X-Faktor 2016 (beszélgetés)
Oppá....már 44 ezer felett.
Kristóf nyilatkozta is, hogy a megnyerése után ez a legjobb, hogy kirúgták. Tegnap 30 ezer felett volt a dalának nézettsége !
Szerintem az a baj a mostani dontosokkel, hogy iszonyuan sutak. Hiaba jo a hangi adottsag, ha amugy semmi lazasag, semmi dogseg nincs bennuk. A tegnapi ket kiesot is ez ejtette ki. De amugy Szandi sem jobb ebben. Sot az en kedvencem Liza sem. Barbi az aki jobban az tud szellemulni a dalok kozben es mindent kiad magabol meg Dimitrij.
Nem értek a mulatóshoz ennyire sem, más előadótól lehet, hogy végig se hallgatnám ezt a dalt, de ezzel a Kristóffal tetszik. :) Valakire borzasztóan emlékeztet egyébként, a mozdulatai, a tekintete, de nem tudom, kire.
Vicces, hogy az X topikban a kiesett versenyző a fő téma. :) Mondjuk amilyen uncsi volt a tegnapi adás, nem is csoda.
Tény, Barbi volt a legjobb, méghozzá magasan, utána Dmitrij, és a többi néma csend. :S
AZ énekdallama egyáltalán nem mulatós jellegű
Lett tőle valamilyen. Manapság már ez is nagy szó.
Kizártnak tartom, hogy országosan rádiós játszású legyen, viszont tuti, beküldték az Eurovízió magyar előválogatójába, fejemet rá!
Lehet, hogy mulatósan előadva is létezhetne ez a dal, de a csávó belevitte az egyéniségét rendesen, és azt kell mondjam, jó lett tőle. Van benne X.
[link]
ezt az interjút is érdemes megnézni
Jól keveri a lapjait, megtalálja a célközönségét
Megtaláltam, a zene se az övé, aki hangszerelte, az a zeneszerző
[link]
Közzététel: 2016. nov. 13.
Az X-Faktor kiutasított egyéniségének első saját dala.
Fellépések megrendelése: 06302626449
Management: www.facebook.com/RealTimeProd2016
Hivatalos előadói oldal: www.facebook.com/Peticsio
Zene/Szöveg: Fülöp Adrián Máté / Nagy Angelika
Stúdió/Hangszerelés/Mastering: Fülöp Adrián Máté
Nagy Angelika szintén mulatós dalok szövegeivel büszkélkedhet, pl:
A Két Zsivány, Komonyi Zsuzsa, Lilly baba, Minisztár, Sramlikings, Sógorok, Tomboy!,
Egyébként én elsősorban a dalszöveget vártam volna tőle, hiszen -állítólag- verseket, könyveket ír.
rákerestem Fülöp Adrián Mátéra, a Házibuli Attilával oszlopos tagja, a mulatós a fő profilja
A zeneszerző egyáltalán nincs feltüntetve, csak a szövegíró.
A fene tudja, valójában kinek a munkáját tisztelhetjük ebben a dalban :)
Egyelőre én még emésztem.
A srácról nem változott a véleményem, inkább egyre csak megerősítést nyer.
Én csak ezt találom: Stúdió/hangszerelés/mastering - Fülöp Adrián Máté
Szöveg - Nagy Angelika
De a zene nem az övé? Nem saját?
:(((((
Sajnálom Jánost, de jól döntöttek a mentorok.
neeem, a szerző ott van a dal alatt. Kristóf csak elénekelte.
Ő is írta? Hát nem rossz, azt kell mondjam.
Most is Barbi volt a legjobb.
Kingán nem csodálkozom, nagyon sótlan volt.
de sajnálom Szandit és Jánost. :(
Mindkettőt szeretem, Jánost kicsit jobban.
Egyetertek minden szavaddal✋.
Nagyon szuper volt most Liza. Nem feszengett, felszabadult volt, jól is énekelt. Szeretem a hangját nagyon :)
[link]
Kristóf első saját dala
Palya Bea stílusa jól állt neki. Szerintem népdalban is jó lenne. A könnyűzene nem az ő világa.
nekem jobban tetszett a valódi Liza, ez a megcsinált hááát, kevésbé szerethető, menjen innen önként vagy essen, ki de itt csak tönkreteszik, tucat csajt csinálnak belőle, pedig ő olyan kis gyöngyszem :)
Alapvetően nekem is, de ő korábban kimondottan díva-dalokkal jött, és fülsértően hamis volt, már az első meghallgatásnál a Siával is, a székesnél még inkább, és a mentorházban sem volt túl jó. Tegnap jó volt, ezzel a nem-dívás dallal, de sajnos nem tudok túllépni a pontatlanságain. Van egy érdekes hangszíne és szép a haja, igen, de sokat kell még dolgozni vele.
Szerintem tegnap nagyon jó volt. De én nem értek hozzá. Ezért nekem az jön be, ami hatással van rám.
Pl a székes adásban, emlékszel rá? Egy tiszta hangja nem volt kb. (Barbinak.)
Hm.
Akkor azt hiszem holnap megyek fülészetre.😉
További ajánlott fórumok: