Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Süteményekkel kapcsolatos segítség, egy cukrásztól fórum

Süteményekkel kapcsolatos segítség, egy cukrásztól (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
830. win (válaszként erre: 826. - Zsembi 2)
2008. nov. 7. 20:50

???? :-OOOO

Most nagyon csodálkozom, nekem nem szokott "elmúlni" a cukormázam. Érdekes...


Talán valamiért (beszívja a környezeti nedvességet?) visszalágyul, elfolyósodik a cukor, és beszívja a legfelső lap.

829. nunu
2008. nov. 7. 20:31
bocsi, küldeni!
828. nunu
2008. nov. 7. 20:30
S.O.S. Régen nagyon régen a nagymamám sütött valami isteni mákos sütit.Volt a tészta (talán linzer),ezen van a cukrozott mák és a tetején tojásfehérje hab.Tud valaki receptet küleni nekem?
827. Panka-8
2008. nov. 7. 19:01
A karamell magába szívja a nedvességet, és ettől elolvad vagy elfolyik és az alatta levő piskóta magábaszívja.
2008. nov. 7. 11:35
A dobostorta tetejéről miért múlik el másnapra a cukormáz.Tudja valaki?
825. ea9bff1b44 (válaszként erre: 822. - Carrie)
2008. okt. 12. 17:54
Én éppen a napokban néztem meg, hogy a 13g-os 2,5 dkg friss élesztőnek felel meg.
824. Ballainé (válaszként erre: 817. - D@nu)
2008. okt. 12. 17:46
Igen fagyasztható,sütve,és szobahömérsékleten hagyd ki olvadni.Este kiveszed reggelre jó lesz,egy munkatársnöm anyukájátol tanultam.Szakács a szakmája ért hozzá.
823. szanád (válaszként erre: 822. - Carrie)
2008. okt. 9. 17:47

általában rá van írva .....

vagy fél kilóhoz vagy 1 kg-hoz elegendő

822. carrie
2008. okt. 9. 16:31

Sziasztok!

Nem tudja valaki véletlenül, hogy egy csomag porélesztő az mennyi rendes élesztőt jelent?

Kösziii

821. d@nu (válaszként erre: 819. - Szanád)
2008. okt. 9. 10:49
Szia! Köszi, ez jó hír! :)))
820. szanád (válaszként erre: 818. - D@nu)
2008. okt. 8. 20:53
2-3 hétig is akár...persze ha marad belőle.. ))
819. szanád (válaszként erre: 817. - D@nu)
2008. okt. 8. 20:52

szia

igen nagyon jól fagayasztható, folpackba jól csomagold be és tedd bele még egy zacsiba,

sütve fagyaszd le, és ha kivetetd akkor szobahőmérsékleten viszonylag gyorsan kiolvad !!!

818. d@nu (válaszként erre: 817. - D@nu)
2008. okt. 8. 18:03
És még valami: úgy egyébként megsütve, hűtőben kb. mennyi ideig áll el?
817. d@nu
2008. okt. 8. 18:02

Sziasztok!

Nem tudom, volt-e már téma, kicsit még korai is ráadásul, de nem tudja valaki, hogy fagyasztható-e a bejgli? Ha igen hogyan, nyersen/sütve? Mit csináljak, ha kiveszem a fagyóból? Hagyom kiolvadni szobahőmérsékleten/hűtőben vagy sütőbe teszem? Ugyanolyan, mintha friss lenne? Előre is köszi, ha valakinek van tapasztalata... :)

816. Panka-8 (válaszként erre: 815. - Katinkaboszi)
2008. okt. 8. 15:35
Köszi, azt hiszem megtaláltam... Bako-hungaria kft.
815. Katinkaboszi (válaszként erre: 813. - Panka-8)
2008. okt. 8. 14:35
Gyógyszertár? Ott a legjobban tudják, hogy ki forgalmazza és hol kapható igazán :)
814. szanád (válaszként erre: 813. - Panka-8)
2008. okt. 8. 07:19

Utána néztem hogy mi ez...

fogalmam sincs hogy hol lehetne beszerezni...

813. Panka-8 (válaszként erre: 811. - Szanád)
2008. okt. 7. 17:13
Egy új cukorpótló. De inkább cukrászok használják karamelldísz készítéséhez. Állítólag könnyebb vele dolgozni mint a rendes cukorral.
812. 2577cdcc12 (válaszként erre: 810. - Panka-8)
2008. okt. 6. 15:44
Szerintem sehol...mármint háztartási kiszerelésben...
811. szanád (válaszként erre: 810. - Panka-8)
2008. okt. 6. 13:23

Szia

nem is hallottam, erről a valamiről

mibe használják ?

810. Panka-8
2008. okt. 6. 10:49
Hol lehet beszerezni isomaltot?
809. bobcsi2 (válaszként erre: 807. - Gyopár)
2008. szept. 29. 20:45
Még nem próbáltam ,de hallottam olyantól aki pékségbe dolgozik ,hogy mikor kész a fánk nagy fecskendővel nyomják bele .A puding meg az a fajta amelyiket csak hideg tejjel kell kikavarni.
808. 2bc7365ec9 (válaszként erre: 807. - Gyopár)
2008. szept. 27. 22:50
Habzsákkal :)
807. gyopár
2008. szept. 27. 16:55

Sziasztok!


Ha valaki tudna segíteni: hogyan kell töltött fákot készíteni? Nem tudom, hogyan tudnám beletenni a tölteléket (pl. csokikrémet), hogy a belsejében legyen.

806. szanád
2008. szept. 22. 20:58
A mák szerintem darálva jó főleg sütibe.....
805. Katinkaboszi (válaszként erre: 795. - 2bc7365ec9)
2008. szept. 22. 17:38
Az egyik fórumon vagy egy cukrász, majd szólok neki, vegye át, ha kedve tartja.
804. quenn
2008. szept. 22. 10:58
köszi mindenkinek, vaniliás puding jól hangzik, kipróbálom
803. szanád (válaszként erre: 800. - Quenn)
2008. szept. 22. 07:37

nem muszáj a zselatin bele, ahogy itt már írták a puding is tökéletes ....

de ha esetleg növényi tejszínből készíted a krémet akkor még az sem kell bele..

802. Icus (válaszként erre: 800. - Quenn)
2008. szept. 22. 07:34
Én egy félkiló túróhoz, két teáskanál zselatint kevertem legutoljára, mint a beton olyan lett:) úgyhogy elég 1 teáskanál egy kis tejfölben feloldva:)
801. Rozália (válaszként erre: 800. - Quenn)
2008. szept. 22. 05:44
Én a úrótorta krémjébe egy vaníliás pudingport szoktam belekeverni. Az is megfogja.
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook