ZooMumba... (beszélgetés)
hol néhetem meg a jelszót???
Sziasztok!
Átadnám egy gondos emberkének a 15ös szintű állatkertem. Jelentkezni privátban lehet!
Elküldtem a jelszót, innentől a tiéd. KÖSZÖNÖM!!!!
én már küldtem egy privátat nagyon kéne a z az állatkert
modeszta hogy hívják az állatkerted????
hú,azt tudom.de nekem nincsen még hely se.100-nak se.
Elég, ha egyszer kiraksz 200-t, megkapod a puzzle-t, utána be is szedheted...
Úgy tudom, az elfeledett szintfüggő.
ZD- csak vásárlással tudsz szerezni, vagy néha felbukkan jutalomként a feladatoknál. Viszont, ha kirakod az összes puzzle-t, a 4. puzzle jutalmaként kapsz egy szobrot, ami 24 óránként ad egy ZD-t.
hogyan lehet eljutni az elfeledett állatkertbe?én nekem van de egy haveromnak nincs
valaki nem tudja hogy hogy szerezzek ZooDollar-t úgy hogy nem akarok Prémium-ot és nem szeretnék sokat várni???
ne a google keresőbe, hanem ezen a portálon.
Gyertek a zoomumba klubba (A keresőbe üsd be, hogy zoomumba)
És csatlakozz.
Hajrá mindenkinek. Nekem is már csak a halfaló meg a tiszta munka van hátra, a halnak 54000 a tiszta munkának 115000 pont kell még. Amugy a halfalónak a flamingó a legjobb megoldás, a pingvin is minusz 9 pontot eszik a flamingó is, de a pingvin rengeteget iszik igy nem annyira kifizetődő, van 6 kifutó jegesmedvével, az éjszakára jó. 26-os szinten vagyok, szerintem mire szintet lépek kifog gyülni az összes pazzle.
Jaj, most nézem, hogy már 15 papagájbébi van a raktáramban, pedig az első hármat eladtam :))) És még csak most kezdek belelendülni a tenyésztésbe :)
De az a fránya haletetés csak nem halad. A 3. puzzleből is már csak az hiányzik, pedig van 4 kifutónyi jegesmacim, 4 kifutónyi flamingóm meg 4 kifutónyi pingvinem az elfeledett állatkertemben + etető asszisztensem is...
Jah ne tudjátok meg, az 1. hsz-em óta azzal bíbelődöm (azé gyerekeknek adtam enni, meg lefektettem őket :DDD), hogy az elfeledett állatkertet maximálisan a puzzle kirakásra használjam fel. Most lettem kész, sose gondoltam volna, hogy egyszer hálás leszek a 24 kiszafarizott sima zebráért :DDDD, tenyészteni tökéletesek, a flamingók és a papagájok is, van még oroszlánom, rakás pingvinem, jegesmedvém, hogy már akkor egyútal a halfalás is beinduljon... áh, lefáradt az agyam...
Micsoda kukaparadicsom... :DDD
Hát igen. Beállított ide ezzel a nagy hírrel és mindenki rápörgött. :DD
De nekiugrott mindenki...
Szegény laki70 nem is tudja, mit indított el köztünk...:DDDDDD
tettem már föl én is kukás képet, 180 kuka fér az elfeledett állatkertbe, pedig azt hittem, simán befér 200, mindegy, túl vagyok rajta, most megyek tenyésztek
Na, erre sosem jöttem volna rá...:DDDDD
jah, imádom a vicceidet hehe :DDDD, a fríakvazó az a free aqua zoo, most 1 hete reklámozzák mindenfelé, új játék és itt hoxán is van fórumja már, de most ha még azt is elkezdem, belefulladok a játékokba, főleg azért, mert tudom, hogy az Oceans Worldel feltétlen akarok tenni egy próbát...
Ellenben mi az a fríakvazó?
Dehogy, csak én viccelődtem vele...
Jajj én annyira várom már az óceános projit, el se kezdem a fríakvazót, pedig marha kíváncsi vagyok :DDD
ööö ez a szobor tényleg elfogyhat?
Ha valaki szeretne jönni a zoomumba klubba, írjon egy privi üzit, és adom a linket.