Süteményekkel kapcsolatos segítség, egy cukrásztól (beszélgetős fórum)
jaj de jó h találtam egy ilyen fórumot.
valaki árulja már el nekem a lipcsei receptjét.
köszike
pedig így kell.. miért nem lett jó ?
a technikája :a forró késsel a csokomázt felolvasztjuk és utána vágjuk át az egész sütit...
ha együtt vágod azért repedezik meg...
Erről eszembe jutott, hogy gyerekkoromban mindig kiszedtük a szaloncukrot a papírból, a papírt formára igazítva fent hagytuk, hogy az ősöknek ne tűnjön fel, hogy meg lett dézsmálva a készlet. Szóval, nálunk nem is nagyon kellett fát bontani... :D
A kislányom tavaly leette fokozatosan a mézest a fáról. Azóta sem jöttem rá, az miért volt jobb, mint ami a tányéron volt, de neki állandóan a fáról kellett. :))
Igen, ez nekem is eszembe jutott, de azokba lehet, tesznek valamilyen tartósítót... Hát nem tudom. Minden esetre köszi a biztatást, szerintem is megsütöm a héten, aztán jól eldugom - és majd jövőre megírom, meddig tartott. :DD
Köszi lányok! :)
figyelj , amiket zacskóban árulnak azok sem 2-3 hetesek...sokkal tovább elállnak
szerintem próbáld meg....
Tudom, csak reméltem, hogy más esetleg már evett 5-6 hetes mézest is. :))
Mostanában kellene, mert nemsokára szülök és nem akarnám a végére hagyni - szülés utánra pedig végképp nem. :D
mást nem tudok írni
mikor akarod elkészíteni ?
További ajánlott fórumok:
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Jogi segítség terhességgel kapcsolatban
- Segítség hitellel kapcsolatban
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Magyar vizslát szeretnék, mire hívnátok fel a figyelmemet tartásával kapcsolatban? Köszönöm a segítséget előre is! :)