Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Finom Kókuszdió glukononnal recept

Finom Kókuszdió glukononnal recept

A Finom Kókuszdió glukononnal hozzávalói:
Hozzávalók:
A külsejéhez:
rum: 2 evőkanál
keserű kakaópor: 5 dkg
tojás: 1 db
darált dió: 30 dkg
glukonon: 20 dkg
A belsejéhez:
Rama sütő margarin: 10 dkg
kókuszreszelék: 10 dkg
glukonon: 10 dkg
A forgatáshoz:
kókuszreszelék: 6-8 dkg
A díszítéshez:
fél dióbél: 15 szem


A Finom Kókuszdió glukononnal elkészítési módja:
Először a belsejéhez valókat gyúrjuk össze, és 15 egyforma kis golyót formálunk belőle. 15-20 percre a mélyhűtőbe tesszük, hogy a formáját megtartsa. A külsejéhez valókat addig gyúrjuk, míg a glukonon el nem olvad benne, majd nedves kézzel 15 egyforma gombócot formálunk belőle. Két tenyerünk között egyenként kissé ellapítjuk, a közepére egy kókuszos gombócot teszünk, majd újra összegömbölygetjük ugyanúgy, mint amikor szilvás gombócot készítünk. Kókuszreszelékben megforgatjuk, végül hűtőszekrényben vagy mélyhűtőben dermedni hagyjuk, Tálaláskor forró vízbe mártott késsel félbevágjuk, és egy-egy negyed dióval díszítjük.

Elkészítési idő:
15 perc


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A finom kókuszdió glukononnal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook