ZooMumba... (beszélgetés)
Most hízik a májam...:DDDD
Köszönjük!
Igen, megvan a következő ötlet, hogyan kell még jobban összetolni a kertet. :DD
De az épületeit gondolom a második kertben tartja...
De én egyébként úgy élvezem, hogy ennyi állatom van, abban a kertben meg csupa...
Jaj, nálam megint elérhető a fekete párducos kezdőcsomag! Amióta emlegettétek, nem hagy nyugodni. Végülis 2 EUR az egész. Nem bírok ellenállni! Csak egy valami aggaszt: szegény párducnak hogyan lesz párja??? Úgy jár majd, mint a bejzám... Annak is mikor lesz párja? Nemhogy másik pár...
Na meg persze tolhatok össze pár kifutót, hogy legyen helye... Még jó, hogy hétvége van :-)
Gondoltam egyet és bejelöltem szomszédnak az első helyezettet. Nem mondhatnám, hogy valami változatos kertje van. Csak tarajos sülből 34 kifutót számoltam össze...
De ha jól számolom 120 kifutó található a fő kertjében..Jézusom!!!
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék: hány eszköz kell az elfeldett állatkert bővítéséhez? Vagy egyáltalán a megnyításához?
Ajándékok funkcióról tudtok valamit bővebben?
Lepakoltam a 100 kukát. Minden járdalapra enged 1 db-ot tenni. Mikor megkaptam a puzzlet, én ki is dobtam rögtön 90 db-ot. :)
Nekem most majd a 200 kukát kell lerakni. De mivel még szaporítós, magvas, halas, állatbarátosból is hiányzik pár db, nem sietem el.
Köszi, aranyos vagy!
Az biztos, hogy a hellyel van a legtöbb gond. Azt nem tudom, a 100 kukát hogy oldjam meg a feladatokhoz. Így is sokszor takarásban vannak és úgy nehéz üríteni őket... Vagy ti felszedtétek, amikor az a puzzle-darab is megvolt?
Jajj, nem kell itt szerénykedni!
Az előbb ránéztem a kertedre, hááát ledöbbentem. Mennyi állatod van már!!!
Egyébként, ameddig elfértek simán, én is csak hol ide, hol oda szúrtam be egy kifutót. Mikor már kevés a hely, az embernek muszáj agyalni. Ez szinte az egyetlen dolog, amiben gondolkodni kell ebben a játékban. :P
Tényleg ez az igazság. Csak ámultam... Tényleg fantasztikus kertetek van!
Én meg ott tartok, hogy van egy csomó állatom, de sosem volt időm dekorálni, meg állandóan pakolgattam a kifutókat. Szóval egyre zsúfoltabb a kertem, csak szépnek még nem nevezném :-)
Azta mindenit..te aztán tényleg belehúztál rendesen. :D
Lassan utol is érsz, pedig én már kb 8 hónapja csinálom.
Kattogtattam ide oda az állatkert híreiben. Ráakadtam a "ranglistára"..picit lefagytam tőle.
Aki még nem nézte volna meg..mindig az elsőt írom le.
Tapasztalatpont: 204.609.617. pont
Tenyésztés: 1608 db
Táp: 2.921.732.
Víz: 6.519.118.
Épület bevétel: 26.895.507.
Simogatás: 2.309.432.
Őszintén engem a tenyésztés nagyon ledöbbentett, ez rengeteg!!!
Illetve azért a tapasztalat pont sem semmi. Én elég sokat bent vagyok a kertben, napi 3-szor általában és mégis csak a negyede pontszámom van.