Zöldbabos hús recept

Elkészítési idő 15 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Zöldbabos hús hozzávalói:
Levesben főtt husi,csirke
Zöldbab
Tejföl
Mustár

bors


A Zöldbabos hús elkészítési módja:
A húst ha csontos kicsontozom és összeaprítom.Pici olajat hevítek beledobom a húst,kicsit pirítom,majd ráteszek 2-3 evőkanál tejfölt ha szaftosabban szereted lehet több is.:) A zöldbabot kis ételízesítővel vagy sós vízben megfőzöd,leszűröd hozzáteszed a husihoz sózod,borsozod,mustárt nyomsz bele ízlés szerint és jó összerotyogtatod,kicsit hagy sűrűsödjön be.Kész is.

Jó étvágyat!
Én maradékból csináltam,nem akartam csak simán olajban megsütni sztem így lightosabb,és nagyon finom is!


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A zöldbabos hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook