Zaklatás telefonon (beszélgetés)
Mostanában volt egy kitartó illető, aki rendszeresen hívott.
Mint kiderült, a MÁSFÉL ÉVES unokahugom nyomkodta a gombokat, lihegett, s élvezte, hogy beszélnek hozzá. De a háttérzajból felismertem az öcséméket.
A lánya telefonálási szokásairól pedig tájékoztattam az apukát.)))
Ezzel az a gond, hogy nagyon időigényes.
Nekem az a módszer vált be, miután semmilyen módszerrel sem tudtam lerázni egy ilyen telefonálós céget, hogy végül szóbálltam velük és közöltem, hogy 70 éves vagyok és semmire sincs pénzem. Ez is bevált, többet nem hívtak. :)
Ez nagyon ott van. :DDDDDDDDDD
Hogy bírja ki a párod röhögés nélkül? :)
Jót nevettem.
Nekem is kijelzi a telefonom, hogy ki hív.
Ismeretlen, vagy privát hívást én se veszem fel, mivel mindenki aki nekem fontos be van táplálva a vonalasba is és a mobilomba is.
Hirdetni én nem szoktam.
bansykám legyél jó és vigyázz magadra.DDDD
:)))))
engem egy nő hívogatott egy időben sűrűn, mindig azt hitte, hogy a lányát hívta.. ha ki voltam éppen kapcsolva, akkor meg üzenetet hagyott a hangpostámon, hogy melyik vonattal megyek haza és mi legyen az ebéd..(???):DDD
úgy ötödjére már elhitte, hogy ez a tel.szám nem a lányáé..:)
Szeretném, ha valaki, aki idetelefonál, azonosítaná magát mielőtt beszélni kezd.
PL: Ez itt a ../ ... - ....
Érdeklődne, nem rosszkor zavar-e, pláne, ha nem ismeri a szokásaimat, időbeosztásomat.
Udvariasan beszélne, s a végén elbúcsúzna.
Vagy ezt a kort már kinőttük?
"Kedvencem" amikor totál ismeretlenek hívnak telefonon.
Ízelítő:
a,
--Te büdös picsa, idedugnád azt a rühes képedet, meee mááá nagyon elegem van a qu...qib... képedből...
--Halló! Ez itt a .../...-... Ide szeretett volna telefonálni? Ismerem Önt?
--Elnézést, téves.
B,
-- Na , akkó ott aaaszok majd este, ágyazz, ribanc!
----Halló! Ez itt a .../...-... Ide szeretett volna telefonálni?
-- Rossz számot híttam? Hát akkó hol fogok én ma aludni?
--:))))DDDD
C,
--(23,48)Hallo, ...( nyomja a dumát angolul)
--Hallo, it's ...speaking. Who are you?
--So, You don't speak English.
D,
--Te, idehívnád azt a dagadt vén anyádat? Mert a f...om teli van a hülye ötleteivel...
--Hallo, igaz, hogy dagadt is vagyok, meg vén is, de biztos benne, hogy velem akart beszélni? Ez a ../...-...
--A francba, rossz számot hívtam.
Csak egy kis ízelítő volt a mindennapi félretárcsázásokból.
De volt egy kitartó esetünk, aki remekül tudott lihegni a telefonba, naponta 5-8x. Annak ajánlottam, hogy menjen el egy szakorvoshoz, mert nagyon furcsán veszi a levegőt.
Vannak még történeteim. Folytassam?
Szoktak hívni,kölömböző bemutatókkal kapcsolatba.
Már nagyon unom,csak ritkán veszem fel a vezetékes telefont,de akkor mindíg valamilyen ajánlattal jönnek.Pl,:telefon,internet,stb...
További ajánlott fórumok:
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon?
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Ti beszéltek a párotokkal napközben telefonon?
- Ti hogyan dolgozzátok fel a telefonon és személyesen zaklató ügynökök idegesítését?
- Ha valaki telefonon szám nélkül zaklat, mit lehet tenni?