszanni. :)
Fincsi ebéd. :)
Nálunk ma Kedves főz, csirkemell édes-savanyúval, tepsis krumplival. :)
Szép hétvégét mindenkinek.
Komolyan? Hát ez remek hír. :))))
Nekünk is mindig van a fagyóban.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- Anyajegy levétele szépen, nagyobb heg nélkül?
- Hogyan kell router nélkül, csak modemmel csatlakozni az internetre?