X-Faktor 2016 (beszélgetés)
nem hiszek én ebben, BZS
szerintem senki sem kíváncsi rájuk. Se közönség, se zeneszerzők
Teljesen igazad van. Én is így gondolom.
Én a Dalnokok Ligáját sírom vissza.
Egyetértek. Nem is értem, miért próbálkoznak vele újból, amikor a legutóbbi is sikertelen lett.
A döntősök, sőt a győztes is a feledés jótékony homályába merült.
AZon kívül, hogy Opitz Barbi és Dmitrij megjelent a Story gálán, semmit nem hallottam felőlük.
Na, nyomjunk tippeket...
Nekem otletem sincs, de tuti nagypofaju kell :D
Nem akartam új fórumot nyiltni neki, de hátha valakit érdekel majd :)
Budapest — Nagy dobásra készül a TV2, ugyanis nemcsak sztárokat, hanem gyermekeiket is bevonja egy izgalmas, szórakoztató vetélkedőbe. De vajon mely sztárcsemeték vesznek részt a játékban? Most kiderül!
A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban a versenyzők több körben mérkőznek meg egymással, s a feladatok elvégzése mellett több vicces történet is napvilágra kerül mind a gyerekekről, mind híres felmenőjükről.
Ok, legyen munka :)
De mik a "gyenged erzelmek"? :)
Majd kiderul. Nem emiatt lesznek almatlan eccakaim :)
Barbi a Meglepetés újságot posztolta, aminek az elején van Dmitrijjel, és ott olvasható ez a mondat, hogy Közös terveket "dédelgetünk..."
A dédelgetünk itt a közös munkát jelenti, amit amúgy a cikkben el is mondanak.
Ez meg a liffffe.hu oldala, jan.elejerol...majd kiderul :)
Maga Opitz Barbi tette közzé a hírt, miszerint szerelem szövődött közte és Gorbunov Dmitrij között. A két versenyző közös álmokat dédelget.
Hivatalos rajongói oldalán tette közzé az X-Faktor nyertese a a hírt: Opitz Barbi maga vallotta be, hogy közte és Dmitrij között gyengéd érzelmek alakultak ki. Ezzel mindenkit meglepett a legjobb hangú énekesnő, hiszen sikerült teljesen eltitkolniuk, hogy összejöttek. A rajongók is megdöbbentek, de mindenki örül annak, hogy a két tehetséges énekes egymásra talált.
Opitz Barbi szerelmes lett versenytársába
Fotó: Mudra László/Origo
Ráadásul biztosan nem futó kalandról van szó, hiszen azt nyilatkozták, hogy komolyan tervezik együtt a jövőt.
"Közös terveket dédelgetünk..."
– olvasható a Meglepetés magazin címlapján, ahol együtt pózol a két versenyző.